| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Děti s poruchou komunikace

O dětech, které se někdy projevují mírně autisticky, začínají pozdě mluvit, mají problémy s porozuměním, moc nespolupracují, někdy vypadají jako neslyšící apod. Jinak jsou normálně inteligentní a šikovné, hrají si s jinými dětmi a mazlí se.
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 32477  [Dalších 32317 >>]
Renka + 3 26652
10.12.2018 14:26:47
Člověk málokdy reaguje hned střelhbitě, ale kamarádce bych řekla, že jestli z někoho proudí zlo, tak je to z jejích úst a přestala by být moje kamarádka. Je to blbka, tohle říkat o dětěch druhých. Ona sama má děti?
Rodinová 140078
10.12.2018 13:57:03
Jezis, to mi pripomina davnou historku, kdy ma tehdy kamaradka v davne dobe dala prohlednout fotku meho tehdy mrnaveho syna svemu leciteli, ten ji rekl, ze synek ma mysi mor a ona se od te doby s nami nestykala ~e~~:-D
Harmala 155777
10.12.2018 13:56:19
Bože můj, je to malý dítě.Vymitace ďábla potřebuje ta kamarádka, a na Tvém místě bych ji ho neváhala doporučit. ZLO tu zjevně proudí odjinud....~o~
Hanka 75 76332
10.12.2018 13:54:20
ty jo, neřekla bych to o žádném ! dítěti a už vůbec ne jeho matce !
buď v klidu, naprosto mimo je autorko tohoto výroku, dcerka je jiná o jejích slabostech a přednostech víš sama hodně a asi děláte všichni co můžete

některé děti jsou i agresivní, sobecké, lžou víc, kradou... no stejně jsou jakékoli podobné výroky mimo, že ? Jsou to děti a mají nějaký problém nebo handicap. Já bych té mamince asi něco řekla, podle míry její empatie a inteligence se buď snažila vysvětlit, nebo bych to přešla, že to nemá cenu. Ale možná by mne to dost zasáhlo (asi jako tebe), tak si z toho prosím mnoho nedělej. je fakt netaktní a hrubá a řekla bych, že zlo zaprýštilo z ní :-)
Vítr z hor 100046
10.12.2018 13:40:27
No nejen přes čáru. Kamarádka je možná trochu magor nebo lehce vyšinutá, ale sociálně teda není moc na výši. Zachovala se jako hulvát. Detaily jsem v diskuzi už nečetla, ale jestli do toho ještě tahala svou profesi, tak je nepoužitelná jak osobně, tak pracovně. (Leda by teda na psychiatrii běžně řešili vymítání ďábla z pacientů.)
Ještě bych viděla jako polehčující okolnost případný autismus kamarádky – bo ti jsou obvykle sociálně a emočně mimo.

Kdyby byl problém v dítěti zakladatelky, tak se to dá řešit i bez ezo-urážek. Prostě "moje dítě se tvýho bojí, můžeš zařídit, aby přestalo obouchávat to moje?".
...j.a.s... 81911
10.12.2018 13:15:36
Magráto, kašli na ní. Pokud si ta kamarádka jede svou, tak nějaká diskuze jí bude jedno. Naopak by to možná vzala jako výzvu vysvětlit svůj názor a to fakt nemáš za potřebí. Max. to můžeš rozmáznout v té partě, až bude mít blbé kecy, ale jinak na ní kašli. Když je schopná tohle říct, tak v sobě nemá moc důvod hledat, co je na tom špatně. Možná kdyby jí řeklo víc lidí osobně, že přestřelila.
JaninaH 12107
10.12.2018 12:54:42
Magráto, jestli to kamarádce budeš dávat číst, tak že jí vzkazuju, že má EQ řeznickýho psa, jestli tedy vůbec ví, co to EQ je.
Moje dcera je taky kvítko, mnohdy kolem sebe šířila špatnou náladu (v pubertě i záměrně, jak se mi později přiznala), ale kdyby o ní někdo řekl něco takového, co tvoje kamarádka o tvé dceři, tak by mi to bylo hrozně líto nebo bych soptila. To je tak zlý!
Kudla2 58452
10.12.2018 12:47:14
"Možná jí to tady dám přečíst a pošlu ji do prdele. Má totiž pocit, že to co řekla, nebylo nijak přes čáru a že mi to mělo otevřít oči."

No, konečně rozumný slovo. ~R^

A vzkaž jí ode mě, že to bylo teda zatraceně přes čáru, a že kdo něco takovýho řekne kterýkoli mámě, tak to nemá v hlavě v pořádku. ~o~

(kdyby měla pocit, že se něco děje a chtěla Ti fakt pomoct, tak by to mohla a měla formulovat úplně jinak, to, co Ti řekla, je fakt úplně vymaštěný)
Monty 129940
10.12.2018 12:46:24
Šmarjá, Magráto, proč vůbec přemýšlíš nad takovým výlevem?
To je jak když svého času řekla osoba A osobě B, že jí sedí na rameni démon a vysmívá se jí.
Takové pindy pouštím jedním uchem tam a druhým ven, maximálně se jim před vypuštěním zasměju.
Vadilo by mi, kdyby o dítěti šířila nějaké záměrné lži... ale "proudění zla", to je prostě jen blábol.
magrata1 95172
10.12.2018 12:42:43
Možná jí to tady dám přečíst a pošlu ji do prdele. Má totiž pocit, že to co řekla, nebylo nijak přes čáru a že mi to mělo otevřít oči.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 32477  [Dalších 32317 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.