| Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 | 40277 | 
| 
 | 
 25.10.2014 10:16:20 
Ahooojky všem!!! 
Tak se hlásím po včerejším úžasným UTZ. V první řadě je všechno v pořádku, taky se mi snížily hodnoty k mému věku. Takže jsme rádi. Manžel se taky byl podívat a byli jsme oba dojatí. Moc hezký. ![]() ![]() ![]()  .Moje gyndařka mě hnala do Prahy...ale u nás to dělá i jeden doktor v Mladé Boleslavi, tak jsem šla tam. ![]() ![]() ![]() Taky nám všechno vysvětlit a ukázala. Srdíčko jsme taky slyšeli. No parádička. ![]() ![]() ![]() Miminko má už 7 cm.... ![]() ![]() ![]() ![]() Máme i fotečku a tak jsme se už mohli pochlubit naší Elišce. Vzala to parádně a moc se těší. Hned šla připravovat pro miminko hrací deku. Rozložila jí...a sestavila hračky...no bylo to dojemný. Je to naše šikulka. Ona nijak nikdy netoužila po sourozenci....ale ted byla vidět její velká radost. Dojalo mě to ![]() ![]()  .Tak se zatím mějte...a budu nakukovat.....pište pište....jak se máte.....  | 
| Sisinka +3 kluci | 10290 | 
| 
 | 
 22.10.2014 22:49:36 
Walerie, ten Prenascan mi taky genetička nabízela. Říkala že ho dokonce prý teď zlevnili ze 14.000,- na 12.500,- 
Posílají to prý do HongKongu, výsledky jsou za 2-3 týdny. Spolehlivost prý na 98% - řeší 5 nejčastějších vrozených vad. Nicméně jo to prý stále pouze screeningové vyšetření, takže pokud je podezření na nějakou vadu, tak stejně pak doporučí odběr plodové vody. Úplně to také zatím nezvrhuju, ale říkám si že když mi všechny 3 vyšetření dopadnou dobře (prvotrimestrální screen., triple testy a genetický UTZ), tak ta pravděpodobnost je pak už hodně malá...  | 
| 
 | 
 22.10.2014 22:41:16 
Stáňo tak ti držím moc palce ať ti všechno dobře dopadne. Ten UTZ je úžasnej, Dr. mi u všeho říkala co je co  a ukazovala i prstíky na rukách, poslouchaly jsme srdíčko, bylo to moc hezký. 
Na základě toho vyšetření mi snížili riziko u Downova syndromu z původních 1/110 (to je riziko v mojí věkové skupině) na 1/2850 a u těch dalších dvou (Edwardsů a Patuův syndrom) na riziko 1/50000. Kam na to jdeš?  | 
| Walerie | 20776 | 
| 
 | 
 22.10.2014 19:30:56 
Já jdu na Utz 3.11. Je mi 38 let. Tak uvidím podle výsledků, já ještě přemýšlím o tom Prenascanu. 
 | 
| 
 | 
 22.10.2014 16:14:22 
Ahojky Sisinko, 
mě tento UTZ čeká v pátek. Jsem taky zvědavá na miminko a hlavně, aby bylo všechno v pořádku. Mě je 35 let. ![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 22.10.2014 14:58:08 
byla jsem první v této diskuzi a vypadalo to že zůstanu samotná, tak jsem sem dlouho ani nenahlížela. 
Jsem ráda že jste se přidaly a že tu nejsem jediná která čeká 3. přírůstek :o) Já jsem dneska absolvovala UTZ v rámci prvotrimestrálního screeningu a zatím vše vypadá naprosto v pořádku, tak se mi ulevilo. Také konzutaci s genetičkou (je mi 39),a závěr byl že odběr plodové vody jsem zatím odmítla s tím že pokud by vyšlo něco špatně při triple testech nebo genetickém UTZ ve 20.týdnu tak to ještě přehodnotím. Holky jak to řešíte vy?  | 
| 
 | 
 18.10.2014 8:13:37 
Ahojky všem bříškám a maminkám  
![]() Mám za sebou 12tt a jsem štastná, že je vše v pořádku. Teď už se můžu pochlubit příbuzným, ať mají radost se mnou ![]() ![]() ![]() ![]() A jak se máte vy holky? Můj žaludek na vodě už celkem ustupuje. Už si můžu dát i jeden hrnek své oblíbené kávy denně a není mi ní zle. Prsa teda rostou a rostou. ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| Pausa | 144269 | 
| 
 | 
 12.10.2014 10:16:01 
Moc mě to mrzí... Držím palce, aby příště bylo vše jak má... 
 | 
| Lucka Pucka:-) | 131723 | 
| 
 | 
 11.10.2014 19:02:55 
I já se přidávám, je mi to moc a moc líto a věřím, že brzy vše nabere nový, lepší směr a příště se už zadaří...držím všechny palečky !!! 
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 11.10.2014 18:13:39 
Je mi to líto naše tajná maminko.  
![]() Držím palečky....at to tvé třetí miminko už vyjde a drží se tě zuby nehty. Je fajn, že 2 zlatíčka už doma máš. To je velká radost a štěstí ![]() Měj se.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.