| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 2295  [Dalších 1025 >>]
Lionka 8937
9.11.2005 9:29:44
da-da:hele-holka líná-jenom si vyhledávačem vyhledej a čti :oPPP

odpovídám:

Natírání rámečků: máte spoustu pikslí -
Zkoušely jste barvy ve spreji?ne

Lepení velkých částí: vyčetla jsem někde, že je lépe natřít destičku, nechat zaschnout, přiložit ubrousek, přižehlit přes pečící papír - souhlasí?ano

Lakování: je nutné všechno nakonec přelakovat nebo to děláte jen u víc namáhaných (používaných) věcí?není

Jaké fígle se vám osvědčily, čeho se vyvarovat, na co dát pozor - poraďte prosím? těch je :o))) časem poznáš ;o)
Lionka 8937
9.11.2005 9:29:38
da-da:hele-holka líná-jenom si vyhledávačem vyhledej a čti :oPPP

odpovídám:

Natírání rámečků: máte spoustu pikslí -
Zkoušely jste barvy ve spreji?ne

Lepení velkých částí: vyčetla jsem někde, že je lépe natřít destičku, nechat zaschnout, přiložit ubrousek, přižehlit přes pečící papír - souhlasí?ano

Lakování: je nutné všechno nakonec přelakovat nebo to děláte jen u víc namáhaných (používaných) věcí?není

Jaké fígle se vám osvědčily, čeho se vyvarovat, na co dát pozor - poraďte prosím? těch je :o))) časem poznáš ;o)
Alička 21687
9.11.2005 7:36:05
Ahoj, já taky čtu vaši diskusi, ale moc se nepřidávám, spíš od vás sbírám inspiraci a návody:-)) Většinu věcí co vytvořím zase rozdám a tak toho moc na ukazování nemám, ale ráda bych se ke srazíku Pražaček přidala. Jsme z Prahy 9, ale dojedeme kamkoli. Nic moc mě jako místo nenapadá, snad jenom Teta Tramtárie, ale my tam strašně dlouho nebyli, tak nevím jak to tam vypadá.
markéta
  • 
8.11.2005 23:45:11
Ahoj holky,už delší dobu se také pokouším o decoupage, docela mě to chytlo. Vaší diskuzi často sleduji ,hodně jsem se přiučila z vašich rad a prohlédla jsem si i některé vaše krásné výtvory.
Pro holky z Prahy, ráda bych se k vám even. také ráda připojila. Nebydlím přímo v Praze, ale kousíček od ní,v Říčanech.
Zdeňka + Šimon 12/03 22674
8.11.2005 22:24:06
Já jsem z Prahy 8, ale mohu dojet skoro kamkoliv. Ale nenapadá mne žádné vhodné místo pro děti, kde by si mohly pohrát a my holky popovídat. Máte nějaký nápad ??
da-da-
  • 
8.11.2005 21:53:09
Chci si ujasnit několik věcí, než něco zkazím (prostě jste mě svou tvorbou tak nalákali, že se do toho musím pustit). Určitě už tady odpovědi na mé, pro vás stupidní, dotazy padly, ale přečítat celou diskuzi se mi nechce :(

Natírání rámečků: máte spoustu pikslí různobarevných balakrylů nebo jen bílý + nějaké přibarvovadla? Zkoušely jste barvy ve spreji?

Lepení velkých částí: vyčetla jsem někde, že je lépe natřít destičku, nechat zaschnout, přiložit ubrousek, přižehlit přes pečící papír - souhlasí?

Lakování: je nutné všechno nakonec přelakovat nebo to děláte jen u víc namáhaných (používaných) věcí?

Jaké fígle se vám osvědčily, čeho se vyvarovat, na co dát pozor - poraďte prosím? Mockrát děkuji.

Iva, Adámek 12/03 35203
8.11.2005 20:35:45
Ahoj Zdeňko,
Adámek se narodil 30.prosince. Já mám narozeniny 13.prosince. Do toho vánoce. Jo, v prosinci je u nás veselo:-))).

Jasně, že jsem pro sraz. Moc ráda!!!!!

Iva
Michelle a Jakub 7/03 25811
8.11.2005 19:59:50
Holky,
moc díky za odkazy na albíčka :o)))

Lionko,ty svíčky nemají chybu,fakt super :o))))

Dáši,jak se máš,co dětičky????
U nás ted zas marodí celá rodina,včetně pejska,tak mám radost :o(((
Michelle a Jakub 7/03 25811
8.11.2005 19:55:53
Zdeňko ahoj,
taky už mě to napadlo s tím srázkem ,ale do teď tu nikdo z Prahy nebyl.
Bylo by to super,ráda si pokecám o tvořeníčku ,i něčem jiném :o))))
Dětičky nejsou zase až tak od sebe,tak si můžou spolu pohrát.
Odkud přesně jsi??? Já z Prahy 5.
Romana, 2 holciny 2981
8.11.2005 19:10:00
Marto, moje albuj je tady:

http://rodina.cz/milemalickosti

Romana
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 2295  [Dalších 1025 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.