| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 568  [Dalších 328 >>]
Zuzaniela 76377
31.3.2014 11:32:33
Miri, tobě budou párat břicho? To je jak z Karkulky :-). Tak mu řekni, jak to je a je ~;).

Vidíš, odsávačku na nosík taky budu potřebovat! Na vysavač. A babyvak! No ještě je naštěstí čas.

Tašku balíte kdy? Já už si to normálně nepamatuju. A to to je necelých pět let.. ~8~
Miri+L&M&K 53516
31.3.2014 10:26:27
Tak to už taky připravuješ dost. Já tedy postýlku mám po dětech. Ségra mi jí vrátila někdy v lednu, u nich sloužila také jako odkládací věšák od narození malého. Spí s nimi stále, je mu rok ~;)
Kočár je trojkombinace s autosedačkou, tak také kupovat nemusíme. Odsávačku na nosík mám, vaničku mi půjčí ségra. Podložku na přebalování mám taky, bude na rozkládacím sušáku, který stejně slouží jen na malou televizi v ložnici. Ta pofrčí nyní na chatu, máme jí doma vždy jen přes zimu. Snad se ten sušák osvědčí na těch pár měsíců. Nemám na přebalovací pult místo ~Rv. Vedle sušáku máme hned policovou skříň, tak by se tam přes pult nedalo do spodních polic lézt. Koupili jsme si k vánocům sušičku, tak sušák nevyužíváme. Ale odsávačku mléka, monitor dechu, kosmetiku atd. musím dokoupit. Pomalu začnu okukovat akce ~:-D Já děti myla vždy jen vodou, tak nebudu kupovat. Na zadeček Niveu nebo Bepanthen. Nyní zkusím Babypanthen, dle recenzí je to stejné, jen levnější.
Opalovací krém asi nemá cenu, když bude v kočáru nebo ve stínu, ne?
Jinak náš starší osmileťák má pořád dotazy, jak mi budou to břicho párat ~8~, že u toho chce být. A pořád nějak nechápu, funkci pupeční šňůry, k čemu tam jako je přidělaná a jak tudy může proudit jídlo Kačence apod. A kde tam v tom břiše vlastně plave...
Zuzaniela 76377
28.3.2014 13:01:51
Ahoj holky,
Miri, plen mám zatím dva balíky. Další budu kupovat už větší, ne ty pro novorozence. Mám strach, že ten náš obřík by je měl potom malé.
Koupila jsem z Biodermy tekuté mýdlo na tělo a vlásky (ale bude to čistě na posranou prdku, jinak děti nijak nemydlím), jednorázové kalhotky, Rybilku, Bepanthen na prsa, dudlík. Ještě prsní a ty druhé vložky a mám myslím splněno...
Kočár stojí v předsíni, autosedačka je připravená taky. Ještě pojedeme koupit přebalovací pult a postýlku - neboli odkládací krám na hadry všech ostatních.
Miri+L&M&K 53516
28.3.2014 11:22:19
Ahoj holky.
Ty neštovice buď ráda, že je máte teď. Jestliže jsi je měla, tak mimčo neohrozíš. Ohrozit by se dalo, kdyby jste si tím procházeli těsně před porodem. To by mohlo chytit a jsou pak komplikace. U nás jsme měli neštovice letos v lednu, tak jsem ráda. Ať si tím malá prodej až dýl sama...třeba ve školce :-)
Křeče v lýtkách mě přešly, také jsem je měla. Ale nic jsem nebrala a ono to samo odeznělo. ~d~
Jinak jsem dnes 27+1tt a mám dvě kila nahoře. U kluků jsem měla sedm.
Odsávačka by měla určitě tvořit podtlak. Já měla dřív Chicco pístovou a to mi tedy to mlíko fakt vytáhlo. Sice ze začátku námaha, ale když jsem se s ní naučila, tak pohoda. Musím taky něco pořídit.
Zatím mám jen roztříděné mimivěci, ale ještě jsem je ani prát nedala.
Kočárek jsme koupili v únoru v bazaru. Je to ten Dorjan Danny Sport, tři roky starý, ale vypadá v super stavu. Jsem ho hned vyprala, promazala, manžel promáznul i brzdy a funguje. Doufám, že vydrží ~j~. Je zabalenej ve sklepě.
Už nějak nakupujete pleny, krémy, prsní vložky apod.? Já byla na testu cukrovky a byla tam paní, co má TP také v červnu a už má spoustu věcí.
Adda ..... 49878
27.3.2014 11:01:20
Ted už by to vadit nemělo,myslím.my je už doma máme za sebou naštstí,průběh měli hrozný,teploty a vyrážka sléta v jeden celek,i ve víčkách,no všude.
Maci1 27366
26.3.2014 17:56:31
A aby toho nebylo málo, donesla dnes dcera ze školky neštovice ~8~. Naštěstí jsem je jako dítě měla, tak snad to mimčo neohrozí. Ale na příští cca měsíc máme zřejmě o program postaráno ~7~.
Maci1 27366
25.3.2014 18:02:02
Já hlásím +8 kg ve 29. týdnu. Navíc mi v posledních týdnech dost vyrostlo břicho - ještě nedávno jsem neměla skoro nic, zato teď mi připadá, že mám buben jak v předchozích těhotenstvích o měsíc později ~8~. Ještě cca před třemi týdny jsem se vešla do normálních kalhot, což teď opravdu už nehrozí.
Na poslední velký ultrazvuk se chystám zítra objednat.
A doufám, že tohle počasí už je snad poslední záškub zimy a že budu dětem moci konečně vyřadit zimní oblečení, udělat ve skříni místo a začít dávat dohromady výbavičku pro miminko.
Adda ..... 49878
25.3.2014 14:03:34
Právě žto si myslím taky ,byla jsem v obchodě že se podívám jak má fungovat a oni ji tam neměli.Musí se kouknout někde jinde,to by mě kleplo kdyby byla vadná~8~
taky jdu příští týden na sono,už se těším.
Larinka+3svišti 55666
25.3.2014 10:57:10
Addo,já v pátek v 30.týdnu 9kg nahoře ~a~

A odsávačka-myslím, že ať je to jakákoliv, měla by právě podtlak vytvořit,jinak těžko bude plnit funkci odsávání ~d~

....tento týden jsem poslední týden v práci,mám radost, že jsem to zvládla doklepat až do konce (i když,co si budem povídat, do pátku daleko)a pak už snad budu konečně odpočívat a chystat. Začíná se to blížit sakra rychle ~:-D A příští týden mě čeká poslední UTZ,tak doufám,že slečně nenarostl pinďour a pořád je to slečna :-)
Adda ..... 49878
25.3.2014 7:50:35
Ahoj, kde jste vsechny? Hlasim 8kg nahore,30tt.Pali me žaha.Chtela jsem se zeptat na odsavacku avent, vcera dosla a me pripada ze kdyz se macka ze tam nevznika tlak .Dala jsem si ji na bricho a nic necitim, zkousela jsem to i na dceri a taky nic necitila, tak nevim jestli neni vadna.Nemate nekdo?
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 568  [Dalších 328 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.