| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 687  [Dalších 207 >>]
Wery+M/D/? 140651
11.2.2014 11:21:16
Kalhotky si koupím T-tomi a pleny klasické čtverce ať zapojím i tatínka ,večer bude u TV pěkně skládat :D
Koupím si klasické LTZ extra (jsou silnější),pak nějaké bambusové a flanelové
Jednorázovkám se nebráním,ty budeme mít na cesty abych nemusela nidke vyklpávat bobek nebo v tom horku co je v srpnu a září někde uchovávat plíny.
Mám vyzkoušený vak,ale mým zádům se nelíbí,pak i nosítko,ale to se mi zase nelíbí pro dítě do 3-4 měsíců takže jsem pro šátek a už mám vybraný :)
Koukala jsem na videa jak vázat a koukala jsem že jde jen o cvik pak je to fofr uvázat,nasadit,líbí se mi vak od Lodgera ,ale přijde mi zbytečně moc drahý i ojetý
pussinka 120782
11.2.2014 10:09:59
Wery , děkuji za přivítání :-)
Každý říká , že to nic není, ale malý děsně vyvádí, když mu řeknu , že tam půjde, musím přemluvit manžela aby s ním zašel, přece jen s ním si nedovolí tolik vyvádět.
S plenami, jaké máš vybrány? Já látkovala před 4lety a teď se objevilo plno nových plen , tak nevím jestli zůstat u starých zaběhlých značek nebo jít do nových. Milovala jsem jak mi dorazily nové a nové pleny, jsou tak fajné a ňuchňací ~b~
A také jsem zvažovala šátek , s ním nemám žádné zkušenosti , měla jsem manducu, ale chtěla bych vyzkoušet , jen nevím jakou látku zvolit.
Wery+M/D/? 140651
11.2.2014 9:47:45
Pussinko u nás to vypadalo ,že uzdička se bude stříhat když se malej narodil pořádně ani nezvedl jazyk a i to si myslím,že byl hlavní důvod proč nechtěl kojit,pak ve 3 letech spadl a natrhl si ji,chvilinku to krvácelo ,ale plakal jen z leknutí,je to jen kůžička,to nebude dlouho bolet,spíš to že jim něco dělají.
Látkovat budu jsem rozhodnuta :) Už mám i vybrané plenky ,sušičku kalhotky :D
Wery+M/D/? 140651
11.2.2014 9:43:42
Vítám další maminku,srpen nebo září však na tom nezáleží ne :)
Já u kluků přibrala 8 a 6Kg tak by to mohlo být i teď ,vůbec bych se nezlobila :D
Nejvíc v prvním trimestru což jsem teď spíš shodila a necelé kilo v 15tt bych řekla docela dobrý,na to že mě neustále honí mlsná potvora.
Někdo psal,že je téměř závislý na kafču,pijete i teď nebo jste to úplně odbourali?Já byla zvyklá na 2-3 za den ,teď piju místo toho Caro,ale odpoledne jsem odrovnaná ,malátná ,točí se mi hlava,tak si udělám slabé kafe s mllíkema vypiju tak 1/4 hrnku,ve druhém těhu mi to dr. dokonce doporučil kvůli tlaku tak snad to neuškodí.Pamatuji si jak jsem u prvního byla úskostlivá,dbala na vše aby bylo podle časopisů,u druhého díky práci to byl takový fofr,že si téměř nic nepamatuji jen vím,že jsem nic neřešila .
Včera jsem začala uklízet a třídím hadříky ,asi něco hodím do bazarů jak se znám stejně budu nakupovat nové jen co budou za mnou testy na vady na který se opravdu těším.
Už jsme doma dořešili holčičí jméno a je rozhodnuto :)
Jak jste na tom s aktivitou?Už jsem už 15tt a přijde mi že jsem línější jak na začátk~f~u
pussinka 120782
11.2.2014 9:43:16
zpátky ~f~ aaa už to začíná - těhu demence ~t~
pussinka 120782
11.2.2014 9:42:08
Airi , jo to je přesné, mám úplně to stejné. Mi se tak nechce na tu uzdičku , měl to někdo? Jak moc pak musíme cvičit aby spátky nezarostla? Po jaké době cvičit? Hned ? To musí přece bolet nebo ne?
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
11.2.2014 9:41:01
jj, já jsem nadšená látkařka, z látkování se stal můj koníček~t~ a ještě Wery chce látkovat. Už se na plínečky těším! Přiznám se, že už jsem sledovala, co je v látkování nového
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
11.2.2014 9:39:21
Přesně to mám já~:-D od pěti od rána už se jen tak převaluju, do 12 jsem ok, pak přijde deka a už jen počítám hodiny do večera, abych mohla do postele. Nejhorší je pro mě čekání na kroužcích pro holky, ubíjející..pak letět domů a druhá směna. Musím ale říct, že se to každým dnem zlepšuje, nebo si možná zvykám?~t~ Každopádně cca do 10.tt jsem byla naprosto nepoužitelná.
Uzdičku dáte~R^
pussinka 120782
11.2.2014 9:36:33
Joooo má někdo v plánu látkovat? Já teda látkovala u poslední dcery a byla jsem do toho úplně zblblá a určo budu pokračovat.
pussinka 120782
11.2.2014 9:35:06
Airinie, ano a padám na hubu už v 20h a ráno v 5h již nemhu spát a přes den jsem jako sjetá.
Musím se synem na střihnutí uzdičky jazyka a vůbec se mi tam nechce , ta představa jak bude řvát, ten stres, pořád to odkládám......
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 687  [Dalších 207 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.