| Beremi | 80377 |
|
|
25.6.2014 0:38:52
Tak tusim, se ctyrletackou to asi nebude lehke. Dnes jsem si sla do tehotenskeho kramu koupit aspon spodni pradlo. No a mala tam videla nejakou hracku s dudlikem. Ze ji nutne otrebuje, ze s ni bude spinkat. Odchazely jsme s jekotem horsim jako z hrackarstviu, nekoupila jsem. Dali mi tam nejake reklamni letacky a u nich na vyzkouseni lahvicku od Aventu. Doma jsem to rozbalila a ji se uplne rozzarily oci. Ze bude pit sama z lahvicky!!! Opet jsem zabavila a pokousela se vysvetlit, ze nemuzi mit lahvicku, ze jestli nechce byt radeji velka sestra... to ze klidne jo, ale lahvicka je jeji. Muj pokus ji naznacit, ze bude miminko, nevysel.
|
| Bety 2 holky + 1 | 142976 |
|
|
24.6.2014 20:28:18
Přidávám se s únavou. Je to teď můj kamarád ...
Pejska by naše holky moc chtěly. Ale podmínky v bytě nejsou. Nedá se nic dělat, pes nebude. Sourozenec bude muset stačit Ale občas chodíme alespoň do místního útulku venčit pejsky. |
| nabíla | 83987 |
|
|
24.6.2014 7:56:44
Beremi, kočky máme 2. Už jsme pejska měli, umřel před 2lety, té starší byly 3 roky a moc dobře si pamatuje, jak se vztekala, že se jde nejdřív na procházku se psem a pak teprve na hřiště. No min rok tvrdila, že už psa nikdy nechce. Jenže pak dorostla ta mladší a ta je na zvířata hodně po mě, takže ta škemrá a starší se přidala. Ale protože vim, jak je miminko a pes náročný(leje, ale ven se musí, teplota, ale alespoň rychle vyčůrat, atd), tak jsme se domluvili takto. Holky to vzaly. Naše kočky jsou mazlové.
|
| Beremi | 80377 |
|
|
24.6.2014 0:01:02
Pudla nebo jeho krizence s wheaten terierem, co sezenu. Dcera chce bileho, me by svetle kremovy nevadil. Kocky nemuzeme kvuli alergii. Kolik jich mate? Cekat dalsi 3 roky, nez bude prcek dvouletak, to fakt neprojde. Chci, aby si ho holky uzily. Vzdyt za 6 let mi strasi odejde z domu na kolej.... Ja psa dostala ve 14 a kdyz jsem pak zacala pracovat a odstehovala se, musel zustat u nasich, tomu bych se rada vyhnula. At aspon vedle te mladsi v klidu dozije.
Holky, taky jste tak nemozne unavene? Ja byla dopoledne s malou v zoo. Po obede jsem ji pustila pohadku a na tvrdo jsem usnula.... |
| nabíla | 83987 |
|
|
23.6.2014 21:06:10
Jakeho budete porizovat psa? Holky by taky moc chtely pejska, ale zatim to odsozvame, az budou miminku 2roky a tak mame kocky...
|
| Beremi | 80377 |
|
|
23.6.2014 16:28:35
Betty, ono pry cim vicekrat jsi tehotna, tim drive je to videt.
Az vymyslis, jak to detem reknes, rady sem! Ja si rikam, ze za 14 dni, presne ve 12tt jdu na UTZ a vezmu malou s sebou. Velka tu nebude az do zacatku srpna. Tak vaham, jestli nepockat a nerict jim to, az tu budou obe. Velka si vsimne urcite hned jak me uvidi. Ze by byly zklamane a sourozence nechtely, to se nebojim. Hlavne tim nesmime nijak ohrozit porizeni slibovaneho psa (v srpnu). To by nejspis nedaly. Tatinek by se tomu psovi nejradeji vyhnul... |
|
|
23.6.2014 16:10:48
A mě příjde, že podle břicha to musí vědět už každý :)
|
|
|
23.6.2014 16:08:53
Sosino, tak hlavně, že jsi přišla na něco, co ti zabírá. Ikdyž o lžičce hořčice slyším poprvé
Já jsem o těhu řekla všeho všudy 5 lidem a ví to šéf. Šéf to neřekne. Jestli to nevykecaly kamarádky dál, to nevím, ale zatím bych nerada, kdyby to pouštěly. Ale ženskou pusu nezastavíš ... Svým dětem taky zatím neříkám. Kdyby náhodou, aby nebyly pak zklamené. POčkáme si do 12. týdne. A pak jsem velmi zvědava na jejich reakci. Chtěla bych to nějak vymyslet a překvapit je. Jen doufám, že nebudou brečet, že nechtějí sourozence |
| nabíla | 83987 |
|
|
23.6.2014 16:05:14
Videt jeste neni nic, ale pratele a rodina to uz vedi.
|
| Beremi | 80377 |
|
|
22.6.2014 18:27:06
Holky, kolika lidem jste se uz pochlubily tehotenstvim? Ja byla vcera na predsvatebni party kamaradky, jedna pani si uz vsimla briska, tak jsem to vykecala. Do tydne to vi cele mesto.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.