| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 568  [Dalších 268 >>]
Maci1 27366
31.1.2014 18:44:28
Lindíku, super ~R^. Gratuluju k Sofince ~x~. Mimochodem, naše špuntě mělo v pondělí na velkém ultrazvuku úplně stejné míry ~:-D.
Lindík+2 78073
31.1.2014 17:10:15
Ahoj holky,tak všechny výsledky z plodovky máme v pořádku,jupííí ~b~ i když já si už od odběru říkala,že to vše ok bude...I velký utz dopadl dobře,až na srdíčko se všechno krásně vyvíjí a malá pěkně roste..už má 350g a 23 cm ~s~ jo a ze všech utz a už i z plodovky máme potvrzenou holčičku ~p~ já si teda druhou holčičku moc přála,tak jsem ráda..jmenuje se Sofinka ~;)a kope o sto šest,pohyby cítím už dlouho a čím dál intenzivněji..i děti ji hezky cítí...my už jsme 22tt ,letí to... Už jsem i neodolala a nakoupila pár ůžových hadříků,sice toho mám tunu po Natálce,ale i Sofinka musí mít něco nového,že jo ~:-D
Tak jak jsme tady byly ukecaný tak je tu poslední dobou pěkně mrtvo...holky polepšete se ~:-D
Miri+L&M&K 53516
30.1.2014 22:14:51

Tak zrovna před hodinou jsem si nechala okopávat ruku, prvně jsem cítila pohyby i přes břicho. Taky většinou večer nespí. Opravdu když chodím, tak jí to. asi ukolébává a když si chvíli lehnu,polosednu, vzbudí se ~p~
Dnes jsem 19+0...to letí.
Kikoš, co bys raději?~m~
Já jdu ve středu také na velký ultrazvuk, doufám, že bude vše v pořádku.
Jinak chceme Dorjan Danny Sport. Použitý. Byli jsme ho omrknout nový, aby jsme si ho zkusili. I manžel byl nadšený, tak snad nějaký pak za dobře seženeme ~;)
Kikoš 140015
30.1.2014 18:28:04
Ahoj všechny, tak pohyby už cítím, především večer a někdy malinko i přes den, když v práci dlouho sedím. Miri, mám to stejně, kopanečky cítím snad jen vlevé části podbřišku, tak by mě taky zajímalo, co tam ta fazole předvádí :-)
Příští středu mě čeká na genetice velký UTZ, snad už konečně uvidíme, zda je to TA nebo TEN fazole ~m~~m~
Už se taky porozhlížím po kočárku, chce klasickou houpárnu, a co vy? Neporadíte?
Maci1 27366
26.1.2014 23:40:08
Hezký pozdní večer.
Lindíku, přeji už jen samé dobré zprávy.
Já jsem dneškem završila první polovinu těhotenství (jsem 20+0) a zítra jdu na velký ultrazvuk. Snad bude všechno v pořádku.
Pohyby už cítím opravdu silně, prťous se nejradši hemží okolo půlnoci, ale tak nějak jsem to měla u všech těhotenství a děti otočený režim nemají (a neměly).
Začínáme pomalu řešit jméno. No, bude to boj ~:-D.
Miri+L&M&K 53516
26.1.2014 20:03:44
Jo a byl u nás bazar dětského zboží. Potřebovala jsem pro malýho nějakou košili na vysvědčení s dl. rukávem, nějaké kalhoty. Vše jsem sehnala a ještě jsem neodolala a koupila pár růžových body, overal a 2čepičky. Vše 10-20kč, tak nekup to ~t~ I ty košile, mám i s kr.rukávem, stály po 30ti kč. Přitom jsou jak nové.
A tím končím, malá bude mít věci po klukách. Tedy ten první rok.
Omlouvám se za román ~f~
Miri+L&M&K 53516
26.1.2014 19:54:42
Lindíku, určirě dej vědět co další výsledky, držím palce.
Kikoš, já cítím pohyby opravdu jen vnitřně. Pouze večer když v klidu ležím. Doufám, že malá celý den nespí~:-D Aby pak neměla otočené spaní. Zrovna jsem dnes přemýšlela, jak moc se tam točí, cítím kopanečký spíš vlevo, snad ani jednou vpravo...teď zrovna ležím a ťuká tam ~p~ jsem 18+3tt.
