| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 568  [Dalších 208 >>]
Lindík+2 78073
2.12.2013 16:29:19
Jitule a koukám u tebe dobrá hubnoucí metoda - těhotenství ~t~ tak to u mě nehrozí..u prvního mě jen šíleně bolely prsa,jinak mi bylo úplně ok,u malé mi bývalo blbě v autě a občas žaludek na vodě..teď jsem párkrát i blinkala,ale žádná hrůza...mám kamošky,co chuděry problindily půlku těhu..to musí být mazec...
Lindík+2 78073
2.12.2013 16:26:54
Maci je to krááása když už je prďousek cítit...koukám,že budeš mít děti docela po sobě :-D Já mám zatím cca 2kg navrch a mám taky dost velikou nadváhu,taky jsem se při testíku trochu zalekla..no nerada tu váhu někde hlásím,ale vynadáno jsem nikde zatím nedostala ~;) a úspěšně tím zatím maskuju to těhu,děti ani rodina nemají zatím šanci to kvůli rostoucímu pupku poznat,tak snad to do Štědrého dne utajíme ~:-D
Maci1 27366
2.12.2013 15:46:50
Lindíku, já už pohyby taky vyhlížím, měla jsem to u předchozích podobně jako ty - první v 18. a druhé ve 14.tt, teď jsem 13.tt, zatím zdá se nic, ale těším se :-).

Jitule, tak jsem se na tvůj popud zvážila ~:-D a mám váhový přírůstek asi 1,5 kg, to snad ještě není tak moc ~f~.

A teď test, jestli to ještě umím:

jitule+marianka (7/2011) 131470
2.12.2013 14:19:08
Přidávám se ke kočárkové diskusi, po dceři máme doma klasický kočár (bez otočných kol) Roan marita a na ten nedám dopustit, je prostorný, mimčo se tam v pohodě vejde i s fusakem a ještě je v hluboké korbě místo na nákup, vozívala jsem tam celý chleba, protože ten se do tašky ke kočárku nevešel ~t~

Chci se zeptat - máte už nějaký váhový přírustek? Já na něj teda nemám nárok, protože když jsem zjistila, že jsem těhotná, vážila jsem 107 kg, trochu jsem zpanikařila, že mě těhotenství zastihlo zrovna v "tlustém" období, teď vážím 104 kg, ale víc to dolů moc nejde, musím jíst každé dvě hodiny, jinak je mi hrozně zle, tak se aspoň snažím zdravě a malé porce. Zdá se mi ale, že nevolnosti pomaloučku ustupují, dnes jsem ještě nezvracela. Můj doktor mě ale potěšil, prý je vynikající, že zvracím (říkala jsem mu, že to je otázka názoru ~t~), prý "kdo zvrací, nepotrácí" ~g~ Je to asi nesmysl, protože u dcery jsem neměla skoro žádné nevolnosti a nezvracela jsem ani jednou a jak je vidět, nepotratila jsem, ale smysl pro humor u doktora potěší ~g~
Lindík+2 78073
2.12.2013 8:45:52
Ahoj holky,díky za osvětlení těch těhu týdnů :-D to je ostuda,trojmatka a nepamatuje si to cooo..no jo tak těhule jsem byla naposledy před 5ti lety tak snad mě to trochu omlouvá ~t~
Ad kočárky- my máme po Natálce úžasnej kočárek Mutsy s velkejma nafuk.kolama,má takovej speciální otočnej podvozek,lepší kočár jsem nikdy neměla...zamilovala jsem si ho před malou u kamošky když jsem jí párkrát vozila,takže to byla jasná volba..pravda,se vším všudy stál kolem 20tis,ale když mi v něm odjezdí 2 děti...Já bych klasickej kočár s otočnýma kolama teda taky nechtěla...jako pak golfáč to jo,to je pak na to větší dítko třeba do města nebo obchodu k nezaplacení...ale jinak teda mám ráda pořádný terénní kola..
Jinak já už fakt cítím pohyby,jsem 14tt a od min.týdne je fakt cítím..a včera cítil i manžel..a to mám dost špekatý břicho ~:-D já i u malé cítila pohyby už od 14 tt,u prvního Matýska až v 17tt...a střeva to fakt nejsou,je to jasnej mimís..Je to fakt krásný...
Furt se nemůžu zbavit nachrmlání tak si skočím k doktorce,radši...tak zatím ~3~
Maci1 27366
1.12.2013 23:38:16
Miri, nechci ti brát iluze, ale s otočnými kolečky je najíždění na obrubník (a zejména sjíždění z něj) o dost obtížnější než se čtyřkolkou ~d~. Ta kolečka se ráda točí, kam chtějí, zrovna ve chvíli, kdy to člověk nepotřebuje. Možná kdybys měla třeba nějakou Teutonii za 30 tisíc, problém by nebyl, ale od kočárku za 4500 bych žádný zázrak nečekala (fakt ti to přijde moc peněz, za nový kočárek ~e~?). Navíc s otočnými koly vzadu, to je docela bizár ~:-D.
Při potížích se šlachami bych spíš řešila váhu kočárku než otočná kola.
Tukovou bouli si nech chirurgicky odstranit, dělá se to ambulantně v lokální anestezii. Měla jsem takovou dost velkou na stehně, netlačila mi na nic, ale bylo to vidět, což mi vadilo.
Larinka+3svišti 55666
1.12.2013 19:15:44
Ahoj ženy!

