Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maci1 | 27366 |
|
|
24.2.2014 20:20:08
Tak jsem se kvůli vám změřila - mám v pase "jen" 88 cm, přírůstek 6 kg. První jsem šla rodit se 100 cm a +11 kg, druhé se 110 cm a +13 kg (a to už jsem si jak ta velryba fakt připadala). Žádného drobečka asi nemůžu očekávat, moje děti měly míry skoro jako ty od Zuzaniely, jen naopak - první 3,75 kg, druhé 4,52 kg...
|
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
24.2.2014 18:53:13
Addo,taky mám přes pas 90 cm
- to ostatní už radši neměřím a nahoře mám aktuálně cca 7kg-přesně budu vědět v pátek, to jdu do poradny (do té doby se mi vážit nechce,vždycky jdu do mrákot ). A ve čtvrtek budu spolubojovnice - taky mě čeká test na cukrovku, takže jsem zvědavá,jak to dám. Ráno se nenajíst -asi mi bude zle z hladu ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
24.2.2014 17:56:39
Maci 4,34 kg, ale nešla potvora vytlačit. Druhou mi právě zarazili na 3,75 a bylo to 14 dní před termínem, takže by narostla přesně jako její ségra.
![]() ![]() Adi, to není taková hrůza 90 cm (v první chvíli mě napadlo, že takovou míru mají vždycky miss ). |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
24.2.2014 15:51:28
Ještě pro Romču,drž se holka.Snad ti někde na soc .poradí.Když jsem se rozváděla byla jsem těsně po mateřské a všude jsem slyšela jen...bohužel,nemáte nárok....,všude se započítaval příjem exe.Musela jsem čekat snad půl roku na to než mě přiznali přídavky.tehdy mě strašně pomohli rodiče.Jinak nevim.
Jak jsi na tom s rodinou,nepomůžou aspon v začátku? |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
24.2.2014 15:45:07
Nazdarek po dlouuuhé době
,taky si připadám tak slon.Mám 6kg nahoře přes břicho mám 90cm....probůh jak budu vypadat na 3 měsíce .Těhotenské věci nosím už dávno.S výbavou pro mimčo mám pořád pocit že je čaaaaas.Ale tak objednala jsem povělečení do postýlky a odsávačku mléka,jinak mám všechno po holkách,teda snad .Jo a koj.podprdu,takovou parádní vystuženou.Dřív byli jen takové obyč a vložky v nich pod tričkem zářili jak nárazníky.Tak jsem ráda za výběr jaký je,akorát v mojí velikosti nějak moc nejsou,mají samé veeeeliké a to jsem myslela že jsem tak nějak proporčně normální .Jinak co ta Romča????? co se to u nich děje??? Na cukrovku jdu ve čtvrtek,bléééé to bude dobrotaaa. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
24.2.2014 15:06:30
Ahoj holky,
jejda, tady už se kompletuje výbavička . Já jsem ještě nevytáhla ani těhotenské oblečení . Ale už budu brzo muset, z triček mi začíná lézt břicho a kalhoty jsou nadoraz. Jako vorvaň si zatím nepřipadám, ale vzhledem k tomu, že každé těhotenství jsem začínala na o něco vyšší váze než to předchozí, vážím teď přesně tolik, jako u první těsně před porodem . A taky mě docela bolí záda (bederní a křížokyčelní spoje), některé dny je to peklo, třeba včera - potřebovala jsem něco vymáchat ve vaně a myslela jsem, že u toho umřu.A když už zmiňujete ty termíny, tak mám tři a půl měsíce na to, abych zbavila syna plen a naučila ho spát v normální posteli. Přebalovat dvojmo se mi fakt nechce, navíc přebalovací desku máme právě na té postýlce, hodilo by se dát to pryč pěkně oboje zároveň. Příští týden jdu na OGTT, snad to bude OK, neb bez sladkého nepřežiju .Zuzanielo, a kolik vážilo tvé prvorozeně? |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
24.2.2014 12:12:21
Čus Larinko,
připadám si většinou jak vorvaň, neumím si ani představit ještě tři měsíce. Budu mít teda obří břich!! Já jsem na rizikovém - píchám si co 12 hodin Clexane na ředění krve, tak proto. Druhé mimino mi museli vyvolávat - narostlo by jinak velikých rozměrů jako to první. Takže mám teď taky s něčím podobným počítat. Chtěla bych si užít kontrakcí co nejdéle doma, ale opět bohužel. Ale než pak tlačit obříka, tak to ať je to raději zase stejně.Dovolenou mi proplatí a mateřskou nastupuju 7. 4. To už je fakt za pár... Už jsem i nakoupila hadérky - mám všechno holčičí, takže je to takové nové. Koupila jsem i Rybilku, Bepanthen a Biodermu šampon na vlásky a tělíčko. Mám to spíš na prdelku (malého), já ty děti myju mýdlem úplně minimálně. Ještě zbývá přebalovací pult a postýlku. Tu jen pro formu, spíš přes den, abych měla přehled, jinak se mnou všichni spali už od porodnice v posteli. Nemůžu si pomoct, potřebuju je mít přímo u sebe .Zase to tady nějak utichlo!!! Pište baby! ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
24.2.2014 8:20:44
Ahoj ženy!
Tak email z rodiny.cz mi dneska napověděl, že už začínám stříhat metr - do posledního plánovaného termínu porodu mi zbývá rovnýh 100 dnů. Letí to teda šíleně Ještě mi zbývá poslední měsíc v práci (z toho týden mám starou dovolenou z loňského roku, kterou musím do konce března dovybrat)a doufám, že zdravotně na tom budu právě tak, abych to mohla "dochodit". I když mi občas přijde, že některé dny je to všechno lepší a mohla bych skály lámat a jindy si připadám jak vorvaň obecný, který se nezmůže na žádnou aktivitu a dělá mu problém i překulení se z boku na bok. Máte to taky tak? |
| Kikoš | 140015 |
|
18.2.2014 19:31:07
Maci, díky za odpověď...ale už to přestávám asi řešit. Docela dost mi přes den tvrdne bříško, dnes i na těhujoze, ani jsem si to neužila. Do poradny mám jít až 7.3., snad se to nebude zhoršovat a vydržím. Beru magnesium, tak jsem rozpačitá..V práci mě baví, že jsem mezi lidmi, ale na druhou stranu je to často stres. O mimi se bojím.
|
| Maci1 | 27366 |
|
|
16.2.2014 21:05:10
Kikoš, doba na nemocenské se nepočítá do vyměřovacího základu, takže neboj, mateřskou ti to nesníží.
Já jsem s dětmi doma už skoro šest let v kuse, unavená si připadám pořád . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.