| Limetka82 | 142844 |
|
|
7.9.2014 8:23:16
Take gratuluji ke skvelym ultrazvukum. Beremi moc ti toho kluka preju! Jinak ja do prace taky stale chodim, ale jsem osvc, takze to mam trochu jinak. Jak se zada o materskou vubec netusim a porad vaham, zda se mi to vubec vyplati, nebo zda az mi skonci zakazka se mam vratit na pracak...bohuzel me z prace vyhodili v unoru a v dubnu jsem otehotnela, takze nemam moc na vyber.
|
| Bety 2 holky + 1 | 142976 |
|
|
5.9.2014 20:21:56
Beremi, to já nevím. Nějak si lékaři nejsou jisti. Ale už bych ráda věděla, jakého pohlaví miminko je. Tak snad za 14 dní se nám miminko ukáže tak dobře, aby to bylo dobře znát. Jsme moc zvědaví!
Holky, chodíte ještě do práce? Já zatím ano a nástup na mateřskou bych měla mít 5.12 nebo nějak kolem 16. 12.Uplně jsem zapomněla, jak se vyřizuje mateřská? ![]() |
| Beremi | 80377 |
|
|
3.9.2014 23:12:23
Mám za sebou utz a miminko ma vše co ma mít. Dokonce i pindoura! Máme ohromnou radost, v rodině jsou jenom holky.
Betty, jak je možný, ze to u tebe porad mění? |
|
|
1.9.2014 20:21:29
A gratuluji všem k dobrým výsledkům a pěkným ultrazvukům!
Já jsem s pohlavím na štíru. Jednou je to holka, pak kluk, pak zas holka....a příště to bude pro změnu kluk... |
|
|
1.9.2014 20:17:34
Beremi, taky bych to tak viděla. Hned v létě vytáhnout letní šatičky velikost 34. Ale vááážně pochybuji. Nicméně kočárek už mám takový, abych s ním mohla jezdit na bruslích a běhat. Jsem si to naplánovala, ale mimčo to uvidí jinak a jsem nahraná
. Druhá možnost je, že budu hubnout stresem ze tří dětí ![]() |
| Limetka82 | 142844 |
|
|
29.8.2014 13:27:35
Ahoj holky, tak máme za sebou další ultrazvuk a bude to holčička! Vše se zdá být v normálu, jenom já jsem někde prochladla, takže už třetí den ležím doma s čajem a příšerně mě bolí v krku...a taky mám trochu problém se jménem, protože jsem myslela, že to bude kluk. U kluka jich mám vytypováno asi 10, ale u holky nevím, nevím...
|
| Beremi | 80377 |
|
|
26.8.2014 15:48:48
Tady se to klukama jenom hemzi, gratuluju! Doufam, ze tam jeden na me taky vykoukne.
Moniko, to mas dobry. Ja nehubnu tehotenstvim, ale kojenim. Doufam, ze budu moct kojit aspon 6 mesicu a v lete vytahnu saticky pro stihly mlady holky. U druhe dcery jsem mela zdravotni potize a v 6ti mesicich jsem musela prestat kojit. Prvni dite jsem kojila 19 mesicu. Pro benjaminka bych si prala aspon tech 6.... Kamoska, co ma to co ja, mohla jen tak 3-4 mesice, to mi prijde malo.... snad se ta potvora stitnice povede udrzet v mezich. |
| nabíla | 83987 |
|
|
26.8.2014 6:54:14
Hlásím miminko 280g, já 2 kg nahoře a je to KLUK. No, asi jsem počítala s 3. holčičkou, tak jsem překvapená až v šoku a musim si nejdřív zvyknout a až pak se asi začnu těšit a prodávat šatičky.
|
| Monika81 | 111272 |
|
24.8.2014 12:55:48
No, já mám mínus 4 kg, ale bříško je už vidět dost - u prvního jsem ho tolik neměla. Ale i minule jsem nejdřív zhubla - 3 kg a nakonec jsem za celé těhotenství přibrala jen 5 kg (11 jsem nechala v porodnici - tak jsem si polepšila
)a dcera měla 3,23 kg při narození, takže si s tim hlavu nelámu. Jen si občas dělám legraci, že abych zhubla, tak musim být těhotná![]() |
| Limetka82 | 142844 |
|
|
23.8.2014 9:52:10
Taky gratuluji k skvělým výsledkům! Musely to být strašné nervy. Já jsem jenom o rok mladší, tak jsem ráda, že se mi to vyhnulo...neumím si ani představit to strašné čekání na výsledky. Jinak jak jste na tom holky s přibíráním? Bříško mi sice roste, ale vůbec nepřibírám. Je to normální? V pátek jdu na velký ultrazvuk, tak už se nemůžu dočkat. Konečně zjistíme, kdo ve mě přebývá :)
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.