| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 568  [Dalších 338 >>]
Adda ..... 49878
7.4.2014 13:40:46
Zuzi,který jsi týden?Já jsem 31 a váha mimča je 1400 a 37cm.Je hlavou dole.
Jo a obcházela jsem drogerky a obchody,jednorázové vložky do podprdy mají nejlevnější u rosmana za 40kč jinak všude tak kolem 80kč.Asi si taky koupím i pratelnéale ze začátku jsem měla veeeelkou spotřebu to by nestíhalo schnout~:-D.
Prtě docela fest řádí,chodit musím pomalu,dostávám kopance do třísel.Jak jsem dýl na nou tak mě břicho bolí.
Holky taky se vám přicpává nos?????Mě strašně,uplně se mě zabední a nemůžu dýchat,musím ráno a na noc prostříknout sprejem a hned ok,ale bez toho nos nefunguje,rýmu nemám~q~
Miri+L&M&K 53516
5.4.2014 16:47:45
Zuzi super, že je vše v pořádku. Já byla ve středu, vše OK, až na hraniční cukrovku. Mám se sladkému vyhýbat. ~Rv U kluků jsem jí neměla, ale prý to je věkem...stárnu ~j~ Ale nehnal mě na žádnou diabetologii a jdu za 4týdny na kontrolu. Prý už bude dělat monitor + měření/vážení. Jak mám TP na konci měsíce, tak jste tu všechny o dost napřed...vám pak budu závidět, až budete mít ~p~ u sebe.
Ty pratelné vložky jsem právě nikdy na živo neviděla, ale četla jsem o nich. Koukala jsem na různé recenze, tak asi půjdu do těch od Aventu. Je jich tam šest, dají se sušit i v sušičce a kolem 200Kč. Plus koupím jednorázový a uvidím.
Už mám konečně i monitor dechu. Sleduji na FB jeden bazárek, který mám hned vedle školky a oni jí tam nyní nabízeli. Takže nám jí vyzkoušela. Přijde mi, jak nepoužitá. Úplně čistá, nikde ani škrábaneček, originál krabice se všemi papíry...tak doufám že jí nikdy nebudeme muset potřebovat ~;)
Ještě k tomu rození dětí. Obě děti ten díl viděli několikrát, nikdy se na to neptali. Až nyní, když jsem těhotná a budu rodit.
Zuzaniela 76377
4.4.2014 14:03:49
Čusek všichni,
tady to zase žije...~8~

Na velkém UTZ vše OK, kontrolní měření - 1800 g.
Zuzaniela 76377
1.4.2014 10:15:36
Miri, jaké to jsou přátelné vložky??? Teď jsem narazila v časopise na prací Nuk. To by taky nemuselo být špatné, než pořád kupovat nové. Taky mi to mlíko takhle hodně teklo.

Maci, určitě se tě ještě přijdu zeptat na ten levnější Bepanthen. Může se i na bradavky?

