| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 568  [Dalších 218 >>]
Larinka+3svišti 55666
5.12.2013 12:36:13
Romčo,na netu jsem viděla krásné video o tom, jak rodiče sdělovali dětem, že budou mít sourozence, že jim dali dárky v podobě malých ponožtiček. Děti už teda byly starší, takže to by třeba pochopila tvoje dcera,ale nevím,jestli i ten mladší :-)
Romča, 2+1 na cestě 30629
5.12.2013 11:36:08
holky, jak vtipně a vánočně sdělit dětem, že budeme mít mimčo? mají 8 a 3 roky, miminko čekám s přítelem, se kterým bydlíme všichni pohromadě...nějaké nápady?~t~
Larinka+3svišti 55666
5.12.2013 9:32:01
Miri, tak ať ho zase brzy pustí domů a je zdravý ~;)~;((

Jinak všechny zdravím, nevím poslední týden kam dřív skočit - do práce, doma chystat na vánoce (takže příprava na pečení cukroví-zrovna tu zadělávám těsta),ve školce a škole chystají besídky,tak schánět věci, co jsou potřeba. No, docela si oddychnu snad na štědrý den, až bude po "všem" a budu se moct koukat na popelku :-)

A jsme opravdu nejukecanější ~b~ - ale tím lépe :-)
Romča, 2+1 na cestě 30629
4.12.2013 20:17:51
Jsme nejukecanější těhotná skupina, co má rodit v příštím roce ~t~
Adda ..... 49878
4.12.2013 9:45:55
nazdárek,Jeeee Miri at se mladoch brzy uzdraví.
Byli jsme na genetice a všechno v pořádku.Přidali mě týden takže jsem ve 14t.
My máme kočárek vyřešený,koupili jsme casualplay S4,moc se mě líbí už dlouho.Koupili jsme jetý , je jak nový:-)
Vidím že jste probírali váhu,s holkama jsem těhotněla na 57kg ted na 54kg mám 1,5kg nahoře pupek jak v 5měsíci.Snad nepřiberu moc at pak nemusím moc makat na shazování~e~.Při holkách jsem měla 13kg a 10kg nahoře,tak snad do těch 10to bude zase
Miri+L&M&K 53516
3.12.2013 22:09:16
Maci, ty budeš mít pěkně dětičky za sebou ~;)
Jinak těhu mám také jiné, než u kluků a určitě to bude zase kluk. Já přibrala 1,5kg a už ho mám zase dole. Nemám tolik hlad, ani chuť na sladké. Já měla 65kg a každé dítko mi nechalo pět kilo. Takže začínám nyní na 75kg a tedy nadšená vůbec nejsem. Jestli budu mít zase 16kg nahoře, to bude záhul.
Jinak mám mladšího v nemocnici ~n~. Myslela jsem, že má střevní virozu a je to zánět trávicího ústrojí. Tak doufám, že bude mít manžel zítra dobrou zprávu a pustí je brzy domů. Je tam s ním, jsou na infekčním. Tam si těhu netroufnu ~a~
Miri+L&M&K 53516
3.12.2013 19:20:31
Tak co se týká kočárků. Dala jsem si limit na 2-3tisíce, víc za kočárek nechci dávat. Samozřejmě 4500kč za nový není moc, ale limit je jasnej ;-) Mám ještě sportovní Freeline Explorer, který jsem vždy používala od cca 8.měsíce. Tak nyní chci hned po zimě. Pak kočár až zase na zimu. Tak nechci moc investovat. Nám tu udělali rekonstrukce chodníků a téměř všude jsou bezbariérové. Tak zvedat ho moc nebudu, jen to zatačení.
Na ruku jsem se ptala a dr řekla, že můžu na vyndání, ale že se to většinou se udělá bulka hned vedle. Já o tom už uvažovala, ale k práci ruku potřebuji a jako živnostník mám neschopnost téměř zadarmo:-(
Jména jsme řešili. Kateřina nebo Michal :-)
jitule+marianka (7/2011) 131470
2.12.2013 19:23:52
No vidíš, tak je už potvrzené, že je to blbost ~;) Já jsem to doktorovo "kdo zvrací, nepotrácí" brala spíš jako srandu ~2~
Maci1 27366
2.12.2013 18:38:58
Jitule, já nevolnosti neznám ani z jednoho těhotenství a mám děti různého pohlaví :-).
A můj gynekolog říká, že souvislost mezi zvracením a (ne)potrácením žádná není, že je to jen psychologická berlička pro ty, co zvrací, aby se jim to líp snášelo ~6~~d~.
jitule+marianka (7/2011) 131470
2.12.2013 16:48:56
Lindík, já jsem měla první těhotenství naprosto pohodové, žádné zvracení, z žádného jídla se mi neobracel žaludek, prostě pohoda - zato teď je to fakt hrůza, celý den jsem na odpis, jsem ráda, že vůbec uvařím, čekám až to přejde a budu si to moct užívat. Údajně když je to takhle jinak, tak by dítě mělo být jiného pohlaví, sama jsem zvědavá, jestli se to potvrdí nebo je to jenom báchorka.

Řešíte někdo jména? My se o tom bavíme, ale předpokládáme, že se to do porodu desetkrát změní, mně se zatím líbí Pavlínka a Daneček (Daniel). Manželovi Gabriela a Karel (když pominu, že by chtěl mužského potomka pojmenovat po sobě, což ale já odmítám).
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 568  [Dalších 218 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.