Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iva, Adámek 12/03 | 35203 |
|
|
12.11.2005 15:00:32
Romano,
děkuji za pochvalu. Dívala jsem se k tobě do alba a vím, že tvůj bazárek bude úspěšný. Tvoje dílka jsou nádherná! Dášo, vánoční koule jsou super! Já se s tím zatím patlám a nevím, co z toho vyleze. Jestli je nepošlu do koše a dodělám to, tak dodám obrázek. Myšáku, poslala jsem ti mail. Vytvořila jsem pár dárků pod stromeček. ![]() ![]() ![]() ![]() Hezký víkend Iva |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
12.11.2005 13:15:04
Myšáku - co se začátečníků s koulema týče,tak to já jsem taky.Ta koule s ptáčky co jsem tady ukazovala, je moje první dílko.
Pak jsem ještě dělala kouli a zvonek se zlatýma třpitkama ![]() Romano - Tobě držím palce a věřím,že budeš úspěšná.Co jsem z blízka viděla ty Tvoje odbrázky co přivezla do Babycafé Jitka,tak pár kouusků jsem si doslova zamilovala.Třeba to houpací křeslo mě vysloveně dostalo.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁCH :o))) Mít tenhle ubrousek,tak si ho hnedka jdu udělat. Dáša |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
12.11.2005 10:26:55
Romano, myslím, že neúspěchu na bazaru se bát nemusíš, často si prohlížím tvoje album "milé maličkosti" a ihned bych si sama něco koupila o:))))
Když vydím vaše koule, tak se normálně za svoje dílka stydím a to jsem včera nějakou darovala kamarádce, protože se jí líbila a pak jsem tu viděla tu od Dáši a normálně jsem se styděla za svoje výtvory. No jo no, praxe a začátečník, to se hned pozná. Jenom doufám, že vás někdy "doženu". Ubrouskařím tu s vámi asi od září a už teď jsem závislák. Míša |
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
12.11.2005 7:20:48
Ahoj holky,
koukam, ze se nam to tady pekne rozrusta:-). Uz i Prazandy planuji srazika, jen ja jsem tu porad sama samotinka:-(. Kolikpak ubrouskarek bydli v okoli Norimberka???:-). Zuziku, tvoje dilka jsou opravdu moc povedena, jsi sikulka! No a Dasi, o tvych uz vubec nemluvim, ta koule se ti mooooooooc povedla.Ivo i tvoje vyrobky se mi moc libi. Deticky v jeslickach budou urcite z obrazku s medvidkem nasene! Marto, mam ten ubrouskem s kavou ve velkem(svetly), kdybys chtela, muzeme vymenit. Dej mi vedet. Dalsi ubrousky na vymenu mama na http://rodina.cz/hazavehovi . Jeste ke koulim a dalsim ze styroporu. Masle se daji pridelavat i tavnou pistoli a to tak, ze se uvaze masle, na ni se da trosku lepidla, necha se chvilecku vystydnout a potom se to placne na kouli. Ale jak psala Dasa, horke lepidlo styropor rozezira, takze se musi vystihnout ta prava teplota:-(. Ja pridelavam koule dratkem. Predstavte si prurez figurky na Clovece nezlob se. Asi tak vypadaji, nahore ocko a od nej dolu vedou pomerne dlouhy nozicky, aby se do styroporove formy pekne zapichly. Holky, dneska od 11.00 mam prvni letosni vanocni bazar na kterem prodavam, tak mi prosim drzte palecky at to jde dobre! Mam trosku nervy:-). Preju vsem hezky vikend! Romana |
| Alička | 21687 |
|
|
12.11.2005 0:01:59
Tak s datem srazíku bych souhlasila, ale nevím nevím, jestli budu mít pro děti hlídání. Manžel odjíždí taky na sraz stejně praštěných lidí jako je on. Tak nemůže být oba na srazíku bez dětí :-)) Ve Vršovicích to neznám, tam je to i s hernou? Jinak souhlasím i s Prahou 9.
|
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
11.11.2005 21:30:22
Marťo - Písni mi prosím mail s Tvojí adresou a já ubrousek pošlu poštou.To bude asi nejrychlejší.Už ho máš danej stranou v sáčku,abych s ním nezačala zamýšlet něco nekalého :o)))
Jo - náš puboš mi nedávno řekl( když jsem měla tvoření rozkrámované v kuchyni ), že mám ubrousků jako na dvě chřipkové epidemie :o)))a prý že do kterého si má utřít nos jako do prvního:o))) Dáša |
|
|
11.11.2005 20:53:01
Ahoj Markéto,
děkuji za pochvalu. Přeji Danečkovi, aby zoubky vyrostly rychle a bez trápení. Iva |
|
|
11.11.2005 20:46:55
Ahoj holky,
děkuji vám za radu. Tavnou pistoli už mám doma. Odpoledne jsem jí letěla koupit. Dík Iva |
|
|
11.11.2005 20:36:19
Ahoj Marťo, už tam je i odpověď:-).
Iva |
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
11.11.2005 20:33:41
Dášo a Ivo,
poslala jsem vám vzkaz do albíček,kvůli těm ubrouskům :o))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.