Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| desnetajna |
| • |
25.3.2014 18:23:31
Hele, ted koukam na tve minule prispevky a pokud jsi byla 18.3. 5+4, tak jsi byla vcera 6+3 a jsi v sedmem tydnu, srdicko je uplne v pohode, touto dobou uz ma bit viditelne a zretelne
No uvidis, co ti rekne na pristi kontrole, kazdopadne to urcite dospeje ke zdarnemu konci ![]() |
| desnetajna |
| • |
25.3.2014 18:13:32
Ja jsem dneska 7+0, na kontrole jsem byla minulou stredu v 6+1 a srdicko uz take bilo i bylo a plod i zloudkovy vacek take.
Mit positivni test 6 DPO je dost brzy, jsi si jista, ze nebyla ovulace o par dni drive? |
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
25.3.2014 17:55:04
Lindo a co ti rikaji jalkulacky na netu?protoze zda jsi mela test uz 6.,tak ide me budes tyden.a ja jsem 9.tt(8+1)
|
| Linda V. | 133041 |
|
|
25.3.2014 17:23:43
Jo a díky za osvětu s plodovou vodou. Já tomu moc nerozumím. Byla na tom v posledním těhotenství moje matka (vyloženě kvůli věku), ale ona se nijak nevzpouzela, potřebovala jistotu, že je dítě zdravé a ona bezmezně věří doktorům v tom, co má dělat.
Jinak na cukrovkový test určitě půjdu, protože to máme v rodině (mamka měla cukrovku v každém těhotenství a po tom posledním ji zůstala, babička se léčí s cukrovkou a děda taky měl cukrovku). A určitě chci vyšetření štítné žlázy, nevím, jestli se dělá plošně, jak mi budou brát krev, ale doktorka taky ví, že to u nás mají skoro všichni. A včera mi ještě ukazovala, jak mu bije srdíčko - doslovně řekla "a dokonce už mu bije srdíčko", tak mi přišlo, že je to možná i brzo...(?) Příště, jak tam jdu, tak budu cca 9. týden, možná je to dostačující na všechny další informace. |
| Linda V. | 133041 |
|
|
25.3.2014 17:19:14
desnetajna, představu, jak daleko jsem s těhotenstvím, mám podle netové kalkulačky - asi 6. týden, míň to nebude, protože těhotenský test jsem měla pozitivní už 6. března.
Doktorka dělala ten vnitřní ultrazvuk a řekla mi, že jsem těhotná, já z toho byla nadšená, samozřejmě, i když jsem si tím byla úplně jistá, ale když to pak člověk vidí... A ukazovala mi dutinku a vysvětlovala, co je to žloutkový váček a ukázala mi ho a pak změřila i plod - řekla, že mám 3 milimetry. Což podle netu odpovídá těm šesti týdnům, ale k těm týdnům se nevyjádřila. Objednala mě za 3 týdny s tím, že pokud bude vše v pořádku, vystaví mi průkazku. A mám vzít ranní moč. A dala mi nějaké povídání okolo těhotenství na doma. A to je všechno. |
|
25.3.2014 13:11:22
Tak to me mrzi :""( to zase v NBk by te nenechali takhle..ale casu na vse jeste dost ;-)
|
| desnetajna |
| • |
25.3.2014 12:01:41
Me tedy setry nepomohly vubec...navic jsem tam byla na sestinedeli v pokoji s podivnou zenskou, ktera u sebe nemela dite a desne se divila, ze moje place...takze jsem prvni noc po narozeni (narodila se nad ranem) stravila v tom jidelnim koute, dite na stole a ja na zidli s rukama kolem ditete a takhle jsme spaly...toliko k peci....fakt na Kolin nemam jedinou kladnou vzpominku...
Ale je to daleko, njak se to poresi ![]() |
|
25.3.2014 11:57:09
Ja chodim ke staremu L. na kolonadu..ale musim rict ze je moc fajn a ja jsem s nim spokojena i presto ze na neho nadavaji..me se snazil pomoct..a pomohl :)
Urcite,budu rada.Jsme tam jako doma. Me se tam akorat nezamlouvaly sestry na detskem.prvni dve deti jsem nekojila..toho tretiho jsem chtela a vubec zadna snaha.bylo mi receno mate treti,vite si rady...takze jsme odjizdeli na UM a ja zacala kojit az v den propusteni ,odpoledne..hezky v klidu doma. To si zase pamatuju z Kolina kdyz jsem tam byla za kamaradkou ze sestricky z detskeho v pohode.Poradily a staraly se zda jim neco nechybi..ale ono je to taky o tom jakou clovek chytne smenu a hlavne jakou ma ta smena naladu :) |
| desnetajna |
| • |
25.3.2014 11:34:42
ja uvazovala i nad Hradcem, ale kdyz jsem cetla recenze, tak nejlepe porad vychazi Nymburk, i kdyz jinak znacne depresivni misto...byla jsem tam na pohotovosti pres 14. dny a tedy nic moc...pak na kontrole den na to a zase skvele...fakt nevim.
Ke komu chodis v P? Ja na Riegrak k Murd. C...(tam ma byt tedy hacek )klidne se muzem nekdy sladit a dat kafe, nebo prochajdu ![]() |
|
25.3.2014 11:21:16
Jako ja si nemohu na nymburskou porodnici stezovat.Ale slysela jsem ted dost veci a ne moc dobrych.Tak nevim no...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.