| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
13.5.2014 8:37:01
Addo, magnézko se má vysadit měsíc před porodem, tzn. okolo 36.týdnu, což ty už máš za sebou, takže pokud ti nedělá dobře, tak bych ho už vysadila (já ho taky vysadila o týden dřív, než mi dr. říkala a nic se nedělo, prý má efekt placeba, jen se mi pak vrátily křeče do nohou, který po braní polevily).
Já mám od rána buď poslíčky a nebo se porod pomaloučku, polehoučku rozbíhá. Uvidíme. Přála jsem si rodit zrovna dneska (mám narozeniny ), tak jsme včera večer měli s mužem po dlouhé době po hokeji "hezkou" chvilku. V noci jsem se krásně vyspala a od 5 od rána, kdy jsem potřebovala na záchod mám nepravidelné MS bolesti, které vystřelují do zad, ale zatím nic pravidelného. Tak uvidíme. Mám dneska v plánu zajít do práce, protože musím podepsat papír ohledně příjmu za minulý rok na důchod, ale nevím, jestli se tam vůbec dobelhám ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
13.5.2014 6:49:47
Miri, vyper to v savo perex, krasne beli.
Me se od vcera vecera nejak ulevilo, bricho je v pohode, lip spim, lip se me otaci na posteli.Akorat holky ta zaha pali, a tak me napadlo.Nemuze palit po tom magnesku? Vzdycky to zacne po uziti ale priserne a nic nepomaha .Vecer jsem ho nevzala a byla jsem v pohode.Do kdy ze se ma brat, jsem 36+1.Zavolam dr.Ja uz ne hci zaaaahuuuuu.A taky nevim jestli zacit uzivat lnene seminko a pit predporodni caj, normalne jo ale s nalezem co mam tak nevim, nemuzu si porod tim jeste uspisit?... |
|
|
12.5.2014 9:06:51
Ahoj všem!
Máte pravdu, blíží se to - já to mám dneska za rovné 3 týdny do prvního termínu a už teď čelím otázkám okolí typu - Tak co, jsi ještě celá? Kdy už to bude? Jak se cítíš? atd. jako bych to mohla vědět a nějak ovlivnit - tak jsem čím dál protivnější a už si říkám, že by to opravdu mohlo přijít a já se hodila zase do klidu. Ani jsem nečekala, že vydržím tak dlouho ![]() Maci, já mám nahoře 12,5kg, už teď nějak nepřibírám, ani nějak nemám moc hlad a občas mě tlačí žaludek takovým způsobem, že je to jako na začátku, kdy mi začínaly nevolnosti. A neboj, co si pamatuju, ty jsi ty kila vždycky schodila ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
11.5.2014 23:47:39
Hezký pozdní večer přeji
.Holky, držte se, už se to stejně blíží. Nějak se mi pořád nechce věřit, že mám cca za měsíc rodit, ještě ani tu tašku nemám sbalenou. Ale už jsem si nasadila maliníkový čaj a lněné semínko. Byla jsem v pátek na kontrole, mimi prý už má 2,5 kg. Chtěli mi už natáčet CTG, nicméně to mrně bylo jiného názoru, otočilo se zády dozadu a nespolupracovalo . Tak prý příště.Mám nahoře už 14 kg, mám z toho poněkud depku ...![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
11.5.2014 15:29:13
Addo, tak už jen pár dní
Já jdu k dr. ve středu. Už jsem trochu méně ohebná, nahybat se při jídle nad talíř mi dělá problém . Dokud v noci spím a nebudím se, tak si říkám, že to je dobrý. Hlavně mi hodně pomáhá manžel, fakt vaří s mými radami(i když nikdy pořádně nevařil, nebaví ho to) a jakž takž uklízí co stíhá. Dokud jsou děti zdraví a jsou ve škole/školce, tak to je dobrý .A doufám, že nebudu přenášet. Vždy jsem rodila na termín, tak snad to nebude výjimka. Známou nechali přenášet 12dní u třetího dítka a malej měl přes čtyři a půl kila. Jinak mám vše vyprané, jakž takž i připravené. Akorát budu muset asi koupit ještě nějaké látkové pleny. Ty co mám a vrátili se mi jsou ještě po mně a jsou zažloutlé. Nebo nemáte typ, jak je vybělit? Jinak jim nic neni. ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
6.5.2014 9:00:06
Jsem vam sem psala a ono to tu neni.....Mam magnesko, zelezo, utrogestan, v patek jsembyla u dr.stav nezmenen nastesti, musim jen lezt a vydrzet 2 tydny, ted uz aspon tyden.Mam ukonceny 35.Tak si rikam ze aspon ukoncit 36 popripade 37.Jak jse dojela od dr tak jsem myslela ze uz pojedem, ten pohyb, schody, houpacka v aute.....hruza jak me bolelo bricho.Na kontrolu do nem.me dr zakazal jit ze at radsi lezim.
