Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
25.8.2005 18:29:35
Ahoj holky,
chválím vaše další výtvory,hodiny jsou moc hezké a ten stoleček taky,tuhle modrou barvu mám hrozně ráda. Kláro,tak at je holčinám brzy dobře a nic je netrápí,chudinky malý. Mám dotaz,mám umělohmotné bílé hodiny,můžu rám natřít balakrylem s akrylovkou?? Mám totiž pocit,že se to z té umělené hmoty začne časem loupat. Ještě k těm obrázkům z časopisu.Já si myslím,že to jít nemůže,protože bude prosvítat text z druhé strany :o(( |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
25.8.2005 17:58:14
... a tady je muj dnesni vytvor
![]() adino prasatko ![]() a terezciny vlasy ![]() klari, a ja doufala, ze to rebeka nechyti:((( |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
25.8.2005 17:35:46
můj dnešní výtvor:
a takhle mi Rebeka pomáhala , mimochodem, už má taky skoro 40, takže moje naděje, že to od Sandry nechytne, byla zbytečná. :o(( |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
25.8.2005 16:58:28
Ahoj Alili,
maila už ode mě máš. K těm časopisům - já jsem to nezkoušela, ale vrstva ubrousku je nesrovnatelně tenší, tak nevím ... Jestli máte někdo zkušenost, pisněte! Díky!!! |
| Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) | 8156 |
|
|
25.8.2005 12:31:51
Ahoj holky!
Zatím jsem s ubrousky nic nedělala, ale mám pár darovaných věcí, které se mi líbí. Zatím jsem nesehnala žádné hezké motivy, až minulý nákup - mám prvosenku a konvičku s ptáčkem. Tak se do toho konečně pustím, máme bílou kuchyňskou linku, ta příjde do pracovny jako odkládají skříňky a na ní se patřičně vyřádím. Holky, zkoušeli jste i jiné obrázky než na ubrouskách: Dá se třeba vzít obrázek z časopisu? |
|
|
25.8.2005 11:20:46
Klári, to zní hrozně!!! Je mi jí fakt líto :-(
Ali, to máš dobrý ušetříš za holiče :-( A to Terezka chtěla, nebo babička neměla co dělat? Jinak dík za pochvalu! |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
25.8.2005 11:07:14
jitko, tricka kraaasny!!!
![]() marketo, ptala jsem se presne z toho duvodu co psala jitka. dasi, jak si vcera chvalila terezce vlasy.. tak uz je nema. malem me trefilo, mati ji je ostrihala. |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
25.8.2005 10:42:39
Jitko, už jsme to jednou měly, jen si nepamatuju, jestli to měla Rebeka nebo Sandra. Nicméně, má plnou pusu pupínků, něco jako afty, má to na patře, jazyku, v krku ... teť už začínají praskat a strašně smrdí. Nemůže nic jíst, takže ji dělám řídkou krupičku, kterou pije slámkou. K tomu má skoro 40°C horečky, bolí ji svaly, zelenej hlenovej sopel, zánět v očích, kašel ...
|
|
|
25.8.2005 10:20:29
Ahoj Klári,
díky za pochvalu a super barevný příspěvek. Ubrousek byl takový žlutý a byly tam drobné obrázky. Já někdy najdu fotku než jsem to roztříhala, teda pokud ji mám. Jo a co je to za nemoc, co má Sandra? Neznám a doufám, že ani nepoznám... |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
25.8.2005 9:16:37
Lionko, byly jsme domluvené, že ti pošlu 2x Barbie a 1x Pú.
a ty jsi mi měla poslat 2x Barbínu co máš na kapsáři a 1x Pú. Dáše jsem ubrousky dala, ale prý ti je ještě neposlala. A mě od tebe taky ještě nic nedošlo. Tak teď nemám ponětí o čem mluvíš. Jitko, chválím výtvory, máš to moc hezký! Co je to za ubrousek na tom růžovým triku (oslík a prasátko)? Dášo, díky za roli pošťáka, už se těším až mi je Alča doveze. A ještě za tebe přidám toho tleskajícího smajlíka pro Jitku. ![]() A vítám novou ubrouskářku Márkétu! Už se moc těším na další srazík , doufám, že tentokrát budou holky zdravé, mimichodem, Sandra má pupínkovou angínu. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.