Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zuzík |
| • |
11.11.2005 18:37:52
Díky moc za pochvaly, velice mě potěšily:o)) Svůj album ještě nemám, protože zatím jsem zvládla jen pár výrobků. Ale snad si jej časem taky založím.
Chtěla bych se zeptat, jak děláte ty koule? Taky je natíráte Balakrylem? Nebo něčím jiným? Ještě se sem pokusím dát své posledné dílko:o)) ![]() |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
11.11.2005 13:46:25
Marťo - ten ubrousek s fialkama Ti jeden můžu poskytnout.Mám dva,tak mi jeden bude stačit.
Myšáku - s tou židlí jsi mě teda rozesmála :o))) Úplně to vidím - jak táhneš starou židly od popelnic :o))) Ale já osobně bych jí tam taky nenechala,takže můžeš být klidná. Ivo - Tavnou pistoli a polystyrén nekombinovat.To horké lepidlo polystyren rozleptá.Zkoušela jsem to několikrátna různých věcech. Já vzala velkou čalounickou jehlu,navlíkla do ní tenkou stužku a prostě jsem tu kouli nahoře prošpikovala :o)))Nedělat to vlascem,protože ten si prořízne cestu ven. Pak stužku svázala na uzlík a pak teprve použila tavnou pistoli.Kápla jsem kapku lepidla dole na stužku a obě její části nad koulí slepila.No a na to jsem teprve přilepila velkou stuhu. Tady je to trochu vidět. ![]() Jo a ten sníh co mám na kouli,má v nabídce Ad-astra co tu nedávno nabízela rámečky. Dáša Uf to jsem se vypsala - takový román :o))) |
| 16.5Adéla12 | 27844 |
|
|
11.11.2005 12:30:38
Marťo,
ty ubrousky s kafíčkem mají na www.svetcz.com - světlej i tmavej. |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
11.11.2005 11:39:12
Ivo, já mašle přidělávala tavnou pistolí,ale nějak se mi výsledek nezamlouvá, bude to zdobit jenom truhlíky na balkoně, mrkni na rodina.cz/silhava
|
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
11.11.2005 11:34:37
Holky, chtěla jsem poprosit, nemáte některá ubrousek na kterém by byli šperky? Potřebovala bych ozdobit starou dětskou šperkovnici a jiný motiv mě nenapadá. Nebo mě inspirujte :-)
Mimochodem, výrobky jsou super, krása a nádhera. Já zrocna dělám obrázky, ale Danečkovi rostou zoubky a tak nemám moc času - musím utěšovat :-) |
| Iva, Adámek 12/03 | 35203 |
|
|
11.11.2005 11:09:44
Ahoj Zdeňko,
vím, kde je ta čajovna. Myslím, že je to bezva nápad. Co teda v sobotu 26.11. večer? Marťo, mám malý ubrousek s kafíčkem. Ten tmavý. Přinesu ti ho na sraz. Chceš jen jeden? Mrkni se na rodina.cz/hadam, zda by se ti nehodily ještě jiné ubrousek, které mám na výměnu. Dášo, kdyby na třídním srazu byla nuda, tak přijď za náma. Rádi tě přivítáme. Chtěla bych tě poprosit o radu. Zdobím polystyrénové koule a zvonečky. Prosím jak na mě přiděláváš mašli na zavěšení. Díky za odpověď. Iva |
|
|
11.11.2005 10:46:16
Ahoj Myšáku,
nejsi v tom sama:-). Včera u náš na kontejneru ležely krásné, malé, dřevěné a na mně se smějící přepravky. Už tam neleží:-)). Teším se až si je natřu, vyzdobím a dám si je do koupelny. Co na to muž zatím nevím. Je na služební cestě. Myslím si, že odezva bude stejná jako u vás:-). Iva |
|
|
11.11.2005 10:41:52
Tak ještě jednou. Snad už se to povede:-).
Pro děti do jesliček: ![]() Květináče na vánoční hvězdu: ![]() Vánoční svíčky: ![]() Iva |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
11.11.2005 10:33:45
Ahojky, Dášo z Kladna,
ani nevím, jestli vám to mám napsat - dneska jsem u kontejnerů našla "krásnou" celodřevěnou židli, no už jí mám doma, bude se lakovat na zelenkavo a budou na ní citrusy, nechápu, jak někdo může, takovýhle poklad vyhodit, jenom nevím, co na to manžel,že tahám dom věci jak "vágus", ale na terasu bude super, v létě na ní budou kytičky (další moje úchylka) |
|
|
11.11.2005 10:30:08
Ahoj holky, pustila jsem se do tvoření vánoční výzdoby.
Tady jsou moje prvotiny. Pro děti do jesliček: Květináče na vánoční hvězdu: Vánoční svíčky: Iva |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.