| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 568  [Dalších 368 >>]
Adda ..... 49878
29.4.2014 14:08:15
Tak jsem doma z nemocnice, kapackama me sklidnili a mam klidovy rezim a kupu leku:-)
Miri+L&M&K 53516
25.4.2014 18:02:25
Tak jsem dnes vyrazila na gyndu, protože mi dva dny tvrdne a bolí při chůzi břicho. Prý se předčasně otvírám. Tak mám ležet, jinak půjdu ležet do nemocnice. Plus magnézium. Mám prý ještě měsíc vydržet. Když si vzpomenu, jak jsem běhala po schodech při Lukáškovi, abych už začala rodit týden před...a prd pomohlo. Nyní se šetřim, kluci ve školce/škole, tak kolem nich běhám až odpol a otvírám se.
Naštěstí si naši vzali kluky sebou na chatu na celý víkend. Tak jsem na ně zvědavá jak to navzájem přežijou~j~. Naši nejsou hlídací a kluci jsou docela hlasitý a dost živí. Tak uvidíme. Já budu celý dny ležet a zobat hořčík. Ve středu na kontrole uvidím, co mi poví.
Miri+L&M&K 53516
23.4.2014 23:25:00
Addo, držím palce ať jsi brzy doma. Bych měla asi taky začít prát apod. Nějak se nám to krátí.
Maci, to je mi tě líto, musí to být děs. Mně stačí, když mám být s dětma sama doma přes víkend a třeba leje.
U nás včera i dnes krásný počasí, tak uvidím co víkend. Manžel bude v práci.
Jinak zatím celou noc spím a když venku nechodím rychle, tak i vydržím dlouho. Stačí si na chvíli sednout :-) Posli taky zatím nic, ale občas mě bolí dost podbřišek, jako dnes. Tři hodiny jsem ležela a pak to bylo dobré. Na kontrolu jdu za týden. Nyní jsem 30+6tt.
Larinka+3svišti 55666
23.4.2014 9:53:09
Addo, tak super, že se to uklidňuje a prcek se ještě bude dopékat ~;)~;((
Adda ..... 49878
23.4.2014 9:25:56
ne nic navic,uklidnuje se to takze to k porodu nastesti neni
Larinka+3svišti 55666
23.4.2014 8:31:41
Addo, tak snad hořčík zabere a děloha se uklidní. Ještě je potřeba, aby se mimčo dopékalo. Preventivně ti nepíchají další kapačku, aby mimču dozrály plíce?
Adda ..... 49878
23.4.2014 6:51:15
Ahojky zeny,dostala jsem kapacku s horcikem a konecne jsem se vyspala.NaKTG byla delozni cinnost.Jsem 33+2,ale mimco je o tyden mladsi,ma asi 1900g
Larinka+3svišti 55666
22.4.2014 18:36:27
Maci, já byla doma v podstatě celý den jen dnes (právě proto, že lilo jak z konve už od dopoledne) a už je na mě znát, že jsem protivná, takže ti vůbec nezávidím ten dlouhodobý pobyt doma ~a~

A schválně, jestli ten metřík taky ještě umím :-)

Maci1 27366
22.4.2014 15:10:46
Ahoj všem :-).

Addo, to jsou tedy komplikace... Držím pěsti, ať je vše OK a mrňous ještě nějakou chvíli vydrží na svém místě. V kolikátém jsi týdnu?
Mně břicho tvrdne taky už docela často, nicméně na čípek to vliv nemá (měla jsem před týdnem na kontrole CS 1-2), takže magnézium prý netřeba. Zato jsem dostala železo, neb jsem prý hraničně chudokrevná. V noci spím taky už trochu hůř, vzbudí mě kdeco a pak nemůžu strašně dlouho usnout.
Sice jsem třetirodička, ale hlenovou zátku jsem zatím ještě nikdy neviděla, asi bych ji ani nepoznala ~:-D. Ani poslíčky neznám, jen nějaké to tvrdnutí a pak rovnou porod (přesněji řečeno zažila jsem v prvním těhotenství jednu skutečnou bolestivou kontrakci - tedy asi posla - pár dnů před porodem, jinak nic). Při rychlosti mých předchozích porodů jsem tentokrát odhodlaná vyrazit do porodnice okamžitě po nástupu děložní činnosti, tak snad nebudu za blbce ~k~.
A nachystala jsem si včera konečně mimioblečky k vyprání, mám toho v koupelně tři hromady, a dneska s prominutím "chčije a chčije". Takže čekám, až to přestane, aby mi to pak na balkóně neviselo tři dny ~q~.
Evičce dnes sundali sádru, ale má ten kotník samozřejmě ještě ztuhlý a bolestivý, další dva týdny má mít klidový režim a necvičit. Někdy se obávám, že mi z toho hrábne, už měsíc jsme zavření doma, ven chodím v podstatě jen nakoupit a k doktorům ~7~.

Larinka+3svišti 55666
22.4.2014 14:27:06
Tak tfuj tfuj, ať to tam zastaví a klidový režim pomůže, aby se prcek dopekl ~;)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 568  [Dalších 368 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.