Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
13.12.2013 12:31:19
Maci, užijte si lyže...a hlavně opatrně. Marter
, určitě bude vše v pořádku.Já byla na odběrech krve v pondělí a také jsem musela být na lačno. Brali mi pět zkumavek. Prý až půjdu za měsíc zase na krev, tak už budu moci být najedená. Dnes jsem musela neplánovaně na gyndu, tři dny jsem špinila. Mám hematom a ještě mykozu. Prý jestli neujídám cukroví, že mykoza bude ze sladkého. Ale snědla jsem za poslední týden tunu mandarinek a ty jsou taky hodně sladký. Tak mám nějaké léky. A ještě Askorutin na to krvácení. Ve středu jdu na to spec. vyšetření. A už dnes mi dělal vyšetření UTZ přes břicho a ve středu to také bude ve středu. Až bude pohlaví vidět, určitě ho budu chtít vědět. ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
12.12.2013 9:53:18
Marter tak přeju at je vše ok,určo bude uvidíš
![]() Kikoš nám už dr pohlaví řekl tak uvidíme jestli v lednu na druhém to potvrdí,pravděpodobně se změna pohlaví neděje takže jedem asi na stejné vlně :-D |
| Marter | 28887 |
|
|
11.12.2013 9:07:36
po delší době. Všem gratuluji k pěkným výsledkům a prvním pohybům
![]() Nakonec jsem minulý týden byla na tom prenascanu, do 14 dní budou výsledky a to i pohlaví, tak jen doufám, že to bude krásný vánoční dárek. Přeci jen to riziko bylo velké a do toho nezávisle na sobě mi dvě kamarádky říkaly, aniž by tušily, co řeším, že se jim teď v okolí narodil Dawn, bez varování. Plodovku jsem odmítla, ta by stejně šla udělat až po Vánocích, pak dlouho čekat na výsledky. Takhle už nejpozději 20.12. budu vědět a bez rizika jako u plodovky. |
| Kikoš | 140015 |
|
10.12.2013 21:01:46
Ahoj spolutěhule, příští týden mě čeká prvotrimestriální screening a mě by zajímalo, zda už je možné, aby mi doktor řekl, co to bude...nevíte? A další - UTZ se provádí vaginálně nebo už přes bříško. ..Nějak jsem se na to mudra zapomněla zeptat. Díky
![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
10.12.2013 19:39:12
Addo, my pohlaví zatím nevíme -a NT screeningu mimčo moc nespolupracovalo, takže tam jsme se to nedozvěděli a musíme počkat na UTZ okolo 20.týdne a to doufám, že si dá prcek říct a ukáže, co schovává. Manžel by to nejradši věděl už do vánoc - že by to byl pro něj prý pěkný vánoční dárek (má tušení na kluka a já nějak taky už podle toho, že nemusím sladké a radši mám maso a sýry a to jsem tak měla i u Matěje), tak uvidíme
![]() |
|
|
10.12.2013 19:37:13
Maci, tak si lyžování užijte - hlavně, ať vše probíhá jak má a bez úrazů
![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
10.12.2013 15:06:05
Ahoj
.Já už mám na pohyby taky trochu podezření, občas v příslušných místech cítím všelijaké tlaky, není to zatím moc často, snad to už brzy bude poznat líp. A pohlaví tentokrát předem zjišťovat nebudeme .Včera jsem byla na kontrole a s doktorem jsme se dohodli, že na tripple test kašleme, protože výsledek NT+ je jasně negativní a tripple by musely vyjít naprosto katastrofálně, aby byl výsledný integrovaný test pozitivní. Což je velmi nepravděpodobné, tudíž zbytečný stres. Jinak všechno v pořádku. Na lyže nakonec jedeme už tuto sobotu, dcera je sice trochu nachlazená, ale snad to ještě rozeženeme. |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
10.12.2013 12:59:35
Ahoj Lari taky už cítím jemné oťukávání
Holky kdo zvás ví už pohlaví? |
|
|
9.12.2013 18:52:21
Ahoj ženský!
Tak můžu říct, že jak jsem se tu minulý týden ptala,jak jsou cítit pohyby s placentou na přední stěně, že mám podezření, tak od pátku mám jistotu, že je to opravdu mimčo - sice jsou ty pohyby na pro mě neobvyklých místech než jsem byla zvyklá v předchozích těhotenství, ale na druhou stranu je tam mimčo asi jinak položené ![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
6.12.2013 22:39:00
Tak včera mi malýho pustili, tak hurá
Sice dietka, balík od Mikuláše akorát přeskládal a odpočítává dny, kdy si bude moct zamlsat. Týden ještě nesmí do školky, tak je rád.Jinak také to dva dny vypadá, že už jsem OK a pak zase půl dne proležim jako dnes. Plus nevim co bych si dala a přitom mě bolí břicho hlady. Začínám 12tt. V pondělí jdu na krev a za další týden jdu na ten NT scr.na ultrazvuk. Tak doufám, že bude vše OK. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.