Koukám, že tady už se řeší kočárky :-)-u nás je to taky žhavé téma. Líbil by se mi kočárek x-lander,už jsem nad ním uvažovala, když jsme čekali Máťu, ale tenkrát jsme zvolili trojkolku od firkonu.Teď už nechci kupovat kočárek nový, nicméně varianty barev u x-landeru, co jsou na bazarovým trhu jsou buď černý (což nechci), nebo dost červený a modrý. Takže musím počkat, až budem vědět, co to bude a podle toho pak vybrat ~b~

A jak si užíváte první adventní neděli? Mě zrovna dneska opět válcuje nějaká divná nevolnost, tak doufám, že se z toho vyspím. Zadělala jsem na vanilkový rohlíčky a ořechy,v pátek jsme pekli perníčky a dnes zdobili, tak snad to do vánoc všechno včas stihnem (v týdnu to bohužel nedávám kvůli práci a aktivitám dětí, takže zbývají jen víkendy).
Miri+L&M&K 53516
1.12.2013 11:46:16
Já měla vždycky klasickou čtyřkolku s pořádnými koly.
Jenže já mám docela oddělaný zápěstí, na jedné ruce mám tu tukovou bouli, co mi tam ještě tlačí na nervy, když mám ruku ohnutou, tak to bolí. Obě děti měli v půl roce skoro deset kilo, takže i pak zvedání kočáru na každý obrubník, každé zatáčení, zvedání dítka doma...zápěstí mě pěkně bolely. Trpím na záněty šlach. Tak si chci těma otočnýma kolečkama ulehčit. V zimě nebo v terénu je zaaretuji a hotovo. Jen jsem neobjevila kočár, který je čtyřkombinace. Kde se oddělá předek, vyndá vložná taška a je z toho ta sportovní verze pro větší děti, tak aby měl ty otočný kolečka.
Jedině tento:

Ale to je nějaká novinka, značka neznámá, zbytečně moc peněz. A ještě bych potřebovala ty kola obráceně. Ty otočný vepředu. Je to hrozný nezvyk.
Odkaz zde: http://www.maxim-kocarky.cz/kocarky/kombinovany-detsky-kocarek-kunert-vip-volver/
Právě že má 85cm tu vnitřní délku, což je pěkný.
Maci1 27366
30.11.2013 22:16:32
Tak to já zas nedám dopustit na klasickou čtyřkolku s pořádnými kolečky, pro mě jsou naopak docela opruz ta otočná. Mám po dětech kombinaci Firkon Ivone (čtyřkolka) a golfky Chicco s natáčecími kolečky a ten Firkon mám mnohem radši, protože se mi s ním líp manipuluje :-). Jediná výhoda těch golfek je, že jsou lehké (dobře se zvedají do tramvaje a nosí do schodů) a mají delší zádovou opěrku.
A vnitřní délka korbičky je rozhodně podstatná, 72 cm je fakt málo. Firkon Ivone má 80, u Verana to bude asi stejné.
Romča, 2+1 na cestě 30629
30.11.2013 18:04:45
Také chci Dorjan Danny sport a už mám vyhlídlý na inzerát :-)nvý kupovat nebudeme, je to moje poslední dítko ~t~~2~ tak to nemá smysl a jelikož nemůžu kojit, bude potřeba tisíce na UM ~o~
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 568  [Dalších 208 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.