| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 460  [Dalších 70 >>]
Linda V. 133041
25.3.2014 19:52:19
Pro mě je to pořád jeden velký stres, nemám se komu moc svěřit, aktuálně nemám těhotnou ani jednu kamarádku (všechno rodily tak před deseti lety, nebo naopak děti v životě neplánují:-)), a navíc si opravdu pořád nedovedu představit, že ve mě něco roste. Že se to povedlo. Včera jsem k tomu měla trochu blíž, jak jsem miminko viděla, přišlo mi to až neskutečné, ale dnešní den je tak dlouhý, že už mi to zase přijde jako před sto lety.

Mám dost stres, který se těhotenství netýká, nevím, kudy z toho ven. Jsem na všechno sama, ač tatínka pro miminko a partnera pro sebe mám, ale stejně je to takové zvláštní. Možná je to právě tím těhotenstvím, za které jsem hrozně ráda a strašně jsem si to přála, ale prostě nějak nejsem šťastná, i když bych měla. Ale jsou věci, co mě brzdí.
desnetajna
  • 
25.3.2014 19:51:52
To byla reakce na Lindu, zda nam neprijde, jak z Marsu, kdyz o tehotenstvi nic zatim nevi:-)

Jinak me to porad prijde jako maximalni zazrak, ktery nejdem plne schopna pochopit. Pokazde, kdyz se mi narodilo dite, tak jsem se divila uplne stejne, ze neco tak dokonaleho bylo stvoreno z vizualne pomalu niceho a jeste ve me;-)

Co ma tehotenstvi rikali tatinkove miminek? Byli radi?:-)
Pavucinka+3,5 141751
25.3.2014 19:29:26
Ne divne...ale zvlastni...takove jak to slovy rict...ze dokazeme stvorit noveho cloveka :)

A ja uz se tesim na pohyby :)
Pavucinka+3,5 141751
25.3.2014 19:27:53
Jen si nemysli..ono je stale se cemu priucovat.a po pravde...vzdy je to pro me nove ;)
desnetajna
  • 
25.3.2014 19:15:59
me to divne neprijde;-)
Linda V. 133041
25.3.2014 19:01:47
Jo, jsou to zázraky~s~

A jsem ráda, že jsem viděla UTZ rovnou až se srdíčkem, protože bych se bála - moje matka musela jednou na revizi kvůli tomu, že dlouho nebylo vidět srdíčko. A pak při dalším těhotenství taky hrozně dlouho čekala a bylo to šílené, nekonečné, nakonec to teda dopadlo dobře. Ale mě to včera uklidnilo.

Jinak nevím, jestli vám nepřijdu jako trochu z Marsu kvůli tomu, že o těhotenství vlastně nic nevím:-)
Pavucinka+3,5 141751
25.3.2014 18:58:16
Joo mas pravdu..koukala jsem na to taky.tvuj prcek 3mm...muj 2,3cm =-O o takovou chvilku..vazne neustale nedokazu pochopit,jak se v nasem tele dokaze vyvinout clovek ...:-)
desnetajna
  • 
25.3.2014 18:57:20
Z toho co pises tipuji ovulaci primo na 26.2., oplodneni tedy take...pak bys byla dnes 5+6, vcera 5+d, takze chapu, ze se doktorka trosku podivila srdecni akci. Ona byva, ale nebyva jeste videt, jak je prdolka mala:-) Ted je kazdy den v podsate dnesm "velkeho" rustu:-)
Linda V. 133041
25.3.2014 18:52:12
V těch dnech se plácám. Vím, že jsem tu jednou omylem napsala, že jsem o týden víc, než jsem, ale pak jsem se hned v dalším příspěvku opravila (mně se to plete, že jak se počítá třeba 5+3, tak je to šestý týden a omylem jsem tak jednou napsala o týden víc). Opět podle netu - by se nový týden měl otevřít vždycky v pátek. Takže si myslím, že jsem dneska 5+4.
Linda V. 133041
25.3.2014 18:48:16
Pavučinko, kalkulačky mi říkají, že jsem 6tt. Poslední MS jsem dostala 14. 2., cyklus mívám 26 dní. Oplodňovací sex mohl být 26. nebo 28. 2. - ovulace měla být 27. 2., opět podle kalkulačky z netu. Já vím, že to může být jinak kdykoli, ale spíš si myslím, že to bylo takhle, my toho sexu máme strašně málo. Vlastně to vyšlo až strašně nečekaně takhle brzo. Takže si myslím, že to takhle bylo, že to ten test hrozně brzo ukázal. I podle toho, že mi doktorka řekla, že má 3 mm, tak to vychází na 6. týden.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 460  [Dalších 70 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.