| nellys + 3 | 84720 |
|
|
19.4.2014 8:05:03
My to řekli mamce, ale to proto, že bydlí s náma v baráku a mě je pořád hrozně blbě, tak aby se nedivila proč pořád polehávám. A pak to ví ještě moje babička, ale ta to poznala sama, ona má "rentgenové" oči, když jsem čekala prvního, tak to věděla ještě dřív než já
![]() |
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
18.4.2014 22:04:27
Pamatujes si to velmi dobre ;-) Ted mel 4 roky...je to sidlo.Nejdrive nechtel o miminku ani slyset.jakmile se reklo miminko tak mel pomalu zachvat vzteku ze zadny nechce a hotovo..asi mu doslo ze uz nebude ten nejmensi..tezko rict.no a ted je to par dni a je jak vymeneny.slibuje jak bude pomahat krmit,koupat a prebalovat a ze bude miminko hladit a nunat :)) tak snad mu to vydrzi.Furt me chyta za bricho a pusinkuje..dneska mu i zpival tri citronky :-D no my zatim nikomu nerekli ze cekame...ale uz i mama se pry ptala sestry zda necekame ze se zacinam nejak zakulacovat.a vidim to fakt i sama.myslela jsem si ze to na me nebude skrz ten spek videt nejmene do 25.tydne :)) chyba.na me to u prvni nebylo videt do sesteho mesice..u prostredniho mam fotku s peknym pupkem uz na 11.tt a s tim nekmensim jsem mela bricho az na 19.tt...
|
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
18.4.2014 20:49:47
Pavučinko, to je hezký jak se malej těší, kolik mu, tuším něco kolem 4? Já mám břicho vždycky hrozně brzo, proto to taky vždycky hne všichni ví, protože bych to neutajila ani kdybych chtěla a u obou kluků jsem už v 6 měsíci vypadala, že budu každou chvíli rodit
|
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
18.4.2014 20:08:03
Jitrocelovy sirup se muze...me ho taky ted dr poradil..
Holky ja uz mam peknej pupek =-O vytahla jsem ze skrine softshellku a sotva ji zapnu :-D JSem zvedava jak si budu zavazovat za mesic tkanicky :-D jeste ze bude leto tak to zabky jistej :-D Co jsem dnes vycetla ze me ditko ve 12.tt je uz velke jako limeta..mazec..ten nejmensi uz se szil s tim ze tu bude mimi hladi a pusinkuje mi bricho.vecer mi rekl mami ty jdi uklizet ale miminko mi tu nech at uz spinka :-D |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
17.4.2014 18:56:18
Lindo, taky myslím, že můžeš jitrocelový sirup a když nechceš tu cibuli vařit, tak zkus cibulový sirup, nakrájej cibuli najemno zalej medem nebo zasypej moučkovým cukrem a nechej "vypotit" šťávu pak užívej po lžičkách.
|
| desnetajna |
| • |
17.4.2014 15:15:29
Muzes jitrocelovy sirup.
Ja si koupila angelsounds a vcera a dnes rano poslouchala srdicko. Jsem dnes 10+2 a jde to zachytiti uz ted ![]() Zitra jdu na krev, pak pristi stredu 23.4. na UTZ ke sve doktorce, 29.4. mam NT screening a zaplatim si prenascan, takze povicero UTZ. V polovice kvetna snad budu mit jednak jasno, zda jsme na dobre ceste a take z geneticky potvrzene pohlavi. |
| Linda V. | 133041 |
|
|
17.4.2014 14:15:10
Sakra, jak to sem mám napsat :)
Prostě nejdřív tuhle špičatou závorku < za to napiš img src (takhle s mezerou) za to napiš = (bez mezer na jedné i druhé straně), za to vlož tu adresu obrázku a pak to uzavřeš zase špičatou závorkou > |
| Linda V. | 133041 |
|
|
17.4.2014 14:13:26
za to rovná se dáš tu kopírovanou adresu obrázku a na konci vložíš opačnou hranatou závorku. |
| Linda V. | 133041 |
|
|
17.4.2014 14:12:17
Tak si to ještě pamatuju.
Fotka musí být na netu. Zkopíruješ si URL adresu obrázku. Pak napíšeš: |
| Linda V. | 133041 |
|
|
17.4.2014 14:10:49
Fotku vyzkouším a jestli to ještě umím, pak napíšu návod:)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.