Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Deny/7 | 14041 |
|
|
7.2.2014 19:19:31
já jak večer zajídám to blbě, tak si pak taky připadám jako těhotná
, jinak to ještě jde. No u prvního jsem přibrala 20 kg a to jsem se nijak nepřejídala, cvičila, plavala, dolů to šlo samo kojením,jediné období v životě, když se cpala slakým a hubla, máme to dědičné, získala jsem lepší postavu než před porodem, ale taky mi bylo o deset let míň, teď už na to raději nespoléham, ale kdyby to bylo stejné, byla bych šťastná ![]() v pondělí jedeme na ten screening, mám se prý rovnou objednat na 20.týden. |
| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
7.2.2014 14:01:55
Já už mám vanu jako v patém měsíci, musela jsem zakoupit tehu kalhoty,jinak bych nemela v cem chodit.
|
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
7.2.2014 9:43:39
Vy už máte břicho vidět??
Já mám viditelný jen svůj předtěhotenský špek,ale včera jsem zjistila,že už se dole boulí pod špekem :) |
| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
7.2.2014 9:28:50
Tak jste me donutily vlezt na vahu,1,5kg nahore.Já jdu na UZ přístí čtvrtek a i minule,když bylo všechno v pořádku, poslali mě na amnio. Tak myslím,že to bude stejné.Moc si přeju,aby to všem dopadlo dobře. Já včera vyrazila s druhou v pořadí na maturitní ples,bohužel nebylo hldaní pro dvě nejmladsí,tak jsme tam byli ve velkém počtu. Profesoři koukali na mě s břichem,tak jsem zvědavá na reakce. Přirustku váhy se bojím,je pak otrava shazovat a řeči o kojení a automatickému ubytku váhy vážně nevěřím.
![]() ![]() ![]() |
| Krabatka | 140749 |
|
|
7.2.2014 9:10:11
Deny já prostě nevím. My o tom doma diskutovali a vzhledem k věku to asi absolvuju. Já se toho nijak nebojím, ono to nebolí, jen u té první amc jsem si vůbec nepřipouštěla možnost odtoku plodovky. No a teď si to riziko právě připouštím až moc.
Jdu na ní daleko klidnější, než jsem šla na první, protože u prvné nebyly tak dobré výsledky, jako teď. Pravděpodobnost Downa ve čtyřiceti je přeci jen diametrálně vyšší, než u mladších. Prostě ještě nevím. Zrušit to můžu vždy, ale zatím jsem rozhodnutá jít. Toho Downa vědí už druhý den, tak to ani není dlouhé čekání. Taky bych nejspíš odvezla děti k našim, abych měla tak 3 dny klid. No uvidíme. |
| Deny/7 | 14041 |
|
|
6.2.2014 21:31:35
Krabatko super, taky bych brala takový výsledek, a je ta plodová voda nutná? já se dnes ptala na kontrole, jestli když to vyjde ok, se musí i na plodovou, a říkala mi, že ne. Nějak se mi do toho nechce. Jdu v pondělí.
Airine to jsem ráda, že nejsem sama, co tak přibírá, taky už mám nahoře 4 kg, děs, prostě to blbě musím zajídat, snad už bude líp. Byli jsem na plese a připadala jsem si hrozně v těch šatech, plánujeme ještě jeden koncem března, ale budu muset pořešit něco volnějšího, jinak nejdu. No ty lyže asi nechám doma, já sice jezdím opatrně, ale všichni okolo ne, vidím to jen na procházky, bazén, welnes, až bude rodina na lyžích. |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
6.2.2014 14:52:53
Wery to mi ani neříkej! Půl kila!
Krabatko, super výsledek ![]() teď ještě dopadne dobře ta amnio já jdu na UTZ příští pátek, tak snad taky bude vše v pořádku..A ano, obličej jak patnáctka mám taky a i na zádech. Holt jsem chodící nádhera, ale utěšuju se tím, že budeme mít moc krásné miminko ![]() |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
6.2.2014 14:11:32
včera jsem si náhodou stoupla na váhu,protože už týden je mým základem v jídelníčku sladké,taky mám obličej jak patnácka,ale nedá se tomu odolat,čokoláda,dortíky děs.
A nahoře mám od začátku 0,600g což je dobré vážila jsem se po obědě :) |
| Krabatka | 140749 |
|
|
6.2.2014 13:59:16
Tak jsem dnes byla na šíjovém projasnění a vyšlo 1,9mm. Riziko Downa pravděpodobnost přes 1:1400, doktor říkal, že je to výbrný výsledek, ale na amnicentézu jsem se pro jistotu rovnou objednala. Nechci nic riskovat. Tak teď se jen modlit, aby to po ní dopadlo dobře a nespustila se voda. Jednou už jsem na ní byla, tak budu doufat...
![]() Taky jsem přibrala, připadám si jak sud, ale prdím na to. ![]() |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
6.2.2014 11:12:32
Lily je moc hezké
Já jsem zatížená na česká jména.S tím lyžováním jasně, nebezpečí pádu. V tom případě to chápu, nicméně my jsme udělali všechno pro to, abychom tomu předešli. Včera jsem byla u dr., dostala jsem těhu průkazku, tak jsem oficiálně těhotná ![]() Holky, kolik už jste přibraly? Já jsem se včera u dr. vážila a ke 12.tt mám nahoře 5 kg ztloustnul mi zadek a stehna. děs![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.