| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 687  [Dalších 357 >>]
Deny/7 14041
6.3.2014 21:22:50
Pussinko a jaký máš koupený kočár? Já už mám taky vyhlídnutý, i za dobrou cenu, ale říkám si, jestli to není moc brzy ho objednávat, ale zase, aby mi ho neprodali.

Já měla to NT 1,3. V diskuzích jsem četla, že co jim zjistili postižení, tak to měli většinou kolem 5-6. Já jsem celkem klidná, nejhorší to bylo ten první týden, kdy jsem se rozhodovala jestli na to amnio jít nebo ne. Jo a na lekaři-online píšou, že věk chlapa vůbec není důležitý, asi fakt co doktor, to jiný názor.
pussinka 120782
6.3.2014 19:39:56
~x~
Krabatka 140749
6.3.2014 19:26:25
No tak jestli jste takto rozhodnutí, tak se na to vyprdni a máš to. Když ti vyjde dobře krev, tak to bude stejně malá pravděpodobnost, tak co se nervovat a bát.
My jsme naopak věděli, že kdyby se prokázal Down, že to skončíme.
Proto u druhého ty nervy.

pussinka 120782
6.3.2014 19:23:37
nO TAKÉ BYCH NECHTĚLA VĚDĚT O KOMPLIKACÍCH , ALE JÁ JSEM TAKOVÝ ŠŤOURA A POTŘEBUJI O VŠEM VĚDĚT VŠECHNO~q~
Také jsme u nejmladšího dítka , tedy ještě v těhu rozebírali , co kdyby vyšly výsledky nějak špatně, ne jako úplně blbě ,ale špatně , tak manžel řekl, že ať to jak to je , dítě si necháme ........
Krabatka 140749
6.3.2014 19:13:42
Pamatuju jak mi u druhýho AMC nedoporučili, i když už jsem tam padala věkem, tak jak jsem až do porodu měla blbej pocit, že prostě nevím.
Krabatka 140749
6.3.2014 18:52:46
Hele, tak si pak po triplech promluv s genetikem a dej na něj, rozhodni se pak. Kdo by měl mít víc zkušeností.
Krabatka 140749
6.3.2014 18:51:40
No ono to vůbec nebolí, to odběr krve je horší, protože na amnio je úplně jiná tenoučká jehla.
Strach jsem fakt měla jen z nějakých komplikací.

To na tu první amnio jsem šla úplně v pohodě, to jsem vůbec netušila, že nějaký odtok plodovky existuje a jak mi bylo.~:-D
pussinka 120782
6.3.2014 18:31:52
aa vidíš tak i chlap je v kurzu , jo ? :-) To je v mém případě super a nemám se čeho bát , když věk zprůměrujem vyjde nám dobré číslo :-)
No já se toho amnia fakt bojím ~7~
Krabatka 140749
6.3.2014 18:30:29
Jo a to ještě říkala, že když krev vyjde perfektně, tak je to furt jen záruka 90%, že se dítě narodí OK. Že stále existuje 10% šance vady a že v praxi ty případy skutečně jsou.
A že i když mi vyšly oba testy výborně, že z důvodu věku obou dvou rodičů je pro ni jasné dát doporučení na AMC s tím, že se právě z 90% bude jednat o potvrzení toho, že je vše OK.
Jinak jsem se ptala, zda tam zaznamenali u někoho ten odtok plodové vody po AMC (toho jsem se nejvíc bála) a Dr. říkal, že u nich se to ještě nestalo a že z praxe zná zatím jen 2 případy, ale to někde jinde.
Krabatka 140749
6.3.2014 18:22:42
Hele já vůbec neležela, jen tam na místě cca 1/2 hodiny. Pak už se jen nemá člověk rasovat, tahat těžký věci a jet spíše takový klidový režim, ale o ležení neříkali nic ani v jednom případu.

Jinak mně ta genetička říkala, že si hodně žen neuvědomuje, že nezáleží jenom na jejich věku, ale i na věku otce. No a to měla pravdu, to mi nějak nedošlo. Ten věk hraje roli u obou dvou, nejenom u ženský.

Jinak já jsem ráda, že jsem to absolvovala, víc už pro klid nemůžu udělat. A jsem ráda, že jsem absolvovala prvotrim. screen, protože se pak na výsledky AMC čeká v naprosté pohodě, protože vyšly OK.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 687  [Dalších 357 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.