| Walerie | 20776 | 
| 
 | 
 28.10.2014 13:17:27 
Sisinko, teď jsem koukala že tobě výsledky NT screeningu vyšly dobře, a stejně ti doporučili amniocentézu kvůli věku? 
 | 
| Walerie | 20776 | 
| 
 | 
 28.10.2014 13:14:02 
Sisinko, jo já mám taky velikou pokoru k těhotenství, bohužel ono moc relevantních informací najít nelze, je to těžký. 
 | 
| Walerie | 20776 | 
| 
 | 
 28.10.2014 13:09:32 
Pausíci, gratuluju!!! 
U nás je lazaret, obě děti nemocné a já rýma a kašel. Potřebuju se z toho vyhrabat do pondělí, kdy jdu na NT screening. Ale ráda už bych ho měla za sebou. Můj dr. už má certfikaci na NT screening, takže jdu k němu. A pak uvidíme.  | 
| Pausa | 144269 | 
| 
 | 
 27.10.2014 19:40:02 
Ahoj holky, tak jsme dnes byla neplánovaně na kontrole, protože moje doktorka ve čtvrtek nemůže. Bylo to takové milé pohlazení na konci dne (celý den dnes zvracím)... Miminko má všechno jak má mít a dostala jsem doporučení na screeningové vyšetření ve 13tt u doktora Břešťáka...  
Příští týden půjdu na odběry a měla bych už dostat těhu průkazku... Tak jsem moc ráda! To si pak říkám, že mi to zvracení a nevolnosti za to všechno stojí...  | 
| Sisinka +3 kluci | 10290 | 
| 
 | 
 26.10.2014 15:56:35 
Ẃalerie, té plodovky se také bojím.  Taky vím že je to 100% moje poslední těhotenství a kdyby to kvůli tomu odběru dopadlo blbě, tak bych se s tím asi nikdy nesrovnala. Teď jsem ve fázi kdy uvažuju o tom Prenascanu. Je to sice spousta peněz, ale říkám si že za ten klid to možná stojí. Docela by mě zajímalo, jestli se stalo že všechny screeningy dopadly dobře - včetně toho prvotrimestrálního a narodilo se postižené mimčo. Nikde jsem to zatím nenašla......  ale červík hlodá, vím že nic není 100% .......no je to těžký. 
 | 
| Sisinka +3 kluci | 10290 | 
| 
 | 
 26.10.2014 15:13:48 
Stáňo, moc gratuluju k dobrým výsledkům.  
My to dětem řekli když jsem byla ve 12.týdnu, chtěla jsem aby to věděli jako první a na mě už to bylo vidět.. Ze začátku byli dost rozpačití ale teď se moc těší. Už to ví asi celá škola a myslím že se tím všude chlubí - hlavně ten mladší (7let). Asi to ví už i hospodářka ![]() ![]()  | 
| Walerie | 20776 | 
| 
 | 
 25.10.2014 12:18:13 
Sisinko, já ten prenascan taky budu řešit až po výsledcích NT screeningu. A vím že vypovídací hodnota je jinde než u amniocentézy, jenže u té je to riziko dost velký. Třeba tady na rodině nedávno přišla Kobra (nick) o zdravého chlapečka po vpichu.:-(  pak ty případy kdy se z normálního těhu stane boj o přežití, unikání plodovky atd. Lepší snad nevědět. 
 | 
| Walerie | 20776 | 
| 
 | 
 25.10.2014 12:12:28 
Moc gratuluju k dobrým zprávám!!!! 
Já to chci říct dětem taky po tom utz. Jdu až 3.11. a už se nemůžu dočkat.  | 
| Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 | 40277 | 
| 
 | 
 25.10.2014 10:18:24 
Jéééje ono to sem skočilo 2x. To se omlouvám.... 
![]() ![]() ![]()  | 
| Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 | 40277 | 
| 
 | 
 25.10.2014 10:16:21 
Ahooojky všem!!! 
Tak se hlásím po včerejším úžasným UTZ. V první řadě je všechno v pořádku, taky se mi snížily hodnoty k mému věku. Takže jsme rádi. Manžel se taky byl podívat a byli jsme oba dojatí. Moc hezký. ![]() ![]() ![]()  .Moje gyndařka mě hnala do Prahy...ale u nás to dělá i jeden doktor v Mladé Boleslavi, tak jsem šla tam. ![]() ![]() ![]() Taky nám všechno vysvětlit a ukázala. Srdíčko jsme taky slyšeli. No parádička. ![]() ![]() ![]() Miminko má už 7 cm.... ![]() ![]() ![]() ![]() Máme i fotečku a tak jsme se už mohli pochlubit naší Elišce. Vzala to parádně a moc se těší. Hned šla připravovat pro miminko hrací deku. Rozložila jí...a sestavila hračky...no bylo to dojemný. Je to naše šikulka. Ona nijak nikdy netoužila po sourozenci....ale ted byla vidět její velká radost. Dojalo mě to ![]() ![]()  .Tak se zatím mějte...a budu nakukovat.....pište pište....jak se máte.....  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.