Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
7.2.2014 16:02:37
No hurá koukám,že se to tady zas kooonečně rozjelo
![]() Tak teda maturovat 3 dny před termínem,no to by mě hráblo..nevím jak u vás,ale mě přijde,že těhu a následná laktace mi trošku zatemňuje mozek Ty jo a co když se mimi narodí třeba o týden dřív,to budeš muset maturovat až v září??A jinak koukám,že to tady pěkně vychází ty pohlaví,kdo má 2 kluky tak holku a opačně,to je prima No letí to,já mám termín taky 7.6.,to znamená přesně za 4 měsíce!!To tak za měsíc už začnu chystat věcičky,protože už vidím,jak budu poslední 2 měsíce ko...( natož ještě maturovat ješrěže jsem maturovala normálně za mladých let kdy mi to ještě myslelo ) |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
7.2.2014 13:59:06
Kikoš, tak co...ukázalo se
?U nás si už kluci zvykli, že to bude holka Ve středu mi dělali velký UTZ a vše OK. Tak jsem ráda, že mám vše za sebou. Ono od 35let výš se nabízí odběr plodové vody. Já jsem n hraně, testy dobré, tak mi to dr nenabízel. Dnes 20+1tt a malá měla 280g.Zuzi, to je mazec, snad vše klapne. Já maturovala z Nj kdysi a jedna z otázek byla o městech v německy mluvících zemích. To jsem neuměla, naštéstí jsem měla jinou otázku. My máme dva kluky a čekáme holku, tak okolí je také nadšené, že se nám to povedlo. Dnes se mě ptala pediatrička, tak také hned že super, že už se těší. Její reakce mě mile překvapila. Akorát jsme odcházeli s mladším s diagnózou: angína . Chlapa mám na dva týdny pryč, příští týden prázdniny, tak jsem nadšená![]() Kamarádka brala magn.celé těhu asi do 36tt a porod 6h. To asi náhoda. Hlavně se má právě vysadit cca 36tt. V prosinci mi sestra na odběru krve říkala, že je málo nových těhu. A je pravda, že jsem v poradně s max jednou podobné těhu, zbytek obří břicha. A bez břicha tam neni ani jedna. A to tam potkám minimálně deset těhulí. Snad tam nebudu za dva měsíce sama ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
7.2.2014 12:30:38
Larinko, taky mi tvrdne břicho. Nevíc večer v posteli. Magnezium nechci, pokud to bude jen trošku možné. Měla jsem u prvního pocit, že to brání v normálním postupu porodu.
Možná je to náhoda, nevím.My family je krása. Mám umět všechny kostely u nás ve městě, jejich názvy, nejlépe i roky, ve kterých byly postaveny. No děs!!! Já ty názvy nevím ani normálně ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
7.2.2014 11:19:18
Zuzi,teď jsi mě pobavila
![]() ![]() -ale já při prvním těhu taky maturovala,ale byla jsem ve 4.měsíci,takže nikdo nic nevěděl a všichni se to dozvěděli díky otázce,kterou jsem si vytáhla na angličtinu-My family. Po otázce,jaké mám plány po maturitě jsem se tak hezky rozkecala,že učitelé zůstali paf z šoku z mých plánů a dostala jsem za 1 .Mám za sebou další poradnu a buď má moje dr.teď méně těhotných než na začátku,protože jsem byla dneska extrémně rychle na řadě a navíc i rychle po poradně -vše zatím stále v pořádku,jen mám hlídat,kdyby mi břicho tvrdlo častěji a přijet se případně pak ukázat. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
7.2.2014 10:32:42
Ahoj holky,
všem moc gratuluju k dobrým výsledkům. Já vás sem chodím šmírovat, ale nepíšu, blbne mi PC - nemůžete mi někdo poradit, jak se zbavit těch debilních reklam? Na cokoli kliknu, tak mi tam vyskočí nějaká hra, takže to pořád vyklikávám .Já dneska končím 23. týden, v pondělí jsme byli trošku opožděně na velkém UTZ. Byli jsme celá rodina, i s holkama A čekáme chlapečkááááá!!!! Je to moc příjemná změna, po dvou holkách. I když jsem taky říkala, že je mi to jedno, tak jsem trošinku víc toužila po klukovi. Vše má v pořádku a v pondělí vážil 530 g.Kočár už mám, teď řeším fusak. Jaké máte nebo jaké budete kupovat? Předčasné mi to nepřijde - Bětka se narodila 19. května, byly vedra jako prase a asi do 14 dní se tak strašně ochladilo, že jsem ji trošku oblečenou narvala vždy do fusaku a bylo po prdeli. Vše se snažím mít nachystáno, protože 7. června mám termín a 4. června maturuju ![]() . Ideální by bylo prasknutí plodové vody před komisí. Ještě bych to samozřejmě rychle odhrkala ![]() ![]() |
| Kikoš | 140015 |
|
6.2.2014 17:38:18
Lindi, dcerka je opravdu nešťastná z toho, že nevíme najisto, co to je...řekla jsem jí to, co nám řekl doktor - holka-možná
Na genetice jsme absolvovali právě ten UTZ a pak pohovor s nabídkou plodovky, kterou jsme vzhledem k výsledkům ze screeningu odmítli. Tak mi zítra držte palce, jdu do poradny, tak snad pan doktor už NĚCO konkrétního uvidí. Já si taky říkám, že kdyby tam něco bimbalo, tak už je to vidět. ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
6.2.2014 17:05:48
Ahoj všem!
