| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 193  [Dalších 93 >>]
Monika81 111272
22.8.2014 9:04:28
Děkuji:-) Jojo, řekli - je to kluk :-) Takže budem mít k naší princezně i ochránce:-) Stresující to bylo hodně. Ono to bylo tím, že výsledky byly hraniční a protože je mi přes 30, tak to spadlo do pozitivního výsledku...:-( Teď ještě čekáme na kompletní zprávu (měla by přijít do 14 dnů, ale doktor říkal, že když jsou už ty první výsledky OK, tak že to bude v pořádku. No a 19.9. jdu na kontrolní ultrazvuk. Aspoň uvidím, jak nám mimí roste:-) Před nedávnem už ucítíl šťouchy i manžel, takže máme slušného fotbalistu:-)
Beremi 80377
19.8.2014 17:05:59
Gratuluji! To je bezva, ze mas vysledky tak brzo, muselo to byt desne stresujici. Trochu me zarazilo, ze pises hranicni vysledky kvuli veku ve 33 letech. Ti doktori fakt nevi, co by si vymysleli. REkli ti z te amnio i pohlavi miminka?
Monika81 111272
19.8.2014 8:26:17
Ahoj všem! Tak mi už včera ráno zavolali výsledky z té plodovky a vše je v naprostém pořádku :-) Mám strašnou radost!!!~z~~b~~y~~:-D~p~
Monika81 111272
15.8.2014 12:51:06
Ahojky všem. Tak my jsme si teď prožili hodně velké nervy. Vyšel mi pozitivní triple test. Dozvěděla jsem se to od doktora minulou středu a na jeho doporučení jsem se objednala do ČB do centra lékařské genetiky. Objednali mě až na další týden, takže jsem celý týden nestála za nic. Pomáhalo mi jen vědomí, že už máme krásnou a zdravou tříletou princeznu. V ČB jsme byli včera ráno. Byli tam všichni strašně milí a paní doktorka mě hned na začátku uklidňovala, že s největší pravděpodobností bude vše v pořádku, že i ty výsledky z triple testu jsou jenom hraniční a spíše kvůli věku (je mi 33). No, celkem mě ale uklidnil ultrazvuk, kde vše vypadalo tak jak má a tedy v pořádku. Pan doktor pak koukal i na pohlaví, ale mimi mělo překřížené nožky, tak tam nebylo moc vidět. Říkal, že to vypadá na kluka. Pak jsme byli chvilku v čekárně a pak už nás zavolali na amniocentézu. Samotný odběr nebyl nijak strašný: Píchlo to jako při odběru krve a pak jsem cítila hodně nepříjemný tlak. Trvalo to asi půl minuty a vše jsem viděla na obrazovce, mimčo spalo a pan doktor byl úžasný. Moc mě uklidňoval a působil tak nějak otcovsky:-) Ve středu by mi měli zavolat z genetiky předběžné výsledky a až za cca 3 týdny přijde kompletní zpráva poštou. Ještě mám trochu strach, ale už věřím, že vše bude OK. Teď mám klidový režim, tak jen polehávám a nechám se od manžela a dcerky obskakovat:-) Držte nám palce! Přeju všem klidné a pohodové těhotenství bez komplikací!
eva78 66010
8.8.2014 13:26:00
Děvčata gratuluji ke všem úspěšným kontrolám já jdu na kontrolu až 19. moc se těším na velký ultrazvuk zatím koukal na malou pokaždé když jsme tam byli tak si říkám jestli to nějak nepřehání když vám tolik ultrazvuků nedělá , ale tak doufám že kdyby to nějak škodilo tak by to asi tak často nedělal držte se a užívejte těhu bez stresu :)
Beremi 80377
6.8.2014 19:56:02
Mam za sebou dalsi uspesnou kontrolu. Dr. poslouchal srdicko a vse je OK. Brali mi krev na testy na pripadny rozstep patere. Toho se nebojim, to bude urcite v poradku. Ultrazvuk az zacatkem zari... ja uz jsem tak zvedava, koho v tom brisku mam!
nabíla 83987
31.7.2014 18:08:27
Preji pekny vecer. V poradne jsem byla vcera, jen tlak a moc. Ultazvuk na konci srpna. A to se uz snad dozvime, kdo tam je a pak hura na nakupy!
Beremi 80377
30.7.2014 16:14:43
To nam ty uspesne kontroly krasne pribyvaji! Ja jdu za tyden, termin na velky ultrazvuk se teprve dozvim.

Vitej Leniczka, taky jsem mela mezi holkama delsi odstup (8.5 roku). Neboj, telo si nejak pamatuje. Spis jak jsem byla starsi, pripadala jsem si vice utahana. No a ted je to s tou unavou jeste horsi. (dalsi 4.5 roku)
eva78 66010
30.7.2014 8:28:10
Ahoj maminky tak máme za sebou další kotrolu a musím říct že jsem byla nadšená. Naše holčička je pořád holčička a dostali jsme krásné 3D fotečky druhé vyšetření krve je také za námi riziko 1:65 000 což je prý mizivé. Další kotrola(velký ultrazvuk a srdíčko) za 3 týdny což bude 19.8 už se těším :) mějte se krásně a držím všem pěstičky ať jste všechny v pořádku :)~s~
Leniczka 143512
29.7.2014 16:52:57
Ahoj všem, ráda bych se přidala do diskuse. Termín porodu máme cca 31.1. :-) bude to druhý potomek, tak už něco vím, ale na druhou stranu mezi porody bude 7 let, takže si znovu připadám jako prvorodička :D máme za sebou už screening a vše v pořádku, tak jsem klidnější.. všem přeju krásné těhotenství a zdravá miminka :-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 193  [Dalších 93 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.