| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 687  [Dalších 367 >>]
pussinka 120782
7.3.2014 18:33:03
patník myšleno vyvýšení chodníků od cesty.
pussinka 120782
7.3.2014 18:32:37
jasně , když sjíždím nebo vyjíždím z cesty na chodník .
Krabatka 140749
7.3.2014 18:12:47
Ty najíždíš s kočárem na patníky, jo?
~:-D
pussinka 120782
7.3.2014 15:16:55
No já jsem na poslední dítko měla snad každou vymoženost která existuje a spousty kočárků ~t~ Na ležící mimi je nejlepší co ejvíce houpající , takže normoš hluboký
Já mám takovýto jen starší model ,ale je jiný jen v tyu nasazování korby.
http://www.bebecar.cz/
Měla jsem i peg-perego hluboký se starší korbičkou ( ta nová je již menší) a pecka malý měl plno místa.
S kočárky jen s jedním kolem v předu nebo dvěmi,ale blízko u sebe mám špatné zkušenosti , blbě se najíždí na patník , když v jedné ruce přidržujete druhé dítě :-( tudíž za mě neeeeee.
Potrat ve 23tt bych asi nedala ~7~ To by postižení muselo být opravdu průkazné a hodně velké a i tak si nejsem jistá ......... To musí být psychicky docela náročné.
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
7.3.2014 13:07:10
Krabatko~t~

Už se mě muž ptal, co budeme na mimino všechno potřebovat, tak jsem mu řekla že nic.
Takové ty zbytečné nákupy když jsem čekala prvorozenou už opravdu absolvovat nemusím~y~, plenky budou látkové, ubrousky taky, kojit snad nebude problém, kočárek poděděný, postýlka taky, jen pořídit hadříky a něco na nošení a hotovo~R^
Krabatka 140749
7.3.2014 11:33:29
Já mám starý kočár po dětech a jiný neplánuji.~:-D Do města stejně jezdím autem a v něm mám hozený nějaký skládací sporťák a miniprcka nosím v sedačce.
Já nic neřeším, prdím na to.~:-D
Wery+M/D/? 140651
7.3.2014 10:28:42
Já mám Fire Retrus trojkolku a pak golfky Espiro magic vše po druhém synovi a s obojím jsem byla max. spokojená takže se mi ani nechce vybírat žádný jiný,na vesnici mi je to vcelku jedno a kočárek je pořád krásný,potah bude mít nový neokoukaný,jinak kdybych mohla tak si koupím nějaký klasický houpací,to je jediný typ který jsem ještě neměla ~t~ ale škoda peněz u prvních dvou jsem ušetřila za postýlku,kterou měli ještě po tatínkovi,ale mělinové kočárky,tak tenhle prcek bude mít staronový kočárek ,ale nový košík nebo kolébku to ještě nevím ,nemůžu se rozhodnout
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
7.3.2014 8:19:55
ve 23.tt to je hukot..nevím jak bych to zvládla...

Schválně jsem se podívala a NT mi vyšlo 1,35 mm

Co vybíráte za kočárky? Kdyby bylo na mě a nemusela se koukat na peníze, tak si pro ležáka vyberu bugaboo a pro větší dítko Perégo. Jenže známá mi nabídla téměř nepoužité Jané i s korbičkou za legrační cenu, takže výběr kočárku odpadá..
Wery+M/D/? 140651
6.3.2014 21:49:35
Sestřenice byla na potratu ve 23tt takže než budu mít za sebou UTZ na vady tak si nekoupím nic ,ale ruce ty mě svrbí když objednávám zboží :)
Wery+M/D/? 140651
6.3.2014 21:47:39
Já čekám na výsledky triplu ,na velký UTZ jdu 3.4. a nemůžu se dočkat.
KOčárek mám schovaný po synovi absolutně mi vyhovoval a tak si ho jen poladím :)
Jeden z mých obchodních partnerů mi na kočárek ušije nové potahy(boudu,nánážníky)tak budu mít takový staro nový a zřejmě půjdu do černo bílého drobného puntíčku a pokud to bude Lillynka tak na boudě budu mít malinovou mašličku a vnitřní obšití kočárku v malinově růžové ,už abych to věděla :)
KLuk bude mít kočárek barvách tyrkys/zelená ,povlečení si budu šít sama jediné co řeším zda si koupím košík nebo kolébku ,jinak vše máme ,takže budu nakupovat jen plínky a drobnosti,ale už se nemůžu dočkat ,tím že v tom pracuji se mi vše líbí a nejlépe vše bych chtěla :D
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 687  [Dalších 367 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.