Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
5.2.2014 22:19:50
S tím lyžováním je to asi proto,že se v těhotenství nedoporučují sporty kde hrozí nebezpečí pádu a úrazu ,jako lyže,brusle,skoky jakékoli,kolo ,v začátku to asi není tak důležité jako když už je bříško,protože pád na břicho asi nebude zrovna nic dobrého pro dítě i matku,kamarádka měla nehodu uklouzli jí v zimě nohy na schodech v 6 měsíci a do poloviny 8 ležela v nemocnici protože jak spadla na břicho tak něco s placentou už přesně nevím
|
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
5.2.2014 22:15:02
Gynekologickým prohlídkám se říká prenatální poradna u těhotných ,jiná poradna neexistuje.
My jsme už definitivně rozhodnuti ,že holčička bude Lili jak jí chceme říkat,jen ještě pořešíme variantu Liliana a nebo Lilli(nebo Lilly) ale všem se nám i včetně babičky líbí první varianta Liliana,Rose je jen druhé jméno ,které bude používta pouze papírově a když nebude chtít být Lili tak může říkat že je Rose(Rous) kluci mají také dvě jména a ani ve škole jim oběma jmény neříkají ,ale synátor je spokojený,protože když nechce tak na první jméno Michal neslyší,že je zrovna ten den Vítek a hotovo.U klučičího jména to bude asi trápení,tam nemůžeme vybrat,žádné se mi moc nelíbí Docela to pěkně utíká už 14tt ,ještě si živě pamatuji na den kdy jsem se nemohla ani hnout aniž by mi nebylo zle |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
4.2.2014 8:16:20
Deny, jj, lyžovala. Sice s holkama na "blbácích", na jiných kopcích bych se asi bála i z toho důvodu, aby do mě nenarazil nějakej pirát sjezdovek. Bylo to super, dokonce jsem poprvé prožila víkend bez jakékoli nevolnosti
![]() Nevím, nikdo mi neřekl že se v těhu nesmí lyžovat, dokonce jsem četla i o paní, která lyžovala v 9. měsíci . Myslím, že pokud se na to cítíš a jsi v pohodě, není problém dělat cokoli s mírou .Do Tater...tam bych jela taky! Nikdy jsem tam v zimě nebyla, tak pak budeš vyprávět! No a dneska začínám 12.tt, juch ![]() |
| Deny/7 | 14041 |
|
|
3.2.2014 20:14:22
Airine lyžovala jsi, jo? a dobré? my plánovali Alpy, ale všude jsem četla, jak se lyžování v těhu nedoporučuje, tak jsme to nekonec zavrhli, a jedeme do Tater, i když aspoň jednou bych se svezla, ale je to až za měsíc, to už bude nejspíš i bříško, tak nevím, jestli to riskovat, i když já jezdím opatrně.
|
| Pavla Dubová | 140655 |
|
3.2.2014 10:37:58
Ano šíjové projasnění se dělá při screeningu
|
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
3.2.2014 8:25:45
Ahooooj,
zdravím po víkendu. Strávili jsme ho s rodinou na horách, odvážila jsem se a lyžovala. Sice na dětských kopečcích, ale bylo to super ![]() Pájo, pokud chodíš na gynekologii na pravidelné kontroly, je to poradna. Takže do poradny chodíš ![]() Koukám už se probírají jména? Lilien Rose mi přijde v pohodě... jak byste holčičce říkali? Lili? Nebyla náhodou Lilien nějaká misska? A Líza je super! To se mi moc líbí ![]() My máme doma Emmu, Majdu a třetí vypadá zatím buď na Dorotu nebo na Vojtu. Krabatko, na screeningu bude vše v pohodě, uvidíš ![]() ![]() ![]() |
| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
3.2.2014 7:52:46
Hezky den vsem,byla jsem v Gennetu na odbery a pristi ctvrtek jdu na projasneni,muj nuz je radiolog,tak jsme se v sobotu u nej v praci bavili UZ a sledovali to male v brise,spocitali jsme prsty,ma vsechny,ale neskutecne radilo,kotrmelce a otaceni.Tak doufam,ze bude vse v pohode. Moje nestarsi ma ted praxi na porodnim sale v Podoli a mela tma minuly tyden holku,co ve 20 tt.porodila detatko,ktere melo vadu neslucitelnou se zivotem,tak z toho mi dobre nebylo.
Co se tyka matriky,nasi posledni jsme chteli pojmenovat Líza,tak jsem sla na matriku,tam rekla pani,že musíme dát LIZA s kratkým. Máme typicke ceske prijmení a exotika ELizabeth nám prisla pitomá. TAkže máme Lízu,i ve školce ji pisou s dlouhym i a je klid. Na matrice maji spoustu figlu. |
| Deny/7 | 14041 |
|
|
2.2.2014 12:07:13
tak já myslím, že poradnu si dělá každy gynekolog, sám.
Pájo a to šíjové projasnění se dělá při tom sreeningu, ne? Nebo to je ještě něco navíc? Nějak se v tom ztrácím co mě vůbec čeká. |
| Pavla Dubová | 140655 |
|
2.2.2014 12:00:37
Do poradny nechodím. Chodím ke svému gynekologovi,který mi udělal různé krevní testy aby mi mohl vypsat těhotenskou kartičku a také mě poslal na šíjové projasnění a tam si mě také hlídají a kontrolují. Tak k čemu poradna když to všechno dělají moji doktoři. Asi jsem těžce mimo a neinformovaná.
![]() |
| sextánka | 81156 |
|
|
31.1.2014 17:36:13
Zkus www.detijmena.info
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.