| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 568  [Dalších 158 >>]
Marter 28887
26.11.2013 19:28:30
Holky a vám vzali krev a hned ten den byl vysledek? NT mi delali včera, byla jsem 12+6. Na utz jsme byli přes hodinu a vse v pořádku, biochemie špatná.
Lindík+2 78073
26.11.2013 18:19:06
JJ Larinko my to máme taky za 1400 ale ty fotky nevím..určo ne 3D..myslím,že v tom 13 tt u malé jsme foto navíc neplatili,ale potom na těch 2 dalších už jo,...tak se zítra poptám a uvidím :-)každopádně ty 3d jsou fakt kouzelný.ů.my teda byli s malou na tom 3D tuším kol 28 tt jako navíc,stálo to dost peněz,ale je to hzká památka,,máme dvd a 4 fotky...
Lindík+2 78073
26.11.2013 18:15:58
No že jo...Já teda měla prvního syna chtěně a plánovaně ve 23 letech :-D to si většina lidí ťukalo na čelo,proč tak brzo,ale my jsme chtěli..a já vždycky chtěla určitě ty 3,tak jsem ráda,že jsem začala brzo...mám teda děti po 5ti letech~:-D... Taky mám kamošku,která stihla během 5ti let 3 děti (to poslední neplánovaně) nebo jiná během 8mi let 4 děti..no tak já si je radši postupně užívám :-D
Larinka+3svišti 55666
26.11.2013 18:09:53
Lindíku platila jsem celkem 1400Kč za celý NT screening s tím, že fotky jsem dostala jako bonus :-) ....ale co jsem slyšela od známých, tak fotky dávají vždy. Moje dr. s nimi má dohodu, že bere krev v rozmezí,co se má, posílá k nim a pak u nich je speciální UTZ později také v rozmezí,co má být (já už ho teda měla opravdu na konci 13tt,protože dnes jsem 12+6tt)
Lindík+2 78073
26.11.2013 18:07:56
Jo a jinak to že se mimčo otočí - tak to je jasný,ale u malé se třeba tenkrát podívat mohla a nechtěla...přitom ostatní mudři to tam říkají,pokud je to poznat..a samo že to není 100%..ale třeba je fakt,že u prvního jsme viděli poprvé pindíka v tom 20 tt a u malé jsme to poznali sami,než to mudr řekl,že je to holka,protože to bylo fakt úplně jiné než ten bimbula :-D
Maci1 27366
26.11.2013 18:07:47
Lindíku, nevím ke komu jdu, neřekli mi to. A budu ten příští čtvrtek 12+4, takže taky docela na poslední chvíli.
Jsem z Brna, je mi 34 a jako stará matka si tedy rozhodně nepřipadám :-).
Lindík+2 78073
26.11.2013 18:05:31
Larinko a platilas něco za ty fotečky??u nás je na to přímo specializované pracoviště Centrum prenatální diagnostiky a dělají to zaráz..Myslím,že to je fajn,že víš v jeden den všechny výsledky...
Larinka+3svišti 55666
26.11.2013 17:49:47
Lindíku nám to dr.dnes taky neřekl,protože nejdřív chválil,jak mimčo pěkně spolupracuje a je na všechno měření pěkně natočený, jenomže pak si postavilo hlavu a otočilo se zády a zadkem ~:-D - takže si ještě počkáme. Mezi nožky rozhodně vidět nebylo.A já byla na krvi taky v jiným termínu a na UTZ podějc - ono je to asi dle zvyklostí konkrétní nemocnice a dr.
Lindík+2 78073
26.11.2013 17:36:57
Maci super,jsi z Brna?,Já z Kuřimi,mám to do Brna kousíček..Ke komu jdeš??já k Čuprové..Chtěla jsem k vlašínovi a měl už plno..měl volný termín jen někdy právě koncem příštího týdne a to sestřička říkala,že by to tak na poslední chvíli nenechávala..tak jsem na ni dala...tak snad ta mudra bude ok..celkem by mě zajímalo i co má mimčo mezi nožkama,dost kamoškám to tam už v tom 13tt řekli...Ale minule když jsem se ptala u malé se na mě mudra (a nejsem si jistá,zda to nebyla právě ta Čuprová),že je ještě brzo..No to sice je,ale poznat už to je a když vím o spoustě lidí,co jim to tam v poho řekli..Já jsem teda napnutá jak kšanda...malá chce ségru a mladej bráchu ~:-D tak jsem zvědav komu to vyjde.. ~:-D
Lindík+2 78073
26.11.2013 17:31:44
Ale ne Marter,nestresuješ,jen naopak piš..tak zítra ti udělají pořádný utz a uvidíš...moc držím palce...Tak to slyším poprvé,že berou krev dřív a pak utz,v brně to dělají v jeden den a je právě důležitý se vlézt kvůli té krvi do toho rozmezí... a u dcerky jsi měla taky špatnou tu krev???a šlas na tu plodovku??A prosímtě blbej dotaz,kolik ti je,že myslíš,že to i věk blbě ovlivňuje??mě je 33,tak doufám,že snad věk je u mě ještě ok..
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 568  [Dalších 158 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.