Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
2.4.2014 16:04:13
Mela jsem 139/94...jo mam ted nejakou virozu coz jsem jim rikala.Protoze jsem byla uz vcera u obvodaka kvuli tem teplotam.No vzala mi pet ampulek krve tak uvidime co bude.Kazdopadne se mam merit cca petkrat denne a kontroly po 14 dnech :/ ja mela vzdy 110/75 ...tohle vubec neznam...a hlavne zeny s vysokym tlakem rodi pry cisarem pred terminem coz me taly rekl a hlavne abych ho vubec donosila...snad se to pak prasky spravi
|
| matanek |
| • |
2.4.2014 14:17:28
Srdicko je 95%, ze za nekolik mesicu bude clovek drzet v naruci mimco. Taky uz bych ho chtela mit potvrzene a poradne tlukouci. Jednou se mi stalo, ze udery bylo jen 40 za minutu, coz je hodne malo, takze to byl opet potrat. Tak doufam, ze alespon 130, to mi prijde takove minimum.
|
| martanek |
| • |
2.4.2014 14:14:46
Ono hodne zalezi, jesti mas vysoky ten horni nebo ten spodni nebo v horsim pripade i oba. Pokud je to z nervu, tak je vysoky ten horni. Ten spodni je potom v dusledku nejakeho problemu v tele.
Dulezite je, ze ty i mudr to vite, tak si budete davat pozor. Ja budu mit tretiho cisare a vubec mi to nevadi. Jizvu uz mam, tak alespon se nebudu stresovat, jak to bude probihat, kdy to zacne a tak. Idealne bych chtela rodit 14.11, ale to nevim, jestli se bude zdat mudr, aby to nebylo prilis brzy. Uvidime podle stari mimco na uzv. Jinak dceru mam 18.11, tak bychom to mohli zopakovat - varianta c.2. Kazdopadne bych to rada stihla jeste ve stiru, coz do 22.11 si myslim, ze to bude. Zase bych rada svuj pokoj, minule mi pomohl muj gynekolog, ktery mi i rodit. Chtela bych to zase take tak. Zatim mam jen super zkusenosti z porodu. Dceru jsem tedy rodila v usa. |
|
2.4.2014 12:56:36
Pohybu mam dost,ovoce a zeleninu s nastupem tehu muzu na kila a i predtim jsem cvicila a zdrave jedla protoze jsem si myslela ze nemuzu otehotnet diky me vaze :/ takze jsem od srpna cvicila a vesmes zdrave dlabala...proto nechapu...zrejme spis ten stres...tak uvidime no..a mam dalsi fotku do sbirky :)
|
| majka-b | 19480 |
|
|
2.4.2014 11:21:14
Tak to jsou Super zpravy - gratuluju
!!!Taky mam zkusenosti jen s nizkym tlakem...ale manza ma vysoky a doktori radi banany, zazvor, hodne zeleniny, pravidelny pochyb a zadny stres! ![]() |
| majka-b | 19480 |
|
|
2.4.2014 11:14:31
Martanku,tak to je mi moc lito ....uplne Te chapu taky mam v hlave, ze 3 je to spravne cislo...manzelovi by stacili i jen ty nase 2princezny...jen ja mam ten staly pocit, ze nase rodina bude uplna jen az nas bude 5 ..je tezky na to ""chteni"" byt sama u prvniho a u druheho jsme chteli oba...ted uz mam takovy dojem,ze jsem na tu touhu po dalsim mimi sama...tak snad to tentokrate vyjde
![]() |
|
2.4.2014 11:12:33
Ahoj holky,
Tak ja uz jsem z ko.Mimi v poradku ma 2,4cm.Srdicko bije jak splasene... JEDINA spatna vec je ze mam vysoky tlak :/ nemate s tim nektera zkusenosti??ja mela vzdy nizky a ted tohle :// |
| majka-b | 19480 |
|
|
2.4.2014 10:09:46
Tak to mame podobny osud ja jsem take ukoncila posledni tehotenstvi v 9tt loni v cervnu...bohuzel to bylo na dovolene a tim jeste komplikovanejsi...financne narocnejsi...a smutnejsi.... Ale jak rikas ...je treba to brat optimisticky...tak se snazim, ale pokazdy jdu na toaletu s obavami zda tam nebude krev...toho uz se asi nezbavim....budu klidnejsi az uvidim srdicko
![]() Ja to taky myslim stihnu ve 39 ...termin mi vychazi na 14.11. ,ale bude to pro me 3 cisarsky rez a tak predpokladam, ze to bude tak o 1-2tydny drive ...nemam s tim zkusenosti...pokazde jsem se snazila rodit normalne, ale dostavili se komplikace a byl z toho cisar....to je vcelku jedno hlavne kdyz je na konci zdrave mimi |
| martanek |
| • |
2.4.2014 9:57:10
Dceru jsem pak prihlasila ze zoufalstvi na Prahu 1, kde byla sance se dost, bydli tam mene deti. To ji bylo 4 a 3/4, ale na konci leta mi ji naaaahodou vzali do skolky u nas, protoze jedna holcicka se odhlasila.
Ja jsem tehotna po osme, predtim potraty i vyvojove vady, takze porod ve 32tt mrtvych dvojcat. To uz je 10 let zpatky. Toto tehotenstvi je diky IVF. Rodina si samozrejme mysli, proc uz si nedam pokoj, ale ja mam v hlave tri deti, tak se snazim a snazim uz 12 let se k tomu dopracovat ![]() |
| desnetajna |
| • |
2.4.2014 4:46:47
Majko, take me pate (pokud nepocitam biochemicka ) tehotensvi, zatim dve uspesna. Posledni neuspech v rijnu lonskeho roku, v 9.tt...ale snazim se byt optimisticka.
Mmch, ja budu rodit ve 39. letech ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.