Koukám,že tu zatím převažujou holčičky -stejně jako u nás, takže děti jsou nadšené,i když syn chtěl hlavně bráchu,nakonec mu to nevadí, že bude mít další ségru . A já jen doufám, že už se situace nezmění, protože obsah šatní skříně je samé holčičí oblečení ![]() My dneska absolvovali se synem zápis do školy,nějak mi hlava nepobírá, že moje malé nedonošeňátko je od září školák. Váhali jsme, jestli ho do školy dát nebo ne (je narozený v červenci o 6 týdnů dřív),v září bych jednoznačně řekla,že na školu zralý není,ale udělal obrovský vývojový skok. Ve školce schledali, že nevidí problém a důvod,proč by neměl jít do školy a zůstat ve školce, dnes u zápisu jsme vysvětlili situaci, takže si ho vzala k "přezkoušení" přímo speciální učitelka,aby si ho řádně proklepla a řekla,že by byl odklad naprosto zbytečnej.Takže jsme naše váhání konečně rozsekli a nyní vybíráme aktovku .Zítra mě čeká poradna a jen doufám,že bude i nadále vše probíhat jak má. Poslední týden mě totiž začalo tvrdnout břicho,v práci mám problém dlouho sedět (bolí mě záda a tlačí podbřišek)-ale tvrdnutí je zatím stále v normě vyčtené na netu (cca 10 za den),tak doufám, že to nebude dělat nějaké změny na čípku a budu moc i nadále fungovat normálně jako teď max.s dopomocí magnézia. A letí to příšerně-my jsme už zařízli 24.týden . |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
6.2.2014 10:42:19
Genetika kvůli věku 36 let??To teda fakt nechápu..Ale jen se tě ptali na rod.anamnézu ne?? A dcerk nechce sestřičku nebo z čeho je nešťastná,že to ještě nevíte na jisto??To je teda pěkná filuta,když vám furt ukazuje záda
ale myslím,že pindík by tam už viditelně bimbal a byl by vidět i zezadu ne :-D Naše děcka jsou z holky nadšení,syn teda chtěl trošku vícbrášku,ale vůbec mu to neva a malá chtěla moc sestřičku no já teda taky trošku víc chtěla další holčičku,tak jsem ráda,přece jen budou holky po sobě,kvůli oblečenímhračkám atd..a tak celkově ten holčičí svět mě bere trochu víc než klučičí Ale jsou oba úžasní,jak mi furt pusinkujou bříško,mlé furt ěco vykládají a zpívají No já s hrůzou zjišťuju,že to nějak letí a za 4 měsíce mám termín,takže pomalu abych začala něco chystat,jelikož už vidím,že poslední 2 měsíce budu ráda,že jsem ráda A holky tady nám ta diskuze nějak stagnuje,byly jsme docela ukecané a teď nikde nikdo,polepšete se!! ![]() |
| Kikoš | 140015 |
|
5.2.2014 19:31:05
Ahoj holky, tak jsem dnes absolvovala genetickou konzultaci vzhledem k mém u věku (36
), vše je ok! Ovšem opět bylo mimi zády, doktor jukal tedy jakoby zespodu a jen řekl: "Vypadá to na holku, ale ruku do ohně za to dát nemůžu" ..takže zas nevíme. Nejvíc nešťastná je z toho dcerka, pubertální synátor se zděsil z další sestry! V pátek jdu ještě ke svému mudrovi, tak jsem zvědavá, jestli mimčo ukáže něco jiného, než páteřní obratle ![]() Každopádně jsem šťastná, že je v pořádku!!!!!!!!!!! |
| Kikoš | 140015 |
|
31.1.2014 19:53:48
Ahoj všechny, na dotaz, co bych chtěla, odpovídám, že je mi to opravdu jedno
Doma už mám kluka i holku, ti se teď dohadují, co že to bude, tak je sranda ![]() Švagrová má 2 kluky, mladšímu je půl roku, tak bych měla věcičky..tak to by byl bod pro chlapečka ...každopádně jsem čím dál tím víc zvědavější. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.