Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
14.9.2005 11:07:42
Ahoj nováčku :o)))
Zkus na netu trošku zalistovat a jistě najdeš spoustu zajímavých a dost často i jednoduchých věciček. Zadej si hesla : bastel(-n),weihnacht a podobná německá,nebo anglická slůvka a uvidíš sama :o)))Na stránkách pak hledej slůvko galerie.Tam bývají ukryté výtvory tvořilek.Nebo taky slovo :serviette,napkins( obojí znamená ubrousky). Dáša |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
14.9.2005 10:32:49
Ahoj holky,
s ubrouskováním jsem začala teprve minulý měsíc a hrozně mě to chytlo, tak jsem ráda, že jsem narazila na vaši diskusi. Škoda, že ne dřív, než jsem s tím začala, takhle jsem si nakoupila dost zbytečně drahých pomůcek u Brýdové a ne se vším jsem spokojena, nezkoušeli jste u ní někdo něco reklamovat ? Koupila jsem si u ní podnos a hrany mi na sebe nenavazují a to není jenom tohle. Taky neposílá většinu ubrousků (objednávala jsem tam 2x a pokaždé to bylo něco). Poraďte mi prosím nějaké zajímavé vánoční dekorace, líbilo by se mi něco na vchodové dveře místo adventního věnce. Díky Míša |
|
|
14.9.2005 10:04:29
Jéééééé Romi - to mě teda nenapadlo, ale je to rada za milion.Díky - máš ho u mě( až budu někdy mít :o)))
Tady je vidět, že ty nejgenijálnější nápady bývají rovnou před nosem, jen je najít :o))) Chtěla jsem to na tohle( mimo jiné samozřejmě) ![]() Tady z druhé strany. ![]() Dáša PS: Nebo někoho napadá jiná možnost dozdobení?????Prosííííííím ........ |
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
13.9.2005 20:57:18
Dasi,
tak to te lituju! A zaroven preju brzky uzdraveni vsem!!!! Na snih se nepouziva strukturovaci pasta, ale dekorovaci snih. Trosku jina konsistence. Nekde jsem snad navod na to, jak ho udelat doma. Kouknu a jestli najdu, tak ti ho poslu. A jeste me napadlo neco, co postrikat to tim sprayem co se strika na vanocni stromecky? Jitus, diky za kompliment:). Az to tady zpacifikuju, poslu ti maila. R. |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
13.9.2005 20:22:39
Romčo, úžasné věci! Všechno dorazilo OK (teda já doufám, dolů jsem ještě nekoukala, nestíhááááám :-)))
Jsem od rána do večera v práci, uvidím o víkendu a ještě se ozvu :-) |
|
|
13.9.2005 11:52:39
Romi - co jsem Ti posílala, už teda bohužel nevím.Mám dost lidí,se kterými si handluju ubrousky, takže si jenom pamatuju, že to bylo jen pár ubrousků - nic velkého.
Kolik stojí strukturovací pasta tady v ČR nevím, ale protože jsme národ improvizátorů,říkala jsem si, že třeba někdo bude mít dobrou radu.Chci s tím dělat jako sníh na všechno možné oubrouskované vánoční.Už jsem dostala rady jako smíchat barvu,nebo lepidlo s pilinama,polystyrenem,pískem....),tak uvidíme, co z toho vyleze. Já teď na tvoření nemám ani pomyšlení,protože mi už od minulé středy děti marodí a včera se k Majdalence a Vojtíkovi ( oba střevní viróza)přidal i Vašík a to s velkou horečkou.Za chvíli jdeme k doktorce pro antibiotika :o((( Dáša |
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
12.9.2005 16:56:13
Ahoj holky,
zdravim pri pondelku. Mam za sebou dneska dalsi navstevu zubare(cisteni kanalku-fujfujfujfujfuj-porad to boli potvora, a to mi pichnul injekci jak konovi) a jsem takova nijaka:-(. Dasi, abych pravdu rekla, nevim:-). Kdyz jsem byla v Cechach cekalo tam na me nekolik obalek s ubrousky, ja je vsechny rozervala a ubr. dala na hromadu a tesila se s nima a uz samozrejme nevim, od koho jsem jaky mela:-). Kdyz ale pomuzes me skleroticke hlave a pisnes mi jaky jsi mi posilala, tak ti reknu;). Otazky jsi vsechny pozodpovidala, takze nemam co dodat:). Jen me napadlo ke tvemu dotazu ke strukturovaci paste, nedala by se misto toho pouzit ta rozredena samotvrdka, jak jsi psala? Zalezi samozrejme na tom, na co to chces pouzit. Kolik stoji str. pasta v CR? Jen pro srovnani:))). Jinak zacinam delat na vanoce(uz jsou skoro za dvermi), tak az budou nejaky vysledky, tak dodam dokumentaci:). Jo, budu mit par novych vanocnich ubrousku, mam sem pak hodit fotky? Budete mit nekdo zajem? Vsechny zdravim! Romana |
| Ivana a sosanky | 30454 |
|
|
12.9.2005 13:55:14
Dášo tak to je ono, napadl mě písek ze Sahary, ale krupice je super tip..
|
|
|
12.9.2005 12:56:58
Jo tu samotvrdku můžeš taky použít.Trochu jí naředit vodou - udělat z ní blátíčko a to nějakou špachtličkou napatlat na rámeček.
taky můžeš udělat třeba jen takovou jako špagetu a tu všelijak pokroutit na rámeček. Dáša |
|
|
12.9.2005 12:53:52
Ivo teď budeš čučet :o)))
Jestli myslíš tohle,tak to je obyčejná hrubá krupice :o))) ![]() Dáša PS: Rámeček natři Herkulesem,posyp hrubou krupicí( rýží,pilinama,polystyrenem a pod.)a nechej uschnout.Pak to ještě jednou přejeď tím lepidlem a opět nechej uschnout.No a na závěr natři barvou( stačí Balakryl)a po uschnutí přelakuj. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.