| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 687  [Dalších 217 >>]
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
11.2.2014 14:01:22
ahá~t~ u nás je problém, že muž má skoro 190cm a já jsem jak ustřelený kecky...
Ufff, dneska jsem měla takovou nepříjemnou pracovní schůzku, slečna na mě rozjížděla nějaké marketingové poučky a nějak zapomněla, že já dělám něco pro ně a ne naopak. No, je tam nová, tak jsem zvědavá, jak se to vyvrbí. Dokonce mi řekla, že jsem velmi striktní~a~ ještě když jsem dojela zpátky do práce, byla jsem vztelká~l~
A jsem ráda, jak se to tu dneska "rozkecalo"~R^ doufám, že diskuse "neumře"
Wery+M/D/? 140651
11.2.2014 13:16:31
Airi ty šátky jsou podle výšky :) U nás je to jednoduché oba jsme stejně vysoký takže můžeme mít stejnou délku šátku,kamarádka měla šátek místo kočárku,malej jí nechtěl do kočárku ani na chvilku,to já měla zase pohodáře,pěkně se rozvalit v kočárku a nejlíp na břicho,vak snesli ,ale jen na chvilinku.Já stejně všude tahala autosedačku ,mě zdržovalo i nasadit vak :D Tohle nechám asi až na situace když zjistím že je třeba ,koupím ještě vak,Emitex docela fajn a má i vkládací vložku pro menší mimča,tak uvidíme co bude,nikam moc nejezdím a asi stejně budu věčně s kočárkem na procházce nebo na zahradě ,máme štěstí ,že do školky a školy chodíme po svých ,jen si nedovedu představit nákup se 3 dětmi ,to bude na šišku ~q~
11.2.2014 13:05:29
Pussinko zkoušela jsem na dcery manducu, Patapum a Beco a opravdu mám pocit, že Beco bylo nejvyšší. Nosila jsem do téměř tří let dětí a hlavně ta mladší se pořád zakláněla a u Manducy jsem se bála, že mi vypadne:-)
Šátek je fajn, určitě bych se mu nebránila, ale opravdu mám problém že za jedno hodně jezdím autem a za další měřím 155 cm, takže kolem sebe obmotat 6 metrů látky je nadlidský výkon~t~
Nicméně určitě dojdu do někam do prodejny buď látkovek nebo brány k dětem vyzkoušet a "ohmatat" co mi bude sedět~R^
Ad plínky mezi mé favority patřila klasika pastelka, ella""s house, hemp hour a blueberry. Z novinek mě zaujaly Anavy. A samozřejmě na prcka budu používat hlavně vícevrstvé zabalené do čtvercovek a vlněné kalhotky~R^ Času je ještě spousta, počítám, že až přestanu chodit do práce (na začátku léta), tak se do toho položím~t~
Wery+M/D/? 140651
11.2.2014 12:52:18
a krém používám jen v případě nutnosti Sudocream jinak preferuji nechat vyvětrat :D
Kluky jsme většinou mazala jen když měli průjem a nebo jsem omylem vypila pomerančový džus nebo snědla nějaký pomeranč,jinak jsme mastičky téměř nepoužívali,do koupele jedině Vitelu nic jiného mi nesnesli oba dva tak to měnit ani nebudu.Já zůstanu u čtvercovek,kvůli schnutí a zase složit je není tak těžké,mamka prý jak přijde na návštěvu tak bude skládat,ž jí to strašně baví ,tatínek bude aktivně odpočívat skládáním :D
Šátek si pořídím na procházky do lesa,miminko je takové víc u těla ,záda nebolí a po 6ti nedělí budu už pracovat takže potřebuji mít obě ruce volné což budu mít jen se šátkem ,my školku a školu máme v místě asi 10 minut pěšky takže stejně budeme chodit hlavně s kočárkem,možná jen odnos na kroužky,uvidíme co bude potřeba časem :)
pussinka 120782
11.2.2014 12:46:44
Airi, Beco Butterfly je vyšší než manduca ? K těm plenám , jsem za jedno :-)
Haipa- daipa nevypadá špatně,ale musím mimi ze sedačky vytahovat a strčit do té látky , což v zimě není dobré , navíc se pokaždé probudí, teda pokud to budou takoví nespavci jako mám doposud, já jen doufám, že v zhledem k mému věku a špatnému spaní mě mimi bude šetřit.........
Wery+M/D/? 140651
11.2.2014 12:44:56
Mě jde taky jen o přesun školka/auto nějaký krátký výlet ,ale ve vaku mi ten prostřední přišel takový utopený a že to byl pěkný cvalík,to ještě mám čas vyzkoušet a prozkoumat
Wery+M/D/? 140651
11.2.2014 12:43:30
Já ty T-tomi brala pro zákaznice a moc se mi líbili,ještě uvidím jaké mi padnou do oka
11.2.2014 12:40:19
ooo jeee, tady už jedou plínky :-D já jsem měla od každé značky cca dvě pleny a kalhotek jsem taky vyzkoušela mraky ~R^ určitě bych nebrala všechno od jedné značky. Je to jak s kosmetikou- každý je silný v určitém segmentu.
Šátek na malá miminka se doporučuje elastický, třeba MaM. Ještě jsem nezkoumala úplně do hloubky, ale šátek jako takový kupovat nebudu, potřebovala bych nějaký vak, asi od Haipa Daipa. Potřebuju hlavně na přenášení dům- škola- dům, přesun autem. A až bude větší, tak asi zase Beco Butterfly, má vysoká záda a látku mezi nosičovými zády a bříškem dítěte, takže si člověk může rozepnout bederní pás a dítě nevypadne, což je super..
pussinka 120782
11.2.2014 11:46:37
Ještě k těm T-tomi, raději si prozkoumej recenze. Já na ně mrkla a za ty prachy z nich vůbec dobrý pocit nemám. Ale kkaždému vyhovuje něco jiného , v jiném období miminka. Být tebou , když začínáš vyzkušela bych několik plen , třeba i z ruky(ony pleny použité jsou lepší , lépe sajou , na ty nové si savostí musíš počkat ,až se seperou) No každopádně jsou z ruky o kousek levnější, vyzkoušíš různé kousky a uvidíš jak sedí tobě a prckovi. Dobré jsou Anavy, merinostar, skapi..... a ty ostatní kousky napíši ,až vybalím to co si doma schovávám , nepamatuji si názvy. Každopádně nejvíce využiješ vkládačky, nejlepší jsou tyto
http://www.4babies.cz/e-shop/bamboo-prefold-babyidea-2ks-32-727003
a vrchní pleny, já u miminka používám merino a nakládám do ovčího vosku, dýchá to a dítěti se nazapaří dupka. Také nepoužívím na mimi žádnou mast, mažu jen kokosovým máslem. Ty dětské masti kde jsou různé konzervanty aby krém vydržel dva roky-fuuuj.
pussinka 120782
11.2.2014 11:38:40
JJ vak od Longera na ten koukám také , hlavně kvůli manželovi :-) a já musím vyřešit přesun auto školka a škola.
Pleny na ven aio , mám ještě nějaké pleny doma i vložky , čtvercovky mám ještě po první dceři (16 let) a ty jsou ještě dobré , jinak kdybych kupovala nové tak jen bambusové už žádné jiné. Jinak další pleny asi od skapi nechám ušít, ještě uvidím a potřebuji nějaké bambusové a merino košilky. Ten šátek musím ještě prozkoumat.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 687  [Dalších 217 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.