| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 460  [Dalších 190 >>]
Linda V. 133041
17.4.2014 14:08:10
Kallisto, děkuji za recept, už jsem si to uložila, myslím, že to budu moct určitě využít později, teď, bohužel, ne, jakmile bych vařila cibuli a majoránku, vím, kde by to skončilo.

Kdy máš termín? Já zítra začínám asi 10. týden. Furt nevím:-)

kallisto2002+Maxík+píďa 88597
17.4.2014 13:36:37
holky jak sem vložím fotku??
17.4.2014 13:31:07
já byla dnes na kontrolním měření a jsem 11+1 a malej má 4,54cm :) dělal tam různé kotouly a házel rukama nohama o 106 :) říkám malej ale ještě nevím co to bude :) 28.4. jdu na ten screening, tak už to chci mít za sebou a hlavně ať je vše o.k.
17.4.2014 13:29:37
Lindo na kašel v těhotenství je dobrý cibulový čaj, já ho dělám malému kterému nezabírají žádný sirupy a tohle mu vždy uleví a teď kamarádka ve 21tt měla ošklivý kašel a také jí to zabralo. Rozkrájej jednu cibuli bez šlupky dej na ní jednu čajovou lžíčku majoránky a zalej to vroucí vodou, nech cca 10-15min vylouhovat , procedit a vypít. Můžeš to osladit , medem, šťávou cukrem. Šálků několik za den a uvidíš u nás je znát úleva do 2hodin :) ať ti je lépe . A neboj příšě prcka uvidíš a průkazku dostaneš ~x~
Linda V. 133041
16.4.2014 17:33:15
Ahoj holky, tak zdravím z pelechu. Jsem nemocná, tedy spíš hodně nachlazená, jsem doma, rýma, kašel - takový suchý, dávivý. Přemýšlím, jestli jít k doktorce, nebo nejít, abych tam nechytla ještě něco většího. Zůstala jsem doma z práce, léčím se Vincentkou do nosu a jinak ničím, já vůbec nevím, jestli můžu něco na kašel. Vždy mi zabíral Robitussin na suchý kašel, ale v příbalovém letáku je, že v těhotenství ne. Nemáte nějakou zkušenost? Teplotu jsem neměla.

Asi bych normálně do práce chodila, ale mám tendence všechno přecházet a pak jsem doma dva měsíce se zápalem plic a podobně, což si teď fakt nelajznu.

Jinak doktorka tam v pondělí nebyla, takže pořád nemám těhotenskou průkazku. Jsem objednaná na středu k nějakému "náhradnímu" doktorovi - je to ten, co "u nás" dělá NT screening, tak se zrovna vyptám, co a jak. Ale bylo mi to v pondělí líto, těšila jsem se na ultrazvuk a hlavně bych potřebovala nějaké ujištění, že je vše ok.
nellys + 3 84720
16.4.2014 12:52:44
Já měla taky pokaždé částečnou anestezii, plnou bych nechtěla.
Mě oba prcky vozili na kojení i když jsem ještě nemohla vstávat. A o velkých prsou a plochých bradavkách vím taky svoje,z porodky jsme vždcky odcházeli na plném kojení, ale nakonec jsem oba kluky kojila jen 3 týdny, u prvního jsem měla během těch 3 týdnů 2 záněty a o mlíko přišla, u druhýho sice bez zánětu, ale stejně to nakonec nešlo, ani nevím proč, mám prostě divný prsa~:( snad tentokrát kojit budu, moc bych chtěla. Jo a u prvního jsem šla domů 4. den a u druhýho 5
Pavucinka+3,5 141751
16.4.2014 7:44:24
No....doufam ze mi ten tlak nejak upravi :-D
martanek
  • 
15.4.2014 19:53:58
Jedina spinalni anestezie, po uplne tak bliju jak amina .....
Pavucinka+3,5 141751
15.4.2014 19:10:55
A jakou jste mely narkozu?
Toho se taly dost bojim...mela jsem ji jednou a prozvracela jsem dalsi dva dny :/
Pavucinka+3,5 141751
15.4.2014 19:09:58
Matanek:drzim palce a zitra hned pisni...ale neboj,vse bude v poradku ;)

No holky,to je mazec tedy..po dvanacti hodinach..uf...a co ditko?vozili je?
Ja bych chtela strasne kojit..vim ze to bude hlavne ze zacatku dost casove narocne nez se zajede nejaky rezim.A doufam ze se mi to i povede protoze mam velky prsa a plochy bradavky :/
Aj ty dny v porodnici me vydesily...Vubec nevim jak to udelame abych tam byla tri dny natoz pet.Manzel je od ledna v novy praci a ma celkem zahul ze je doma jenom den v tydnu..No bude to jeste zajimavy..

Ja chci teda nadstandart ted take..Uz jen z toho duvodu ze je nas vic.A hlavne ja mam rada svuj klid a myslim ze budu potrebovat i odpocinek na tech par dni nez pak vlitnu do toho svyho davu :) U holky jsem byla rada ze jsem s nekym na pokoji..pac jako prvorodicka jsem vedela prd.U druhyho jsem byla na pokoji sama,bylo prazdno a u tretiho byl baby boom a na pokojich kde jsou normalne dve postele jsme museli byt po trech a i z nadstandartu museli tenkrat udelat "obycejne"pokoje...Tu noc nas rodilo 12.Ja byla posledni :-D
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 460  [Dalších 190 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.