| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 436  [Dalších 146 >>]
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
24.1.2014 9:23:20
Jsem spokojená, ale nehoupe,což mi nevadí a stabilita asi jako u každý trojkolky, když pojedeš v terénu a na něco najedeš tak může letět. Malá ho má teď třetí rok, golfky jsem vůbec nekupovala, do podzimu v něm pohodlně spala (pak už přes den nespala), jsem spokojená s manipulací, se skládáním, s polohovací korbou no asi bych jinej nevybrala kdybych měla teď zase vybírat.
Test na cukr jsem taky odmítla, to jsem ráda že nejsem sama! S klukem se ten test nedělal vůbec a s malou mě tam 2x křísili a zle mi bylo až do večera~l~
Včera večer jsem se tu plazila, všechno mě tak bolelo a malej kopal furt dole do močáku, pokračoval v tom celou noc, mám pocit že mě to furt budilo, až k ránu už byli nožičky nahoře ~h~ a malá spala do 8:30 a já jsem jak znovuzrozená ~z~
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908
24.1.2014 9:10:50
Já mám x-landera a zdá se mi praktický ~;)
Klleris+K02+M10+T14 75177
23.1.2014 20:05:48
Tvett,na houpání jsem se zapoměla zeptat ~t~
Klleris+K02+M10+T14 75177
23.1.2014 20:05:17
Ahoj holky
Všem vám moc děkuji za uklidnění ~x~ No mám z toho zítřka pěkný nervy,ale ať už vím.

Florko,měla jsi teda pěkný šrumec.To bych nezvládla.
Test na cukr jsem odmá´ítla.
Věk-noooo,byla jsem mnohem mladší,než vy všechny....~f~ Já mám od kočárku doma korbu,podvozek se sportovní sedačkou používá ještě teta.

Jinak manžela mám taky skvělého,jen teda do výbavičky se vůbec nezapojuje.On mi doma se vším pomůže,děti púohlídá,zabaví,peníze vydělá,všechno opraví.Ale takové to rozplývání na to on moc není.~t~ Někdy mě to teda mrzí,ale on mi to vynahradí na něčem jiném~s~

Kočárek mám Jedo Fyn.Chtěli jsme velkou korbu a ta jí má největší.Ale sporťák je to šílenej.Tak pořád přemýšlím,že bych taky koupila ten Jane.Hrozně se mi líbí.Jakou má stabilitu?

Tak na mě holky zítra myslete.Asi neusnu.Mám nervy fakt v háji...
Tvett 87308
23.1.2014 20:01:55
A můžu se optat jak si s ním spokojená?jak to je v terénu?a houpe trošku?
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
23.1.2014 16:52:48
Já měla syna v 26, taky všichni řikaj jak brzo, mě to přišlo akorát a bylo to v plánu. Vypadala jsem taky mladší, takže mě lidi skoro litovali (mysleli že je mi 18)ha ha Teď stihnu to třetí v 36 a příjde mi to akorát.
Kočárek mám po Amí Jane slalom.
Tvett 87308
23.1.2014 15:32:48
Florko,přesně jak píšeš,jsem ráda za to co mám doma,myslím,že mám poklad mezi chlapama a to jak vypadám mladě se mi bude za 20 roků hodit~t~
Já měla kočárek vybraný úplně jiný,ale pak jsem dala na radu a koupila jsem jane slalom,né teda nový,protože to na tu chvilku nemá cenu,hlavně když pak vidím za kolik ho koupim a neprodá se ani za půlku.
florka+zuzaňák 92014
23.1.2014 15:13:21
Tvett

jj na mě také, ještě pořád se i stává, že musím ukazovat občanku, když si chci v baru dát panáka :-) a už jsem se svým vzhledem zažila mnoho komických situací, nicméně jsem ráda, do budoucna se to hodí, že.

A že jsem mladá maminka jsem také ráda, už si život bez dětí neumím představit, je hezké se občas pobavit, vypnout a chovat se trochu nezodpovědně, ale je zas pěkné vrátit se domů, do svého klidu a života, kde mám partnera, který je spolehlivý a miluje mě a děti, protože to je v dnešní době skoro zázrak, když někdy poslouchám svoje vrstevnice.

Holky, jaký máte kočárek?

Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908
23.1.2014 14:22:00
florko: pořád jsem na to měla čas a teď mám pocit, že to nějak letí :-) Manžel je super a jsem ráda, že se do toho zapojuje, jen díky jeho analytickým schopnostem a myšlení a když se to sejde všechno najednou, tak už pak nějak nestíhám a nezvládám. Ale nic mu neříkám, protože jinak jsem za jeho podněty ráda, on prostě myslí do detajlů a myslí i na to, na co já bych ani nepomyslela.

Já měla syna 21 letech, mě do toho rodina spíš tlačila.
Držím palce, aby testík dopadl dobře.~R^ Jsem ráda, že už ho mám za sebou.~:-D
Tvett 87308
23.1.2014 13:47:06
Já měla první ve 23 letech a vypadala jsem tak na 18 a těd mi je 28 a vypadám na 20 ~t~ taky na mě lidi někdy divně koukají,hlavně když jdu někde se synem a on mi řekne mami~z~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 436  [Dalších 146 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.