| pussinka | 120782 |
|
|
7.3.2014 18:33:03
patník myšleno vyvýšení chodníků od cesty.
|
| pussinka | 120782 |
|
|
7.3.2014 18:32:37
jasně , když sjíždím nebo vyjíždím z cesty na chodník .
|
| Krabatka | 140749 |
|
|
7.3.2014 18:12:47
Ty najíždíš s kočárem na patníky, jo?
![]() |
| pussinka | 120782 |
|
|
7.3.2014 15:16:55
No já jsem na poslední dítko měla snad každou vymoženost která existuje a spousty kočárků
Na ležící mimi je nejlepší co ejvíce houpající , takže normoš hluboký Já mám takovýto jen starší model ,ale je jiný jen v tyu nasazování korby. http://www.bebecar.cz/ Měla jsem i peg-perego hluboký se starší korbičkou ( ta nová je již menší) a pecka malý měl plno místa. S kočárky jen s jedním kolem v předu nebo dvěmi,ale blízko u sebe mám špatné zkušenosti , blbě se najíždí na patník , když v jedné ruce přidržujete druhé dítě :-( tudíž za mě neeeeee. Potrat ve 23tt bych asi nedala To by postižení muselo být opravdu průkazné a hodně velké a i tak si nejsem jistá ......... To musí být psychicky docela náročné. |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
7.3.2014 13:07:10
Krabatko
![]() Už se mě muž ptal, co budeme na mimino všechno potřebovat, tak jsem mu řekla že nic. Takové ty zbytečné nákupy když jsem čekala prvorozenou už opravdu absolvovat nemusím , plenky budou látkové, ubrousky taky, kojit snad nebude problém, kočárek poděděný, postýlka taky, jen pořídit hadříky a něco na nošení a hotovo![]() |
| Krabatka | 140749 |
|
|
7.3.2014 11:33:29
Já mám starý kočár po dětech a jiný neplánuji.
Do města stejně jezdím autem a v něm mám hozený nějaký skládací sporťák a miniprcka nosím v sedačce.Já nic neřeším, prdím na to. ![]() |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
7.3.2014 10:28:42
Já mám Fire Retrus trojkolku a pak golfky Espiro magic vše po druhém synovi a s obojím jsem byla max. spokojená takže se mi ani nechce vybírat žádný jiný,na vesnici mi je to vcelku jedno a kočárek je pořád krásný,potah bude mít nový neokoukaný,jinak kdybych mohla tak si koupím nějaký klasický houpací,to je jediný typ který jsem ještě neměla
ale škoda peněz u prvních dvou jsem ušetřila za postýlku,kterou měli ještě po tatínkovi,ale mělinové kočárky,tak tenhle prcek bude mít staronový kočárek ,ale nový košík nebo kolébku to ještě nevím ,nemůžu se rozhodnout |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
7.3.2014 8:19:55
ve 23.tt to je hukot..nevím jak bych to zvládla...
Schválně jsem se podívala a NT mi vyšlo 1,35 mm Co vybíráte za kočárky? Kdyby bylo na mě a nemusela se koukat na peníze, tak si pro ležáka vyberu bugaboo a pro větší dítko Perégo. Jenže známá mi nabídla téměř nepoužité Jané i s korbičkou za legrační cenu, takže výběr kočárku odpadá.. |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
6.3.2014 21:49:35
Sestřenice byla na potratu ve 23tt takže než budu mít za sebou UTZ na vady tak si nekoupím nic ,ale ruce ty mě svrbí když objednávám zboží :)
|
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
6.3.2014 21:47:39
Já čekám na výsledky triplu ,na velký UTZ jdu 3.4. a nemůžu se dočkat.
KOčárek mám schovaný po synovi absolutně mi vyhovoval a tak si ho jen poladím :) Jeden z mých obchodních partnerů mi na kočárek ušije nové potahy(boudu,nánážníky)tak budu mít takový staro nový a zřejmě půjdu do černo bílého drobného puntíčku a pokud to bude Lillynka tak na boudě budu mít malinovou mašličku a vnitřní obšití kočárku v malinově růžové ,už abych to věděla :) KLuk bude mít kočárek barvách tyrkys/zelená ,povlečení si budu šít sama jediné co řeším zda si koupím košík nebo kolébku ,jinak vše máme ,takže budu nakupovat jen plínky a drobnosti,ale už se nemůžu dočkat ,tím že v tom pracuji se mi vše líbí a nejlépe vše bych chtěla :D |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.