| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 687  [Dalších 287 >>]
Krabatka 140749
21.2.2014 11:04:36
Kobro, lidi se křísí už nad třetím dítětem, tak na to kašli. Není to jejich problém.
Jinak jsem myslela, že na amnio jdeš už někdy teď. Tak to jdu ještě před tebou~7~, raděj na to ani nemyslím, ale jen o tom teď píšu, tek už se mi dělá zle.
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
21.2.2014 9:20:28
Všechny zdravím,jestli jsem dobre cetla,tak je tady nedo z Rican u Prahy,tam jsem skoro obden,moje starsi holky tam chodily na gympl,ja tam vyrazim na nakupy,takze moc zdravím sousedku.Já mela vcera neprijemnz zazitek,kdyz jsem zjistila kolika lidem vadi a resi to,ze budeme mit pate decko. Bylo mi to lito,ale uz na to kaslu. ZAcinam premyslet nad 6.breznem,kdy me ceka amnio,tak snad. Uzivejte slunicko
Deny/7 14041
20.2.2014 20:47:50
tak já nemám předělávat co, nastěhovala jsem se koncem září, před tím jsme vše předělali, jen do budoucna plánuji do dětského pokojen novou postel, ale vypadá to to taky nevydržím a pořídíme to už do porodu, ať je nějaká změna ~:-D

Tak dnes na mě vybalili v práci, ať už jdu s pravdou ven, už jim fakt ty moje 4 kg navíc byly podezřelé. Už jsem vytáhla taky legíny a dlouhé haleny a je mi v tom fakt dobře, i když kalhoty ještě zapnu, ale celý den v nich sedět už není úplně ono.
Wery+M/D/? 140651
20.2.2014 13:41:31
JSem naštěstí OSVČ takže nemocenskou nemám a ani nevím jak bych to s ní dělala,u prvního jsem jí měla a mohla jsem jen ven jen 14-16h to jsem nic nezařídila.
Bříško konečně taky vyskočilo,ale tím ,že mám špek tak mi to přišlo divný a pořád mi to přišlo jako nafouklé,u kluků jsem žádné neměla a tak to bylo krásně vidět,kalhoty zapnu bez problémů mám ho vejš,ale stejně nejlíp mi je v teplácích a legínách,na jaro jsem se rozhodla že nakoupím legíny,laclovou džínovou sukni a nějaké sukně/tuniky k legínám.
Jsem nyní 15+5 nahoře mám necelé kilo a opět zánět dutin tak tu hekám a vzdychám a pláču.
Jak píšete o úklidu tak já bych uklízela a předělávala jak šílená,ale nemám na to sílu ,teď jsem objevila bioparox a tak snad do víkendu budu ok a budu moct jít pracovat ,chceme předělat kuchyň a obývák než se malé narodí,tak máme co dělat,ale já nedělám nic krom práce,protože jsem věčně nachcípaná.
Lenistefi + Terezka 93329
20.2.2014 13:06:00
Ahoj holky,
zdravím. Chodím na diskuse pro zářijňátka, ale podle ultrazvuku mám termín v srpnu :-)
Všimla jsem si, že řešíte neschopenku. Při prvním těhotenství jsem měla od začátku neschopenku a to s neomezenými vycházkami.
Zjišťovala jsem to včera na úřadech a opravdu tuto možnost úplně zrušili. Což mi přijde trochu hloupé. Ale je to tak.
Mějte se pěkně a přeju pěkné těhotenství :-)
Deny/7 14041
19.2.2014 21:08:57
tak já jsem v práci skoro celý den, ale naštěstí ok, špatně mi bývalo až k večeru, tak jsem to zvládla, a teď už je to dobré. Nějak se mi ještě nechce být doma, bojím se, že bych neměla co dělat a seděla bych u pc.
U prvního jsem byla doma od začátku, po dvou potratech jsem měla rizikové, i když jsem byla úplně bez problému, ale tehdy byly myslím vycházky neomezené, nebo nechodila kontrola, protože jsem byla i na dovolené.
pussinka 120782
19.2.2014 17:46:22
Ahoj holky, tak já na nemocenské nejsem ,ale přepracovat se také nepřepracuji, jsem v práci 2-3 týdně dopoledne a vůbec si nedokážu představit být v práci celých 8hodin každý den, asi bych to tam prospala a problila, ano jak jsem byla ráda, že dělání se mi špatně od žaludku ustalo, tak se to vrátilo rovnou s blinkáním ~7~
Pavla Dubová 140655
19.2.2014 10:59:54
Také jsem na PN a vycházky jak už se tu píše jen 6 hod. max. Jelikož je to mé první a nemusím nikam do školky atd. Tak jsem si je dala od 13.00 do 19.00. Ráno můžu v klidu ležet a poobědvat a v jednu vyrazit klidně na celé odpoledne. Popravdě už jsme byly i přez noc pryč,ale zatím si to moc nepřipouštím že by došla kontrola. I když z toho trochu bobky mám. Moje kamarádka ještě před 4 lety měla neomezené vycházky. A co se týče bříška tak také občas pobolívá. :-)
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
19.2.2014 8:48:52
Preju krasny den,ackoliv tady ve Strednich Cechach je takoveto hnusne sede pocasi,kdyz je slunicko,tak je to nejak veselejsi. Ja mam po dlouhe dobe obe mladsi ve skolce,tak je to takovy nezvyk,jen s tim nejmladsim v brise doma. Lehce me dnes rano vydesila predstava,jak pri odjezdu do skolky jeste oblekam rozespale mimino,do skolky musime autem,no to je daleko,jeste mam pred sebou amnio,pak uz bude veseleji. Tesim se na jaro.Jinak vcera jsem si dala lehky odpocinek a bricho uz neboli,asi jizva.Tak piste,at mam co cist
Krabatka 140749
19.2.2014 8:01:13
Já jsem na PN, jde pouze 6 hodin. Ty jdou rozložit např. na 2 úseky. Já mám kvůli školce 7,30-13,00 a 14,45-15,15.

Dala jsem si schválně vše v kuse, kdybych někam jela dál, aby to vydalo a tu půlhodinku pouze na zajetí do školky odpolko. Dřívě jsem měla od sedmi do sedmi, to už nejde.

Mě taky pobolívá břicho, už jsem to psala. A to od samotnýho začátku.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 687  [Dalších 287 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.