Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majka-b | 19480 |
|
|
1.4.2014 22:22:15
Promin...promin...nechtela jsem se Te nikterak dotknout...
...vek je Ti mozno jen zavidet...![]() Ja nezvracim , je mi sice dost blbe,ale nezvracim ...na potlaceni te me ""blivnosti"" mi obcas pomaha neco maleho pojist...a tak pojidam a uzdibuju a pomlsavam a a a ...a proto se uz asi nevejdu do kalhot !!! ![]() Jsem na tom podobne jako ty Martanku....tohle je me 5-te tehotenstvi mam za sebou 4 ... 2 uspesne a 2 ne (tak 50% uspesnost) ...drzim Ti ( nam vsem) palce at je vse v pohode a tentokrate to vyjde ![]() |
| desnetajna |
| • |
1.4.2014 21:14:44
Tvoje dcerka take chodila do soukrome, ze? Ta cisla jsou drasticka:-(
|
| martanek |
| • |
1.4.2014 20:44:51
Pardon, brali jich 7 ....
|
| martanek |
| • |
1.4.2014 20:44:17
Modreho konika znam, take stastne zeny, ale nejak se porad nejlepe vyznam tady ......
Jen takova perlicka, dneska mi prislo vyjadreni z materske skolky, ze mi syna nevzali, protoze se hlasilo 149 deti a brali jich 9 !!!!!! ... no chodi castecne do soukrome, ale zacinam se smirovat s tim, ze ho vezmou az jako predskolaka. |
| desnetajna |
| • |
1.4.2014 20:36:57
Martanku, myslim, ze se zname z jinych diskusi, zejmena stehulek (2007/2008)
Pokud si te pletu, tak se omlouvam, ale myslim, ze ne...Tady jsou diskuse podle nearozeni mrtve, postupne se vsechny stehuji na uzavrene forum jinde, ja jeste chodim na modreho konika... |
| martanek |
| • |
1.4.2014 20:23:09
No idealne budu sedet na dvou zidlich resp dvou diskusich
, kdyz to vidim, jak se nektere mesice vubec nechytaji ....Pamatuji si, kdyz jsem cekala dceru, jak jsem nestihala cist prispevky, to byl rok 2005. Se synem uz jsem stihala - rok 2010-11 a ted budu rada, kdyz si sem tam neco prectu ![]() Toto je moje osme tehotenstvi, mam za sebou nekolik potratu a zarazi mi, ze mi stale neni spatne. Chtela jsem jit k muddr az na konci prvniho trimestu, ale zpanikarila jsem a objednala se uz na 17.4. Hodne jsem ale zmenila stravu, min rok mi zjistili alergii na bilkovinu kravseho mleka plus skoro nejim zivosicne tuky. Je mi celkove nejak lepe. Snad jedina zmena, kterou pozoruji, je vetsi unava vecer a predevsim hodne spatna plet s akne :-( |
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
1.4.2014 20:08:36
Martanek ahojky ;-) tak co delas na prosinci? ;) bud tady s nama :))
|
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
1.4.2014 20:07:12
No dovol :-D :-D :-D me je jen o rok vic nez tech 25 ;)
Ja se do vseho vejdu v pohode.dost jsem zvracela tak je mi neco i volnejsi ale bricho uz leze..no co no :) Nemuzi se dockat zitrka az to krne zase uvidim...jen bych potrebovala vic odpocivat :/ v patek jam prijede navsteva a ja gruntuju celej byt.jenze kde jsem zacla tak tam se muzu po hodine zase vratit...asi nekam zavru deti :-D |
| martanek |
| • |
1.4.2014 14:56:46
Ahoj holky,
na prosinci jsem jedina, snad zatim, tak bych rada nakukovala i k vam ![]() Termin mam 8.12, ale budu mit cisare, takze predpokladam nekdy okolo 20.11 porodim. Je mi 41, mam uz dve deti (holka, kluk) a jsem z Prahy. |
| majka-b | 19480 |
|
|
1.4.2014 13:27:58
Pavucinko, ja to taky nechapu, ze to brisko tak roste ...uz dva tydny se nevejdu do svych kalhot ...rano to jeste slo, ale uz kolem poledniho jsem v nich nemohla vydrzet..tak jsem je musela vymenit, za pohodlne teplaky..matkam u skoly musim pripadat jako desna sportovkyne
a ja zatim provozuju doma jen pravidelny "gaucing" ![]() A to u prvniho tehotenstvi jsem sla do tehotenskyho obleceni az koncem 5 mesice! Vazne nechapu ..Jo Jo uz mi holt neni 25! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.