| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 193  [Dalších 33 >>]
Sosina + 2 142973
22.6.2014 16:13:28
Ahoj holky :-)
Betty vůbec se neboj, je to docela časté, budeš si preventivně podle výsledků na hematologii pichat injekce fraxiparin. Je dobre ze se dělají ty testy a přijde se na to hned, kamarádce to dr neudělala protože byla mladá a nedopadlo to vůbec dobre :-( hlavne žádné stresy :-) bude to v pohodě :-)
Já bojuju s tou zahou, zatím mi pomáhá babska řada - lžička hořčice :-D Rennie jsem si koupila ale taky zatím nevzala :-) zítra jdu na kontrolu, tak snad bude hematom lepší :-)
Beremi 80377
22.6.2014 0:42:11
Betty, tedy tu mutaci mas ty, ne miminko, konecne mi to seplo. Hlavne ze to vedi a budou hlidat, neboj. Me takhle hlidaji RH-. U bou deti bylo v pohode, zdedily negativni po me.
Bety 2 holky + 1 142976
21.6.2014 22:02:03
Beremi, kluka vám přeji! Taky si říkám, že by se jeden tady hodil, aby ty holky neměly takovou převahu :-) Ale jinak musím říct, že jak jsem si přála v minulých těhotenstvích přece jen trošku víc holku, teď je mi to úplně jedno. Hlavně to zdraví ~R^.
Jo a ještě bych si přála vlastně neřvoucí miminko ~p~. Obě holky byly učebnicové příklady kolikových dětí. Nesnáším "prdíky" ~:-D
Bety 2 holky + 1 142976
21.6.2014 21:55:45
Beremi, je to zjištěno z rozboru krve při první návštěvě u gynekologa. Posílala se do Prahy na genetiku, to jsem ani nevěděla.
Gynekoložka mi jen ve čtvrtek sdělila, co se našlo v krvi. Bez bližšího upřesnění. Ještě jsem se jí na to ptala, co to znamená, protože jsem to slyšela teda poprvé. Akorát odpověděla, že zvýšené riziko trombózy a dala mi ten závěr z genetiky - dvě stránky A4, ať jdu s tím brzy k obvodní lékařce a že se musím objednat na hematologii.
A doma jsem si tedy sedla a zprávu přečetla. Docela mě to vystrašilo. Nejen, že je 16x vyšší riziko žilní trombózy, ale u těhotných potraty, předčasné porody, růstové vady plodu...
K obvodní jsem běžela další den. Říkala, že spoustu lidí to má ani o tom neví. Že zbytečně straší lidi. NO ale nevím. Už jsem objednaná na hematologii a uvidíme, tam snad někdo řekne konečně víc... Jen jsem se dočetla, že si budu asi píchat heparinové injekce každý den. A uklidňuju se tím, že už dvě zdravé děti mám i přes mutaci genu, o které jsem doposud nevěděla...
Beremi 80377
21.6.2014 2:17:18
Betty, co presne ta mutace znamena? Nasla jsem , ze je to zvysena srazlivost krve. Ma to udajne vice lidi a hrozi jim pak tromboza, krev se musi preventivne redit... ale co vsechno to obnasi, tezko rict. Co ti rekla Dr? Pri jake prilezitosti se na to takhle brzy prislo?

Kral mel 3 dcery, to je fakt. Ten muj uz ma vlastne 4. Dve mel s prvni zenou, jednu vyzenil a spolu mame ctvrtou. Je fakt, ze doma ma jenom 2. Presto doufame, ze mu tentokrat pribude partak, aby se ten babinec trochu srovnal.
Limetka82 142844
20.6.2014 10:19:49
Na žáhu já beru Gaviscon, ale moc bych ho nedoporučovala. Nevím, jak jsou na tom Rennie, ale Gaviscon se strašně blbě žvýká a zůstává přilepen na zubech. Jinak tedy zabírá, ale než ho do sebe vpravím, tak je to vždycky boj. V lékárně mi ještě doporučovali sirup a s ním asi takovéto problémy nehrozí.
Bety 2 holky + 1 142976
19.6.2014 20:39:30
Sosino, s žáhou bohužel neporadím. Já jsem s ní problémy neměla.

Pohlaví dítěte - tak já nevím, dvě holky sice máme, ale manžel prohlásil že:
"Každý král má 3 dcery"....Samozřejmě je to legrace, ale z další holky by měl radost :-)
Bety 2 holky + 1 142976
19.6.2014 20:36:29
Ahojte holky!

Beremi, já mám starší 10 let, mladší 7 let.

Dnes jsem byla u gynekoložky. Potvrdila termín 30.1. Ale jinak moc radost mi neudělala. Dostala jsem výsledky testů krve a mám potvreznou nějakou genetickou mutaci genu F2. Nemáte někdo zkušenost? Děkuji

Monika81 111272
19.6.2014 20:25:44
Ahoj, bohužel neporadim. Já na pálení žáhy trpěla minule téměř celé těhotenství a měla jsem doma dvě tabletky Rennie, ale pořád jsem si říkala, že si je vezmu, až bude hůř.. No a když jsem se konečně jednou odhodlala, že si jednu vezmu (už se to nedalo vydržet), tak jsem zjistila, že tabletky zmizely.. No a manžel mi řek, že ho pálila žáha, tak si je vzal ~o~ :-D Takže jsem je nevyzkoušela. Teď mě občas taky trochu pálí žáha, ale neni to tak hrozné. Rennie jsem si koupila celé balení (pro jistotu), ale zatím jsem nebyla nucena je zkusit. Kamarádce Rennie pomáhá.
Beremi 80377
19.6.2014 20:09:48
Koukam, ze pokud tu ma nekdo doma jiz nejakeho potomka, je to vzdycky holka. Tak doufam, ze nam v lednu pribudou chlapecci!
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 193  [Dalších 33 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.