Mám pořád bolesti v třísle a podbřišku, fakt děs. Stačí, že jsem 2hodiny na nohách a jsem vyřízená. Dnes koněčně napadlo víc sněhu, tak jsem šla s klukama na boby. Po dvou hodinách domů a tři hodiny pak v posteli. Nespala jsem, ale občas jsem zabrala. Pořád jsem jedních uchem poslouchala kluky. Mně to bolí až do kyčle a v podbřišku popíchává. Mám na to i neschopenku, ale nemůžu být s klukama pořád jen doma. Jsou pak protivný, na sníh se těšili 2měsíce. Manžel celý víkend v práci od 8-20. Zítra půl dne a v úterý jede na 4dny na služebku. Bude tak jezdit od pondělí do pátku celý únor. To máme ještě jarní prázdniny v půlce měsíce...snad to přežiju.
Teď nás čeká první vysvědčení, tak se těším, malej ještě neví pořádně, co to znamená. :-)
Kikoš 140015
17.1.2014 19:35:35
Ahoj holky, já pohyby ještě necítím a to čekám třetí..je fakt, že na každém UZ, které mi Mudr dělal, je mimi otočené k mé páteři, takže pravděpodobně nožkama nekope do mého pupíku... a tak také dosud ani nevím, co budeme mít.
Lindi držím palce, ať vše dobře dopadne, ale jak už tu bylo psáno, holky vše zvládají lépe.
Lindík+2 78073
17.1.2014 19:28:41
Ahoj holky,všem moc díky za podporu :-),tak máme po plodovce- od 11ti ,řekla bych,že dobrý...Pí doktorka byla moc fajn,všechno předem vysvětlila,malou pořádně ještě prohlédla utz a potvrdila holčičku malá byla pěkná potvůrka a hezky se tam roztáhla,že pí doktorka si naplánovala,kudy povede jehlu a prcina jí to zhatila..ale pak se umoudřila a šlo to bude to silná osobnost řekla bych..hlavně jsem měla strach,aby na tu jehlu nešáhla nebo nějak prudce neposkočila.. a ok...v duchu jsem jí říkala,ať je v klidu,.tak poslechla..odběr vůbec nebolel,trošku mi přišlo nepříjemný,když ta jehla šla ven..ale jinak ok..poctivě ležím a nechám se hýčkat od dětí i Pavla..a uf uf teď volali z laborky,že dnešní výsledky na downa jsou ok...uf..i když jsem si říkala,že to tak bude,když mi NT triply v poho vyšly..dokonce to pí genetička napsala na pojišťovnu - jinak by jsme ty dnešní výsledky,že jsou urychlené,museli platit 1900.-kč...ale klidně bych to zaplatila..za týden budeme vědět další výsledky a za 14 dní komplet..ale já jsem od toho odběru zas tak v pohodě ,že fakt věřím,že to bude ok...malá je naše šikulka milovaná...děkuju moc za podporu,až budu vědět další výsledky,zase napíšu
Lindík+2 78073
16.1.2014 10:07:40
Ahoj holky,díky za podporu..já jse moc ráda,že se na to přišlo teď,že my i lékaři budeme připravení...Pokud plodovka dopadne dobře,tak si myslím,že ze mě většina obav spadne..ono jak píšete,i když jsou všechna vyšetření ok,tak pořád to nezaručí zdravé dítě..Může se cokoliv pos..u porodu,nebo kdykoliv potom..jako člověk se bude o scoje děti bát vždycky..Ale věřím,že to zvládneme,že malá bude bojovnice..jednoduché to nebude a třeba pro mě je fakt plus to vědět,tím,že pečuji ještě o svoji babičku,že jí můžu dopředu zajistit nějaký ten přechodný pobyxt v domě s peč.službou atd..což pak na poslední chvíli nejde,to je vše obsazeno..No teď mám trochu nervíky z té plodovky,aby to dobře dopadlo a ýsledky byly v pořádku..ale furt si říkám,že když by tam bylo nějaké větší postižení,že by to vyšlo už v Nt či triplech..a to jsem vše měla ok..tak věřím,že to bude ok..Já tu malou už teď tak moc miluju,že si nedovedu představit,že by to špatně dopadlo..Tak na mě holky myslete,jak budu něco vědět,dám vědět..prvotní výsledky by měly být hned zítra večer.A vy se holky držtea ať jsou vaši mimísci ok....já teda pohyby fakt cítí už od toho 13 tt (fakt pohyby,ne střeva,i minule jsem to tak měla..) i syn je krásně cítí,malá moc ne,ale to tenkrát ani moc pětiletej syn,to až později...
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 568  [Dalších 268 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.