| Deny/7 | 14041 |
|
|
18.2.2014 19:53:35
holky jste tu některá na nemocenské? četla jsem v diskuzích, že prý už nejdou dát neomezené vycházky? Tak to se na ni hrnout teda nebudu
![]() |
| Deny/7 | 14041 |
|
|
18.2.2014 19:50:48
taky se mi zdá, že už bříško trochu skočilo a zapnu zimní bundu tak tak, za chvilku budu muset začít do práce nosit elasťáky, kalhoty už dlouho nevydrží. I v práci si začínají všímat, že jsem nějak přibrala, kdo se zeptá, jestli jsem těhotná, tak už to netajím, už to poznala i mamka.
Už jsem si objednala těhu pás s ručičkama a tričko, jinak jsem zjistila, že využiju trika, co jsem nosívala normálně, když bude moc krátké, tak použiju ten pás. |
| pussinka | 120782 |
|
|
18.2.2014 17:59:39
Kobro ano , občas mě dole pobolívá , píchá...... ,doufám,že je vše v pořádku.
|
| Krabatka | 140749 |
|
|
18.2.2014 17:03:41
Já ještě nosím stávající oděvy, vč. kaťat, a břicho se snažím zatím zdárně před lidma zastrkovat, ale jde to hůř a hůř.
|
| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
18.2.2014 16:48:44
Na mě uz to kazdy pozna,jeste zapnu perovku,ale je to na doraz. Dnes se nejak musim setrit, pobolivá me dole bricho,mozna je to jizva po predchozi SC,takze delam nejnutnejsi,prochazka v lese zkracena a doufam,ze zitra bude lepe.Kdyz se postavim,tak me to tam dole lehce reze. Poboliva vas taky nekoho bricho? Jinak take zacinam mit zachvat uklizeni bytu a reorganizace
![]() |
| pussinka | 120782 |
|
|
18.2.2014 14:04:40
Ahoj , jaké již máte bříško? Já mám bachor, teda menší ,ale mám... s každým dalším miminem je to horší a horší a jde to čím dál více poznat, normální kalhoty již nezapnu, na MMb jsem si objednala již těhu kalhoty, doma mám jen manželstráky těhu nebo 3/4 letní :-( , trika už mám čtyři těhu, no a začíná mi hrabat, já totiž s každým těhotenstvím předělávám byt
a už to začíná Manžl již trpí![]() |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
17.2.2014 18:27:05
Migrénu jsem měla od první MS do prvního těhotenství,ale to mi bylo zle,zvracení,citlivost na světlo a hluk,nechtělo se mi ani dýchat,jen jsem ležela a tupě zírala do zdi,bála jsem se jak to bude v těhoteství,protože jsem na to měla silná analgetika ,ale po otěhotnění jako když utne od té doby mě bolí hlava jen když mám horečku nebo zánět dutin a to se s tím co bylo nedá vůbec srovnat.
Bylinky zabrali dneska už je mi líp a to sluníčko venku paráda :) |
| Krabatka | 140749 |
|
|
17.2.2014 17:10:18
Koukám, že jsme takové synchronní.
Já ty bolesti mám někdy i v noci takové, že mě ta bolest probudí a jakýkoliv pohyb hlavou je pro mě hrůza hrůz. Přitom normálně netěhotně mě hlava nikdy nebolí, naposledy kdesi v bujarém mládí po tazích. Ale i to jsem právě časem vyladila, že mě hlava později nebolela už ani po tahu. Tak si dokážete představit, co to pro mě znamená.Snad to jsou nějaké tlaky mezi zimou/nezimou a jarem/nejarem. Jinak bolesti břicha mám sem tam taky, vždycky čekám z hrůzou na ultrazvuk, jestli je vše OK. |
| Pavla Dubová | 140655 |
|
17.2.2014 14:54:11
Já trpím bolestí hlavy už víc jak měsíc. Naštěstí se to objevuje tak jednou do týdne,ale to jsem opravdu mimo. Na migrény jsem nikdy nějak netrpěla,ale včera jsem chytla takovou migrénu že mě i bolestí tekly slzy. Paralen to rozhodně nezachránil -
vyhodila jsem ho se vším ostatním v žaludku asi po půl hodině. Jediné pozitivum na tom bylo,že jak jsem to vyhodila tak ta bolest hlavy se zmírnila. Během noci jsem si musela dát ještě aspoň půlku paralenu abych mohla v klidu spát. Obvoďák mi řekl kdyby tyto včerejší stavy měly nějak pokračovat tak by se to muselo řešit EEG ,ale pokud to budou "jen" bolesti tak nic jiného jak paralen pro mě nemá. Toť mé zkušenosti s hlavou ![]() |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
16.2.2014 18:52:34
Zdravím vás,mě zítra čeká dr. opět jsem od syna chytla nějakého bacila,měl laringtidu a já mám najisto zánět nosohrtanu a vypadá to na počínající zánět dutin,na který jsem měla před Vánocemi antibiotika,hlava mi třeští a už jsem to nevydržela a vzala si dětský sirup snad to nebude moc vadit.Tak se teď povaluji na gauči a asi navštívím i gyn. nějak mě bolí v podbřišku,snad to nebude zánět močového měchýře na který to vypadá,zase lazar ,jsem naštvaná takové práce na domě a v práci.Co jsem těhotná tak je vše tak nějak horší,neuvěřitelná únava ,dřív i dkyž mi hlava třeštila a nemohla jsem pořádně dýchat normálně jsem fungovala.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.