| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 2295  [Dalších 455 >>]
Jitka a Matyášek 9398
25.8.2005 7:29:21
Markéto, hodně štěstí. Jo a dovolím si hádat, že se Alena ptá proto, že se v Brně scházíme (Alena, Dáša, Marcela, Klára a já). Vždycky pokecáme, povyměnujeme ubrousky a nápady a je to moc fajn. A bereme do party každou další ubrousářku, co má do Brna blízko!
Lionka 8937
24.8.2005 22:46:35
Klári:už dáááááávnoooo-ty je ještě nemáš? :oOOOO
jak jsem psala tu i v mailu-jak jsme se dohodly-jsou u Dasáka-já ty od Tebe taky už mám-taky jsem psala :oO

holky, mám nové ubrousky: : : :

viz : http://rodina.cz/mimi
Markéta - Verunka a Daneček 16351
24.8.2005 21:43:01
Holky, děkuju moc za rady. Sama jsem zvědavá co vytvořím :-) A taky jsem zvědavá kde na to vezmu čas, Daneček je právě ve věku, kdy nemůžu nikde nic nechat :-)
Aleno, jsem z Hradce Králové, proč? Zajímá mě proč se ptáš, protože co brouzdám rodinkou tak mám pocit, že všechny bydlíte někde kousek ode mě. Ještě jsem si nezvykla jak internet strašně zkracuje vzdálenosti.
A ještě jsem chtěla moc pochválit vaše výtvory, nádhera - chtěla bych být stejně šikovná jako vy všechny.
Když se to povede tak fotku určitě vložím :-)
Jitka a Matyášek 9398
24.8.2005 20:15:56
Dáši,díky. Byly na objednávku, jsou už nošená (dotyčná mamča mi asi nechtěla svěřit trička nová - hi, hi :-))) a poprvé jsem dělala něco tak velkého - jsou to 44!
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
24.8.2005 20:11:40
Jitu - trika super . Kdybych tu měla tleskajícího smajlíka, tak ho přidám :o)))
Hlavně mě uchvátilo to růžové.

Dáša
Jitka a Matyášek 9398
24.8.2005 19:18:37
Markéto (a Aleno), já bych to pro jistotu před tím natřela aspoň bezbarvým lakem. Protože když to bude hodně pórovitý a savý materiál, tak by se to mohlo zvlnit nebo ten ubrousek zkroutit, jak se to zvlhne a nasaje do těch pórů (myslím samozřejmě mikropóry). Jednou jsem zkoušela obyčejnou krabici z vlnité lepenky. Ale třeba papírová krabice od bot by mohla reagovat jinak, přeci jen se materiál dost liší :-)
Markéto, zkus a dej vědět! Tedy předveď své výtvory.
No a moje jsou tyhle:

Alena, 3x♀ 1037
24.8.2005 19:04:30
marketo,
zpevnovat to nicim nemusis, ale zalezi na barve kartonu.. pokud je to klasicka hneda barva, doporucovala bych natrit pod ubrousek bilym balakrylem nebo jinou bilou barvou, jedna vrstva ubrousku co se lepi je hodne tenoucka a obrazek by nebyl tak pekny, protoze by prosvitala ta tmava krabice.
muzu se zeptat odkud jsi?
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
24.8.2005 18:31:58
Jéééé - jak to,že tady není můj příspěvek z poledne???? 8o(((

Tak ještě jednou.Dnešní ubrouskové setkání bylo prýmovní ( opět :o))) )a já se těším na další - zářijové.

Klári moc mě mrzí, že jsi nemohla přijít.Doufám,že malá bude zase brzy řádit a ty budeš mít o starost míň.
Ubrousky jsem Ti poslala.Jak ty z Prahy od Marcely,tak i ten s mlýnkem.Tak něco pěkného vytvoř a nezapomeň, že v říjnu máme výstavku.My se schodly, že zatím nemáme nachystáno nic - tvoříme dárky pro příbuzné a na výstavu zatím nebyl čas.Ale už musíme začít. :o)))

Dáša
24.8.2005 8:19:48
... jsem úplný začátečník :-)
24.8.2005 8:19:29
Ahoj holky s šikovnýma ručičkama :-) Potřebovala bych poradit od zkušených. Chtěla bych ubrouskovou technikou ozdobit dětem do pokojíčku papírové krabice na hračky. Prosím vás, jdou ubrousky lepit přímo na karton, nebo to musím nějak spevňovat barvou? Díky za radu
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 2295  [Dalších 455 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.