| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 568  [Dalších 228 >>]
jitule+marianka (7/2011) 131470
6.12.2013 14:39:16
Saakraaa! Jsem v 11. týdnu, pár dní mi bylo docela dobře, tak jsem myslela, že nevolnosti ustoupily a už to bude lepší, ale teď dva dny zase jenom polehávám, chce se mi zvracet, pořád mám hlad, ale nemám na nic chuť a ze všeho se mi obrací kufr...
Maci1 27366
5.12.2013 21:25:49
Lindíku, PAPP-A (plasmatický specifický těhotenský protein A) je jeden ze dvou biochemických markerů, jejichž hladiny v krvi se při prvotrimestrálním screeningu sledují (ten druhý je hCG - lidský choriový gonadotropin, resp. jeho beta podjednotka). O tom jsi určitě už slyšela, přinejmenším pokud jsi četla svou zprávu z vyšetření :-).
Byla jsem u dr. Vondráčkové.
Lindík+2 78073
5.12.2013 20:33:53
My dětem na štědrej den dáme ten utz do obálky,tím pásdem se to dozví i babička,co u nás bydlí..A 25.jdeme ke tchánovcům,kde budou i švagrovci,takže tam obálku zopáknem..Přijde mi to takové nejlepší :-)
Lindík+2 78073
5.12.2013 20:32:35
Maci a u kohos nakonec byla na tom NT??A co to znamená to papp A??To slyším prvnně??
Já u Matýska vůbec už nevím,jak jsem placentu měla a minule u Natálky vzadu a pohyby jsem cítila od 14tt a dobře...A teď ani nevím jak tu placentu mám...~;) ale mimináča už cítím,hlavně když v klidu ležím...
Maci1 27366
5.12.2013 19:36:47
Lari, měla jsem placentu na přední stěně u obou dětí, pohyby to rozhodně nijak netlumilo, cítila jsem je u E. v 18. a u J. ve 14. týdnu.
Nevím, co přesně myslíš tím "po straně" - jasně, že trochu mimo střed pohyby cítit být můžou, ale někde úplně na boku v této fázi těžko, tak velká děloha ještě není ~d~. A střeva klidně můžeš mít tam, kde normálně (za netěhotna) ne - střevní kličky jsou rostoucí dělohou postupně vytlačovány (hlavně dozadu a do stran) :-).
Maci1 27366
5.12.2013 19:30:59
Ahoj holky, tak jsem dnes absolvovala NT+ screening, na ultrazvuku všechno OK, mimi velikostně přesně odpovídá svému termínu, celkový výsledek negativní, nicméně mám zas sníženou hodnotu papp-A, takže tripple testy mě zas neminou ~8~.
Ach jo, já musím mít fakt pokaždé nějakou specialitu...

A jak oznámit očekávaného sourozence dětem (respektive dceři, syn byl dnes s námi a stejně to ještě nechápe), to právě aktuálně řeším. Širší rodina to taky ještě neví, jsem fakt zvědavá na ty reakce.
Larinka+3svišti 55666
5.12.2013 19:19:03
Zkušené matky, chci se s Vámi poradit - měla jste některá z Vás v některém z předchozích těhotenství placentu na přední stěně? Jde mi o to, že je mi jasné, že pohyby bych měla cítit déle, nebo tlumenější, ale já už cca od pondělí cítim "bublinky, motýlky" v břiše,ale je to jakoby po stranách a z předchozích si pamatuju (to ale byla placenta vzadu), že jsem cítila klasicky vpředu v podbřišku uprostřed. Je možné, že bych pohyby cítila takto na straně? :-) - nerada bych to zaměňovala za něco jiného (každopádně střeva mi v těchto místech taky nikdy nepracují ~b~) - aktuálně jedu 15.týden, takže časově mi to i odpovídá, že jsem posledně cítila taky takto brzo. Jen v jiných místech~d~
Lindík+2 78073
5.12.2013 16:58:45
Romčo my dáme dětem pod stromeček obálku s fotkou miminka z ultrazvuku ~:-D Už se těším na jejich reakci,protože to je jejich největší přání mít doma miminko :-)~;)
Lindík+2 78073
5.12.2013 16:57:10
Ahoj holky,taky nevím kam dřív skočit :-) a letos se fakt těším,že se budeme válet u pohádek,potřebuju odpočinek jako sůl..a těším se,že nebudeme muset 16 dní vstávat,jupííí ~:-D
Miri chudák malej,ať je v pořádku a pustí ho co nejdřív domů- nebo možná už je doma???
Larinka+3svišti 55666
5.12.2013 12:37:08
Teda, teď koukám, že jsi nepsala, že 8 leté dítě je dcera ~:-D
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 568  [Dalších 228 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.