| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 2295  [Dalších 1035 >>]
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
9.11.2005 15:14:28
Nemáte prosím některá tenhle ubrousek co jsem ukazovala níže???

Dáša
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
9.11.2005 15:13:31
Očka na zavěšení mi kupoval muž,ale netuším kde.Snad v domácím kutilovi, nebo v OBI a podobných obchodech.

Holky tohle je moje poslední dílko.Podtoníčky,neboli podložky pod skleničky( dej si POD TO NĚCO):

Ještě je musím zítra přeláknout a dárek je hotový.

Dáša
Zdeňka + Šimon 12/03 22674
9.11.2005 14:41:10
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, kde kupujete úchyty na sololit v rámečku a závěs na pověšení.
Přišly mi dnes rámečky se sololitem od Žubora, ale právě bez úchytů a závěsu.
Díky za radu.
Zdeňka + Šimon 12/03 22674
9.11.2005 14:36:18
Nám by se docela hodila ta pizzerie na Proseku. Bydlíme v Praze 8, tak to budeme mít blízko.
Mohli bychom dojet popř. i na Smíchov nebo do Vršovic. Zličín už je pro nás dost z ruky.
Ale preferujeme Prosek.
A jaký den by se vám nejlépe hodil ?? Nám st,čt nebo pá,popř.bych mohla přijít sama v so nebo v ne (jak navrhovala Iva), ale většinou jezdíme mimo Prahu.
da-da-
  • 
9.11.2005 12:47:03
Lionka: no to já právě četla a četla (asi až moc) a občas se to trochu liší, někde jsem četla natírat pod ubrousek, někde přes ubrousek, někde barvili balakryl barvou na malování zdí, někde doporučujou barevný balakryl...proto jsem trochu zmatená a ptám se. Nechci toho moc zkazit, protože se moc dobře znám - jak se mi něco nevede, praštím s tím :(. Díky za odpovědi a doufám, že se brzo budu taky mít čím pochlubit.
Michelle a Jakub 7/03 25811
9.11.2005 12:11:53
Ahoj holky,
tak to se tedy budu moc těšit na srázek :o))
V tramtárii se to už hodně zkazilo :o))
S dětičkama se pak dá jít ještě do Človíčkova na Zličíně,nebo ve Vršovicích.Je to tam super,je tam veliká herna na hraní a posezení na kafíčko.Pak je fajn kavárna U Houpacího koně na Praze(u nákup.centra Smíchov),je tam fajn koutek pro děti,ale to máte asi většinou všechny daleko.

Obchůdek Na Moráni mohu jen doporučit,mají tam super vyběr :o)) Jsem tam často.
Iva, Adámek 12/03 35203
9.11.2005 11:24:42
Ahoj Jani,
kusové ubrousky se dají koupit ve Výtvarných potřebách v Opletalově ulici nebo v ulici Na Moráni (kousek od Palackého náměstí).

Ten srazík v pizzerii, na Praze 9, zní dobře. Myslím, že není problem tam dojed. Nebo nechat o víkednu děti tatínkům, ať si užijí dětiček, a my si v klidu popovídáme. Co vy na to?

Iva

16.5Adéla12 27844
9.11.2005 10:58:01
Janko,
já kupuju ubrousky přes internet na www.svetcz.com a když si pro to dojedeš na Černej Most, tak poštovný neplatíš.
16.5Adéla12 27844
9.11.2005 10:57:05
Holčiny,
jedno místo, kde by se mohl srazík Pražaček konat je v pizzerii na Proseku (Praha 9) u pošty a potravin Delvita. Je tam totiž poměrně velkej dětskej koutek. Možná to pro někoho bude trochu z ruky, tak to berte jenom jako tip.
Dotaz - jak děláte decoupage na svíčky? Objednala jsem si speciální lepidlo, ale nevim, jak dál. Poradíte? Jo a včera jsem prvně zkusila ubrousek na textil, vypadá to moc pěkně (a zakryla jsem flek na svym oblíbenym tričku :-))
Janka
  • 
9.11.2005 10:40:36
Holčiny, poradítě mi některá, kde se v Praze dají koupit ubrousky - kusovky, ale hezké a vhodné a ubrouskaření?? Na netu je pár prodejen, ale nechci do toho spát tolik peněz za poštovné, když to ještě s těma ubrouskama moc neumím...:-(( Děkuji!!
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 2295  [Dalších 1035 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.