Vcera jsem asi poslickovala, v noci me to probudilo a rano jsem se sklidnila.Dnesni noc byla ok, hezky jsem se po dlouhe dobe vyspala. Tasku mam nachystanou, postylku taky, a jeste dochystat oblecenicko. Na to ze jenjim a lezim tak mam vahu porad stejnou +8kg, je fakt ze jim malo, nema chut spis piju. |
|
|
3.5.2014 9:01:45
Ahoj všem!
Addo, tak ještě chvíli vydrž a dostatečně odpočívej - i když včera jsem brouzdala na netu a tam jsem našla info, že když si mímo usmyslí, že už chce na svět, tak ho stejně nic nezastaví, takže pak si vyber.Já včera byla v poradně, tak CS mám zatím jen 1 a to díky naléhající hlavičce (už cítím, jak mi bříško padá dolů), mám prý aspoň ještě týden vydržet, ale myslím, že s tím snad problém nebude - jsem s malou dohodnutá, že může vylézt nejdřív na moje narozeniny 13.května, abych dostala ten nejhezčí dárek . Od příštího týdne už budu chodit do poradny po týdnu a budou mi natáčet ozvy. Na to, že jsme se všichni strachovali, aby toto těhu zase neskončilo předčasným porodem (i když celou dobu mi bylo dobře, chodila jsem do práce, žádné potíže jsem neměla krom těh běžných, jen teď ke konci preventivně magnézko ve vyšších dávkách kdyby náhodou), tak to prý vypadá, abych nakonec nepřenášela - což teda doufám, že ne . A jediné, s čím teď bojuju je děsná nárazová únava v průběhu dne. |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
2.5.2014 13:25:05
Addo, tak to mě je taky líp v leže. Tedy jsem pak rozlámaná a pálí mě žáha. Ale naopak mě malá netlačí na spodek. V leže vydržím i celou noc bez čůrání, přes den když chodím, tak se mi chce každou chvíli
![]() Co ti vůbec dali za léky? Už se ti to krátí, tak lež...pomocnici závidím ![]() U nás je nevýhoda, že nerada vařím a manžel je na tom stejně. Takže než aby vařil, raději jídlo koupí hotový. Jinak starší syn zvládne namazat rohlíky...i bráchovi, kakao si taky v mikrovlnce ohřát umí. Koupání taky obstará(až na to, že si občas pustí studenou vodu a nevadí jim to) Tak jsem taky ráda, že jsou samostatnější. |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
1.5.2014 14:54:31
Miri tak me je lip kdyz lezim, jak se zacnu vic hybat tak tvrdnu.No jeste chvilku vydrzet.Doma me hlidaji abych lezela
, dcera dle instrukci varila, sem tam jsem zasahovala, uz mam pomocnici, parada![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
30.4.2014 15:13:45
Addo super
. Já byla na kontrole dnes a vše v pořádku. Malá má 1700g, jsem 31+6tt. I mi je po tom hořčíku líp, můžu normálně bezbolestně chodit ![]() Na kontrolu jdu za dva týdny. Jinak jsem si vyřídila kartičku do Rossmanna, tak už jsme nakoupili podložky, vložky do podrdy, krém Nivea na zadeček, vložky do porodky, pleny. Maji dost věcí v akci. Plus těch 10% sleva. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.