| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Děti s poruchou komunikace

O dětech, které se někdy projevují mírně autisticky, začínají pozdě mluvit, mají problémy s porozuměním, moc nespolupracují, někdy vypadají jako neslyšící apod. Jinak jsou normálně inteligentní a šikovné, hrají si s jinými dětmi a mazlí se.
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 32477  [Dalších 32327 >>]
Slída 125055
10.12.2018 15:51:53
Rozalie, je trochu rozdíl o někom říct, že je nevychovanej spratek říct o dítěti, že z něj proudí zlo. Já tam teda cítím dost velký rozdíl. Osobně bych neřekla rodičům ani to první, i když občas si to fakt myslím.některé deti sympatie nevzbuzují, mně spíš vadí ty otravne a panovacne typy nez introverti čumící jakkoliv.
Rodinová 140078
10.12.2018 15:13:52
Nevim, ale i s mysim morem dotahl zivot do faze, kdy uz by si to umel diagnostikovat sam ~t~
Rozállie 144785
10.12.2018 15:09:46
No... Tak jsem si přečetla diskuzi, a zcela očekávaně samý soucitný komentář, cože je to za kamarádku. Což, to je pravda, kamarádka za všechny peníze.

Ovšem jinak je nějaká ta poznámka na hrozné, strašné, příšerné a nevychované dítě naprosto obvyklá a klasická reakce, se kterou se setká xkrát každá matka ne úplně běžného dítěte. Takže na co si tady hrajete ? ~t~ Vedlejší diskuze jsou plné vašich kritik nevychovaných dětí s umělou nálepkou ...
Čímž nemyslím zakladatelku, ta si se svými "kamarádkami", užije svoje.
libik 142094
10.12.2018 15:07:20
~t~~t~~t~~t~

Rodinová a už jste se toho zbavili?~t~
. . 133444
10.12.2018 15:04:05
Jo tak psychiatrička, a "proudí zlo"?!? Jí hrabe asi, ne? V partě zůstaň, jí řekni, ať si vyrobí štít z muřích nožek, když se cítí ohrožena zlem ~d~
Citronove koliesko 7937
10.12.2018 15:00:04
Mne cela tato diskusia pride ako uplne zbytocna strata casu nad nejakym prdom co niekto vypustil.

Daj sa dokopy hlavne ty aby ta taketo reci nerozhodili. Prilis nad tym rozmyslas a pripisujes tomu vahu. Naco? Svoju dceru poznas, vies aka je. Vies kde ma silne stranky, kde ma slabiny. Tak jej hlavne davaj lasku a posilnuj sebavedomie, tam kde to potrebuje.

"Kamaratke" povedz nech necita ezotericke blaboly a hlavne nech ich neaplikuje tam kde si ich nikto neziada. A ze ako zdrav. sestra na psychiatrii by zo svojej praxe mala mat tolko sudneho rozumu aby nehodnotila "od stola" a nevypustala z huby taketo kraviny.

Viac by som sa tym nezaoberala, netrapila, nezatazovala lebo dcera to vyciti.
ivaxx 44192
10.12.2018 14:56:36
Ne, neřekla, i kdybych si náhodou něco myslela. Jsem slušně vychovaná. Kamarádka evidentně slušně vychovaná není. Dost by mě to naštvalo.
Jak chápu, jde o malé dítě, které je prostě takové, jaké je a bude to mít v životě těžší než ti ostatní usměvaví. Bude se muset naučit s lidmi jednat, vycházet, ale rozhodně se děti zlé nerodí, ani z nich zlo neproudí....
Harmala 155777
10.12.2018 14:51:57
Pokud tohle vypustí z pusy psychiatrické sestra, doufám, že do takové péče se nikdo z mých blizkych nedostane. Říct tohle mámě je ...no fuj. Za mě hodně za čárou.
Vítr z hor 100046
10.12.2018 14:49:17
Rodinová přišla, viděla a zbourala celou diskuzi ~t~~t~~t~~t~~t~

Zakladatelko, vidíš, může být i hůř ~8~
Fern 155759
10.12.2018 14:37:13
Aha, takže tahle dcera,kvůli které tohle všechno vzniklo je prostřední?

Protože je až chronicky známo,že mnoho prostředních dětí má velký problém - je jim věnováno nejméně pozornosti,alespon takhle to mnohá ta děcka vysvětlují,protože první dítě,jo,to je vždy bomba,třetí dítě,poslednátko je kolikrát rozmazlovaný benjamínek no a to prostřední je jakési fakt bezprizorní,jakoby navíc.

Takže jak vás vůbec neznám,přijde mi,že prostřední dcera na sebe za každou cenu a oprávněně potřebuje strhnout víc pozornosti,než se jí ve skutečnosti třebas od vás dostává.Tak zkus zapracovat víc na tomhle,než na každém blábolu,co kdo vypustí.
Ta tvoje kámoška není jediná,která třebas i nevědomky,ale ublíží slovem,ale to bys nemohla pomalu vylézt z domu,takhle si všechno brát.Ani chodit na netové diskuse.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 32477  [Dalších 32327 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.