Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
7.9.2005 10:53:28
Jo a nevíte náhodou jaké jsou dodací lhůty na WWW.brydova.cz:
|
|
|
7.9.2005 10:36:51
Dáši, múžeš prosím napsat jak se dostanu na tvoje album na dámě? Nějak se tam v tom nevyznám, díky :-)
|
|
|
7.9.2005 10:35:00
Tak holky, ubrousky mám :-) Chystám se do uměleckých potřeb, můžete mi některá napsat co budu potřebovat koupit? Bude mi stačit univerzální lepidlo, když budu lepit převážně na dřevo, karton, možná korek a možná květináče (plast a terakota), potřebuju lak když to budou věci které se nejspíš nebudou mýt? POtřebuju nějaké speciální štětce?
Včera jsem to zkoušela jen tak s herkulesem na krabici od bot :-) a myslím, že to půjde. Co děláte proti tomu aby se ubrousek netrhal? Je to tím, že jsem dala moc lepidla? |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
6.9.2005 21:00:57
Amiro - nám tady nevadí,když se sem přijdeš poradit, nebo jen tak nakouknout.Tady na nic takového nehrajeme.Jsme tu všechny trhlý ubrouskama a tak pokud jsi taky, buď vítána.
Pokud chceš,mrkni do mého alba tady na rodině: rodina.cz/kalinovi-brno. Tam mám odkaz na svoje druhé aktuálnější album, kde třeba najdeš to co potřebuješ. Dáša |
|
|
6.9.2005 20:25:26
Holky, taky bych potřebovala ubrousky. Co jsem koukala k vám do albíček tak jsem nenašla to co bych potřebovala. Chtěla bych Břečťan - tu kytku miluju a chtěla bych si vyzdobit kuchyň. Jestli některá máte, tak prosím dejte vědět.
Dneska jsem koupila berušku a moc pěkné slunečnice. Teda jestli mi to nepůjde, tak bude mít manžel do smrti k svačině chleba s máslem :-) |
| amira | 15613 |
|
|
6.9.2005 19:28:33
Všechny vás zdravím a omlouvám se, že vám sem lezu, ale chci se zeptat, jestli někdo nemáte na prodej ubrousek s dětským motivem, ale nějakým drobnějším, ne jeden motiv přes celou čtvrtku ubrousku. Koupila jsem v Lidlu takovou malou dřevěnou stoličku a chtěla bych ji pro dceru do pokojíčku a tak sháním vhodný ubrousek. Pokud byste někdo něco měli a chtěli se toho zbavit, písněte na email. Díky a hezký večer.
|
| Zdislava a kluci | 14977 |
|
|
6.9.2005 12:40:10
Ahojky, prosim poradte mi jak zacit...koupila jsem vojtikovi do pokojicku zeleny lepenkovy krabice a chtela bych na ne dat nejake berusky,nebo jina zviratka, hned me napadly ubrousky,ale nevim jestli neni zbytecny kupovat lepidlo a schanet ubrousky, a vubec nevim co to obnasi... prosim poradte, nebo poslete mi mail. Diky moc a moc a mam taky jeden napad, jestli chcete neco nakreslit na zed tak jsou dva zpusoby, jeden (ten slozitejsi) je vytisknout obrazek,na ten namalovat mrizku a tu samou mrizku namalovat na zed (pochopitelne ve vetsim meritku) a druhy zpusob:pujcit si projektor a na zet si to promytnout a obkreslit :-)
Diky za rady Zdi |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
5.9.2005 20:53:38
Jitko - srazík jsem si zapsala do kalendáře( abych něco zase nepopletla),ubrousky pro Klárku nachystala,tak snad mám všechno hotové a jak bude čas,začnu pomalu tvořit.
Manžel možná pojede na služebku do německas,tak mu dám instrukce s názornou ukázkou,co by mi mohl dovézt :o))) Jinak na dotaz ohledně nepořádku u tvoření:Můžu říct,že takový "bordel" jsem tady dlouho neměla :o((( Ale manžel to bere statečně a zatím je zticha( nevím na jak dlouho).Ale jak začnou děti chodit do školky,musím to všechno doma uvést na pravou míru a byteček snad zase bude jako klícka ( snad). Dáša |
| Elie | 34087 |
|
|
5.9.2005 20:20:18
Ahojky, pěkný večer, tak jsem založila fotoalbum - jsou tam ubrousky na výměnu, najdete ho tady: http://rodina.cz/jlm Lenka
|
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
5.9.2005 17:29:44
Dášo, na Tvoji "smečku" se těším! Vždyť ty máš tak hodné děti! Takže píšu si středa 28.9.05 v 10,00!!!
Markéto, můj manžel je modelář (staví malá plastiková letadla), takže má pro mé tvoření velké pochopení. Stejně tak má i pochopení pro mé investice do decu, protože jeho investice jsou větší :-))) Marcelo, šťastný let a nakupuj!!! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.