| Bety 2 holky + 1 | 142976 |
|
|
4.7.2014 21:10:01
Holky, tak to jsou super správy. A to pohlaví je opravdu tak brzy vidět? I mě ho řekli až nějak v 18. týdnu. To bych se taky poptala, až na screening dojdu. Ale mě to čeká až za 2 týdny. V pondělí mě čekají "jen" krevní testy.
|
| Limetka82 | 142844 |
|
|
4.7.2014 18:59:14
Tak jsme uspesne absolvovali screening a snad teda dobry... Detatko se nechtelo hnout do spravne polohy, ale nosni kustku ma v poradku :) Riziko na Downuv syndrom mame stanovenou na 1/13500, coz je pry hodne dobre, takze mame radost!
![]() |
| nabíla | 83987 |
|
|
4.7.2014 6:54:12
Limetko, at ti dnes vse dobre dopadne.
|
| Limetka82 | 142844 |
|
|
2.7.2014 12:22:11
Tak to moc gratuluju Nabilo, me to ceka v patek. Uz se nemuzu dockat az ho/ji uvidim. Zaroven se trochu bojim, aby bylo vse v poradku...
|
| nabíla | 83987 |
|
|
1.7.2014 10:34:44
Screening mam za sebou, jsem 12#5, takze termin podle PM 13.1. a podle UZ 8.1.Bylo krasne videt, jak ma pesticky u pusinky, ale pohlavi videt nebylo. Tak jindy, to neva. Hlavne, ze je vse v poradku, dr rikal, ze to lepe dopadnout nemohlo. A co vy ostatni? Nejake novinky?
|
| Beremi | 80377 |
|
|
30.6.2014 19:25:46
Nabilo, to uz ti takhle brzy reknou pohlavi? Ja mam stejnyho dr jako u druhe dcery a v tom 13tt mi jeste nic nerekl. Az na velkym UTZ v 18tt. Uvidime, zkusim se taky zeptat. Hlavne ty dej hned vedet novinky!
Nase mala uz pochopila, ze bude bratricek nebo sestricka. Ovsem pojala to tak, ze chce oba. A pry nevadi, kdyz ne najednou....Uz ma i jmena. Ze Lviho krale. Kobu a Tiara. Budeme se nad jmenama muset take zamyslet, any jsme ji stihli trosku presmerovat. Co vy ostsatni? Uz vybirate jmena? Ja mam narocne pozadavky. Musi byt mezinarodni, zijeme v anglicky mluvici zemi, tak aby to tu moc nekomolili. A zaroven nic blazniveho, aby to slo k typicky ceskemu prijmeni. No a pro me je hodne dulezite, aby to jmeno nebylo prilis frekventovane. U prvni dcery je to v pohode. U te druhe se mi obcas stane, ze potkame jine dite tehoz jmena a to se mi nelibi. Muze se tak klidne jmenovat nekdo ze starsi generace, ale ne deti podobneho veku. Tak se pochlubte! |
| nabíla | 83987 |
|
|
27.6.2014 12:59:51
Sosino, taky gratuluji k potvrzeni miminka. U nas je to taky tak. Holky vypravi kazdemu napotkani o novem miminku, vcetne jmena a pohlavi. Tak nejak automaticky pocitaji s holcickou... Jestli to bude chlapecek, tak nevim, jak to vezmou. V urery jdu na screening, jestli bude mimi dobre natocene, tak uz budeme vedet. Moc se tesim.
|
| nabíla | 83987 |
|
|
27.6.2014 12:55:16
No jo, maminka je maminka
![]() |
| Beremi | 80377 |
|
|
26.6.2014 22:43:56
Sosina gratuliji, ted uz to bude urcite vsechno ok!
Ja mam trosku strach, co mi 7.7. reknou na UTZ. Prece jen, je par duvodu se bat.... Pak jsem to chtela zverejnit i v rodine, ale mama to dnes poznala sama. Podle fotek a hovoru po Skype, osobne me nevidela. Chapete to? Jak nekdo muze poznat, ze jsem v tom, jenom podle obliceje?! |
| Sosina + 2 | 142973 |
|
|
26.6.2014 16:34:37
ahoj holky
tak v pondělí na kontrole - 9+0 tt, mimi šlo krásně vidět jak se vrtí, 2,5 cm, a hematom se omalu vstřebává uffff tak malá - 6 let to už ví a trénuje si na panenkách jak bude pomáhat přebalovat, krmit, koupat atd je nadšená a už vymýšlí jména jinak u nás to ví už asi v rodině každý - tatínek a Kačka nevydrželi jinak pejsana máme 9letou labradorku, je zlatá, akorát chronický útěkář ze zahrady cca o létě bychom chtěli další labradorku. úžasní psi k dětěm |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.