| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 2295  [Dalších 615 >>]
Markéta - Verunka a Daneček 16351
14.9.2005 15:11:14
Tak mě se to zrovna docela povedlo :-) asi budu muset ještě něco zkazit než se to naučím :-)
Ještě jsemse chtěla zepat, jak to děláte aby se při lepení ubrousky nemačkaly?
Myšák*** 31646
14.9.2005 15:10:33
Ahoj Ivčo - mě se zdá, že čím máš víc dětí, tak tím i víc věcí okolo stíháš (štvou mě matky, co maj jedno a maj hloupý řeči o tom co mám času, když se zabívám tímhle a pod...)
S tím podnosem to mohla být náhoda a manža slíbil, že to nějak zarovná, v rozích, kde to má na sebe navazovat, je to vždy na jedné straně asi o 1cm vyšší, ale protože to posílaj rozložené, tak se třeba spletli a ty díly nepatří ani k sobě, ach jo, asi jsem optimista
Myšák*** 31646
14.9.2005 15:04:57
Jo, jo, tak jsem právě zkazila jeden obrázek, je to celé na vyhoz. Chci se zeptat - vy používáte obyčejný balakryl bílý a tónujete temperama, nebo kupujete barevné balakryly ? (já trdlo si koupila hóóódně akrylových barev a to docela leze do peněz)
14.9.2005 14:31:43
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jak to děláte aby se krabice nerozmočili? Nevím jestli jsem takové trdlo nebo co :-) ale jak je to mokré, tak mi na krabici zůstane flek kolem ubrousku a když to uschne tak ten flek zůstane. A ubrousek okolo obrázku je pořát vidět. Mám ubrousek vystřihovat přesně? A mám si nějak předkreslit obrys aby nebyl kolem obrázku vidět flek od lepidla?
Omlouvám se, ale mě to nějak nejde :-)
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
14.9.2005 14:09:45
Ahoj holky. Prosím vás, jak krakelujete herkulesem? To ho jen použijete místo krakelovacího laku? Jinak je postup stejný? Já se to teď zrovna učím, koupila jsem si kr. lak a zkouším. Vrchní barvu jsem zkoušela nanášet štětcem, ale nejsem až tak rychlá jak by bylo potřeba :(. Pak jsem zkoušela dle rady některé z vás houbičkou tupovat, to bylo sice fajn, ale udělalo mi to místy takový drobný bublinky. Nakonec se mi osvědčilo tu houbičku použít jako štětec, namočit a normálně přetřít :)

Moc díky za rady. Sice moc nepřispívám, ale čtu vás pravidelně :))
14.9.2005 14:06:14
Herkules mám taky, tím jsem zkoušela poprvé, ale zůstane to matné a já bych časem až se to pořádně naučím chtěla lepit i na sklo, tak potřebuju aby to bylo co nejvíc průhledné.
Díky
Zmk
  • 
14.9.2005 13:56:25
Ja jsem si koupila Herkules za 30,- Kc a jsem s nim spokojena. Delam s nim i krakelovani.
14.9.2005 13:46:35
Holky prosím, co je lepší koupit na lepení ubrousků? Našla jsem na netu - univerzální lepidlo a nebo "dekupážní" lak lesklý (Lak, lepidlo a ochraná glazura pro ubrouskovou techniku)
Nechci kupovat nějaké zbytečnosti. Díky
Ivana a sosanky 30454
14.9.2005 11:41:31
ahoj Myšáku, koukám že i ty ubrousky se dají při dvojkách stíhat. Já mám sosanky zatím mrňavý ale ubrousky už dělíám delší dobu. S tou Brydovou mš to mrzí, já si opsala nápady a sháním po papírnictvích u nás- něco je i levnější. Ten podnos jsem chtěla taky ale po tvé zkušenosti to zkusím jinde.
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
14.9.2005 11:08:18
Ahoj nováčku :o)))
Zkus na netu trošku zalistovat a jistě najdeš spoustu zajímavých a dost často i jednoduchých věciček.
Zadej si hesla : bastel(-n),weihnacht a podobná německá,nebo anglická slůvka a uvidíš sama :o)))Na stránkách pak hledej slůvko galerie.Tam bývají ukryté výtvory tvořilek.Nebo taky slovo :serviette,napkins( obojí znamená ubrousky).

Dáša
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 2295  [Dalších 615 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.