Taky jdu v pátek na UTZ, jdeme celá rodina ~j~. Už se těším.
Miri+L&M&K 53516
1.4.2014 8:02:44
Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu. Ještě se válím. My stěhujeme pokojík místo obýváku, tak jsme spali na gauči a jsem rozlámaná. Děti spali v ložnici. Děcák je vyklizen, oškrábané zdi. Dnes se bude malovat. Obývák je jak staveniště.
Nezkoušel jste někdo ty přátelné vložky do podprdy? Mně také teklo mléko horem dolem. Hlavně když mimi pilo z jednoho, druhé teklo hodně taky. Používala jsem ty plastové sběrače mléka Farlin. Musím si je také pořídit.
A jdu vylézt z pelechu ~;)
Adda ..... 49878
1.4.2014 8:01:22
Tak dcera jako mala sledovala krtecka a v jednom dilu pomaha rodit zajecici, tak ji to stacilo a nevyptavala se.
Miri+L&M&K 53516
1.4.2014 7:53:38
Maci, tak to já jsem zvědavá jak si zase zvyknu na nový režim s mimčem. Teď už jsou kluci samostatnější, celou noc spí. Oba jsem vždy kojila a vstávali po dvou hodinách i přes den chtěli tak pít. A prvnímu to ještě trvalo klidně 40minut.
A máte alespoň předběžně nějaká jména?
Co se týká syna, tak jsme nic tajit nemuseli, ono ho to nikdy nezajímalo. Ani mě nenapadlo, že bych k němu někdy jen tak. přišla a řekla mu: Martínku, víš jak se rodí děti?
Jeho od tří let zajímala čísla, jak která vlajka vypadá, mapy světa ČR, zná jména sportovců různých odvětví. Místo aby si pustil pohádky, pustí si ČT Sport. Od tří let zná všechny značky aut a umí digitální hodiny(teď už i klasické). Takže na úplně jiné zájmy než nějaká mimča. Ani zvířata ho nikdy nebrali. Do Zoo se těší akorát nahřiště~;)
To samé učí bráchu a toho to baví. Od čtyř let ti během chvíle spočítá na hodinách, kolik chybí minut do celé. Například je 15.37 a on ti řekne, že za 23minut bude 16hodin. Umí počítat do tisícovky. Naučil se, že když něco stojí 15,50, tak bude platit 16kč. To mu bylo teď v únoru pět a staršímu bude v srpnu osm. Naopak jsou věci, které je absolutně nezajímají ~d~
Samozřejmě nechci aby se o některých věcech dozvěděli třeba v pubertě. Si pamatuju, jakve 11ti letech nechtěla dát kamarádka pusu klukovi, aby prý nečekala miminko ~t~
Adda ..... 49878
1.4.2014 7:50:32
Nazdarek, tak ja postupne nakupuju ale nechystam,skoro vsechno mam po holkach a od segry.Behem 14 dni budem menit okna tak chystat budu az pak.Vlozky do podprsenky musim koupit, pri obou jsem mela velkou spotrebu nez se mleko ustalilo.Porod.vlozky uz mam taky.
Dnesni noc jsem se moc nevyspala od vecera prte skakalo a jeste se nezastavilo, zapira se me o kosti a stipe do mocaku.V patek jdem na sono.
Maci1 27366
31.3.2014 22:19:35
Hezký večer všem :-).

Koukám, že přípravy jsou v plném proudu. Mému předchozímu dítěti ještě nejsou ani dva a půl, takže v podstatě všechno mám, pořídit potřebuju jenom kosmetiku, plenky a porodnické vložky (vložky do podprsenky ještě nevím, jestli vůbec budu kupovat - v podstatě nikdy jsem je nepotřebovala). Na zadek používám calcium pantothenicum, je to totéž co Bepanthen, ale mnohem levnější. Monitor dechu tedy taky nemám a snad se bez něj i tentokrát obejdu. Tašku jsem balila taky tak ten měsíc předem.
Za svůj nejzávažnější rest považuju, že doteď nemáme vybraná jména ~f~.

Miri, osmiletý kluk neví, jak se rodí děti ~e~? To jako fakt? Jak se ti povedlo před ním tyto informace tak dlouho utajit ~:-D? Já to s dcerou řešila ve třech letech, pobrala to v pohodě, včetně funkce pupeční šňůry. Teď spíš očekávám, že začne řešit, jak se to dítě do toho břicha dostalo ~:-D.
Miri+L&M&K 53516
31.3.2014 14:00:17
Oni zrovna měli ve škole divadlo. Hráli pro starší ročníky O Karkulce. Tak díky tomu se začal vyptávat. Jsem mu řekla, že se břicho nařízne dole...prostě jako císař. Kdybych mu řekla, jak je to s přirozeným porodem...tak to by věděla hned celá třída a všichni známí. On se tlemil i tomu, že budu nahá apod. Přijde mi jak puberťák.
Tašku budu balit měsíc před. Jen kdyby dr řekl, že se třeba otvírám, tak raději dřív. To zase bude obr taška. Pleny nedávají, vložky vůbec nevím. Budu muset zjistit.
A doufám, že to nebude obřík, mám nějaké mega břicho. Bych se měla nechat od manžela vyfotit, ať mám památku. U prvního jsem se fotila každý týden a teď to flákám~f~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 568  [Dalších 338 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.