Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marter | 28887 |
|
|
26.11.2013 19:28:30
Holky a vám vzali krev a hned ten den byl vysledek? NT mi delali včera, byla jsem 12+6. Na utz jsme byli přes hodinu a vse v pořádku, biochemie špatná.
|
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
26.11.2013 18:19:06
JJ Larinko my to máme taky za 1400 ale ty fotky nevím..určo ne 3D..myslím,že v tom 13 tt u malé jsme foto navíc neplatili,ale potom na těch 2 dalších už jo,...tak se zítra poptám a uvidím
každopádně ty 3d jsou fakt kouzelný.ů.my teda byli s malou na tom 3D tuším kol 28 tt jako navíc,stálo to dost peněz,ale je to hzká památka,,máme dvd a 4 fotky... |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
26.11.2013 18:15:58
No že jo...Já teda měla prvního syna chtěně a plánovaně ve 23 letech :-D to si většina lidí ťukalo na čelo,proč tak brzo,ale my jsme chtěli..a já vždycky chtěla určitě ty 3,tak jsem ráda,že jsem začala brzo...mám teda děti po 5ti letech
... Taky mám kamošku,která stihla během 5ti let 3 děti (to poslední neplánovaně) nebo jiná během 8mi let 4 děti..no tak já si je radši postupně užívám :-D |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
26.11.2013 18:09:53
Lindíku platila jsem celkem 1400Kč za celý NT screening s tím, že fotky jsem dostala jako bonus
....ale co jsem slyšela od známých, tak fotky dávají vždy. Moje dr. s nimi má dohodu, že bere krev v rozmezí,co se má, posílá k nim a pak u nich je speciální UTZ později také v rozmezí,co má být (já už ho teda měla opravdu na konci 13tt,protože dnes jsem 12+6tt) |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
26.11.2013 18:07:56
Jo a jinak to že se mimčo otočí - tak to je jasný,ale u malé se třeba tenkrát podívat mohla a nechtěla...přitom ostatní mudři to tam říkají,pokud je to poznat..a samo že to není 100%..ale třeba je fakt,že u prvního jsme viděli poprvé pindíka v tom 20 tt a u malé jsme to poznali sami,než to mudr řekl,že je to holka,protože to bylo fakt úplně jiné než ten bimbula :-D
|
| Maci1 | 27366 |
|
|
26.11.2013 18:07:47
Lindíku, nevím ke komu jdu, neřekli mi to. A budu ten příští čtvrtek 12+4, takže taky docela na poslední chvíli.
Jsem z Brna, je mi 34 a jako stará matka si tedy rozhodně nepřipadám . |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
26.11.2013 18:05:31
Larinko a platilas něco za ty fotečky??u nás je na to přímo specializované pracoviště Centrum prenatální diagnostiky a dělají to zaráz..Myslím,že to je fajn,že víš v jeden den všechny výsledky...
|
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
26.11.2013 17:49:47
Lindíku nám to dr.dnes taky neřekl,protože nejdřív chválil,jak mimčo pěkně spolupracuje a je na všechno měření pěkně natočený, jenomže pak si postavilo hlavu a otočilo se zády a zadkem
- takže si ještě počkáme. Mezi nožky rozhodně vidět nebylo.A já byla na krvi taky v jiným termínu a na UTZ podějc - ono je to asi dle zvyklostí konkrétní nemocnice a dr. |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
26.11.2013 17:36:57
Maci super,jsi z Brna?,Já z Kuřimi,mám to do Brna kousíček..Ke komu jdeš??já k Čuprové..Chtěla jsem k vlašínovi a měl už plno..měl volný termín jen někdy právě koncem příštího týdne a to sestřička říkala,že by to tak na poslední chvíli nenechávala..tak jsem na ni dala...tak snad ta mudra bude ok..celkem by mě zajímalo i co má mimčo mezi nožkama,dost kamoškám to tam už v tom 13tt řekli...Ale minule když jsem se ptala u malé se na mě mudra (a nejsem si jistá,zda to nebyla právě ta Čuprová),že je ještě brzo..No to sice je,ale poznat už to je a když vím o spoustě lidí,co jim to tam v poho řekli..Já jsem teda napnutá jak kšanda...malá chce ségru a mladej bráchu
tak jsem zvědav komu to vyjde.. ![]() |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
26.11.2013 17:31:44
Ale ne Marter,nestresuješ,jen naopak piš..tak zítra ti udělají pořádný utz a uvidíš...moc držím palce...Tak to slyším poprvé,že berou krev dřív a pak utz,v brně to dělají v jeden den a je právě důležitý se vlézt kvůli té krvi do toho rozmezí... a u dcerky jsi měla taky špatnou tu krev???a šlas na tu plodovku??A prosímtě blbej dotaz,kolik ti je,že myslíš,že to i věk blbě ovlivňuje??mě je 33,tak doufám,že snad věk je u mě ještě ok..
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.