Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
28.2.2014 16:19:37
Addo, já mám od včera taky test na cukrovku za sebou. Jak nejsem zvyklá na moc přeslazený věci, tak jsem měla problém to co nejrychleji vypít (škrábalo mě to v krku)-naštěstí to bylo trošku do citrona,tak to asi pomohlo. CCa 15 minut po vypití jsem taky měla takovou motanici hlavy a bylo mi "divně",ale mohla jsem 2 hodiny čekání trávit doma,tak jsem se natáhla,odpočívala a to mi asi pomohlo. Pak už to bylo v pohodě. Jen jsem se celý den nemohla dojíst
- dneska na poradně už jsem měla výsledky,tak jsou dobré, cukrovku nemám a oslavili jsme to stylově zákuskem z cukrárny![]() Zuzanielo, tak to budete mít opravdu zajímavé - hlavně, aby bylo mimčo poslušné a opravdu jsi nezačala rodit až u maturity ![]() Miri, vidíš-já před těhu byla s postavou téměř spokojená a teď v těhu, jak asi nemá tělo moc co brát ze zásob, tak mám nahoře už 7,5 kg. Zatím teda jedu přesně podle grafu, tak doufám,že se to moc šplhat už nebude, po druhém jsem docela dost bojovala,abych kila schodila ![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
28.2.2014 14:47:15
Jsem ráda, že jste všechny v pořádku. Na Romču myslím, držím palce.
Jste všechny modelky či co? ;-) Já jsem taková oplácanější, ale dle vašich mír jsem slon. Přes pupík mám 115cm, před těh.95cm. Před dětmi jsem měla 75cm. Ale my máme v rodině vystouplejší břicho a hubený nohy. Zatím mám kilo nahoře, to teprve přijde. Vždy 2měsíce před porodem jsem přibírala. Kluci měli 3,70 a 3,8kg. Druhý porod od první kontrakce 4h, první skoro 13h. Tak jsem zvědavá na třetí ;-) Ve středu jdu na kontrolu a pak někdy na cukr. U nás to dává do čaje,tak to není tak hrozný. Ale na lačno to bude mazec. Hned po probuzení musím něco sníst, jinak je mi z hladu mdlo. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
28.2.2014 14:34:29
Addo, přesně tak mi bylo u minulého testu před pěti lety. Myslela jsem, že zkolabuju, prcek taky sebou šíleně vrtěl, bylo znát, že mu to asi taky nedělá dobře.
Cítila jsem, že moje tělo má obrovský problém se s tím vyrovnat. Čekám to teď ještě horší . Ach jo...Ale máš to za sebou!! Já jdu až ve čtvrtek, budu 27. týden, poslal mě docela naknap, bych řekla. |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
28.2.2014 13:35:43
Holky cukr za mnou.Vse ok.Akorat to se mnou zamavalo.Po hodine od vypiti me bylo zle, hlava se me motala a bylo me na omdleni, sedela jsem tam s hlavou mezi kolenama.Samo ze co me pupek dovolil.Asi nizky tlak a bez snidane.Dojela jsem domu a uplne se trepala.Pri holkach me nic nebylo ale ted, no hnus.
![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
28.2.2014 13:35:36
Maci, taky jsem si vždycky myslela, že čím více dětí, tím lehčí porod. Ale od kamarádek vím, že to tak hodně často není. Dokonce jich víc hodnotí druhý porod jako mnohem horší.
Tož si vyber!! ![]() Taky jsem vysoká a mám to rozložené všude po těle. No ale i tak... ![]() Holky, tak mám termíny těch ústních maturit - bude to od 2. - 4. 6., takže jestli mi budou vyvolávat porod někdy kolem 24. 5., budu u matury už s miminkem. ![]() To bude hodně zajímavé . Manžel bude kroužit kolem školy a podle potřeby bude vybíhat na krmení. No musí se to vydržet, jde o jeden den!!! |
| Maci1 | 27366 |
|
|
25.2.2014 22:07:16
Lari, no však
. Mám výhodu, že jsem vyšší, víc se toho ztratí .Zuzanielo, druhé se mi rodilo zcela snadno, za dvě a půl hodiny bylo po všem. Vytlačit to první bylo o dost náročnější. Z toho soudím, že záleží spíš na pořadí než na váze. A hmotnostním odhadům už nevěřím, u obou mých dětí se hrubě netrefili. Spíš se už teď obávám, abych to do porodnice stihla. Jestli bude mít prtě 3 kila nebo 5 je mi už jedno .Odsávačku jsem používala hlavně v době, kdy jsem dětem dávala nemléčné kašičky (dávku jsem odsála a kaši udělala z toho). |
| Kikoš | 140015 |
|
25.2.2014 17:42:20
Ahoj holky, rozpoutalo se tu téma "míry", tak mi to nedalo a našla jsem si krejčovský metr
. Jsem dnes 22+4, mám 5kg nahoře a pas jsem marně hledala ![]() ..tak jsem se změřila přesně přes pupík a naměřila 96cm ![]() Rodila jsem obě děti ve 41.týdnu, kluk měl 3,70kg a holka 2,95kg, teď bych klidně brala zas tu druhou váhu a vzhledem k tomu, že by to měla být holčina, tak v to doufám.. ![]() Na cukr jdu příští čtvrtek a taky se netěším. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
25.2.2014 8:46:11
Maci, taky pěkní macíčci. Jak se ti to druhé rodilo?
Odsávačku jsem nikdy nepotřebovala - přikládala jsem často a hodně brzo se to množství mlíka přizpůsobilo miminu. Alespoň něčeho jsem ušetřena . Jinak to zase bude všelijakých krámů...![]() Měním gynekologa a vzhledem k tomu, že jsem na nemocenské - jsem zvědavá, jak se to pořeší... |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
25.2.2014 8:04:28
Maci, v pase "jen" 88 cm - to budou ty dva týdny rozdíl, co máme mezi sebou
![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
24.2.2014 20:22:52
Jo vidíš Addo, odsávačka - ztratilo se mi z ní jakési těsnění, bez něj nefunguje. Asi napíšu do Medely, jestli se to dá nějak sehnat, celou novou se mi pořizovat nechce.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.