| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

(?)
[<<Předchozích 2200] Názory 22012210 z 2295  [Dalších 85 >>]
Marcela,Adámek
  • 
27.5.2005 9:45:43
Ahoj holky, bylo to moc fajn, taky se těším na další srazík a doufám, že se přidá i Klárka. Já si pak ještě chovala dvouměsíčního chlapečka, pak honem pro malého do školky a večer do práce a na nákup, takže píši až teď. Dáško, penízky jsem odeslala. Mějte se a brzy napište
Jitka a Matyášek 9398
26.5.2005 14:18:07
Dášo, vidím, že ty taky rovnou k PC :-)))
Jinak máš pravdu - bylo to super, taky se těším na další B.U.S. (babskou ubrousářkou sešlost :-))))
Jinak Marcelo doufám, že se dodáš fotky těch tvých vývtorů. Fakt nemají chybu!
Pro ostatní - doufám, že se někdo přidáte na další B.U.S.!
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
26.5.2005 13:19:02
Hlásím, že v Babycaffé to bylo super.Povyměňovaly jsme si ubrousky,Marcela tvrdila že je nešikovná, ale na sobě měla krásné savované tílko vlastní výroby ( závidím :o))) )a donesla ukázat dva nádherné obrázky( také závidím - hlavně tu šikovnost ).Podrbaly jsme o dětech, životě a ubrouscích a za sebe můžu směle říct, že už se těším na další setkání.

Dáša

PS: Klári - ty čtyři rámečky máš nachystané.Sice jsem je vzala na setkání s sebou a tak si je vzala Marcela, ale ještě tu mám další, tak dávám stranou.
rascal-ka 15516
25.5.2005 21:07:33
Holky, já zítra nemůžu, v pátek jedeme na minidovolenou a mám ještě hodně vyřizování.

Dášo, ty 4 mi drž, ale musíme se sejít až příští týden. Díky.
Marcela,Adámek
  • 
25.5.2005 19:51:52
Taky dojedu.Těším se.M

Jitka a Matyášek 9398
25.5.2005 14:45:13
Ok, díky, uvidíme se :-)
Vezmu s sebou ubrousky na výměnu, jestli něco máš k výměně (i ty Marcelo), tak to vezměte, třeba něco směníme :-)

Dáša + tři ( pět dětí) 14291
25.5.2005 14:21:06
Jitu - píšu si - zítra v deset :o)))
Zatím pa - jdu trošku poklidit, protože za chvíli dojde tchýně hlídat ty naše ďáblíky ,tak ať se nelekne hned mezi dveřma a pak jdu studovat do autoškoly.

Ahoj Dáša

PS : Jitko - beru Ti s sebou ty dva zamluvené rámečky a Kláře čtyři.
Ještě se sem večer mrknu, jestli nejsou nějaké změny.
Jitka a Matyášek 9398
25.5.2005 13:24:36
Co zítra v 10h. v Babycafé? Já jsem teď aktuálně bez mailu (nějaký problém s Outlookem), takže budu sledovat tuhle diskuzi, co se napíšete :-)
Marcela,Adámek
  • 
25.5.2005 13:17:26
Holky, já můžu klidně i zítra, tedy ve čtvrtek. Napište, přizpůsobím se i hodině. Rámečky mám mít možnost také za 50,-Kč od zdejšího truhláře. Už nějaké dělal, ceně odpovídají, tak jestli chcete, donesu ukázat.Zatím pa a napište,já teď frčím do Lednice do servisu se svým Peugeotkem a navštívit park,je náááádherrnněěěě-HURÁÁÁÁ. Přeji hezký den.
Jitka a Matyášek 9398
25.5.2005 8:54:51
Holky, já v pátek nemůžu, mohla bych jen zítra, tj. ve čtvrtek. Jinak bych navrhovala konec příštího týdne nebo ještě pak ten další týden.

Dáši, obrázek jsem včera fakt darovala. Já bych ho taky neprodala, ale že to byl dárek ... :-) Na prodání mě stál příliš mnoho času a snahy. Věříte, že jsem to po kouskách plácala fakt tři dny?

Marcelo, ty rámečky od Žubora jsem taky zvažovala, ale Lionka mi o nich napsala něco v tom smylu, že jsou sice levné, ale kvalita tomu odpovídá a rámečky jsou prý dobré jen třeba na pískování. Možná něky do toho půjdu, ale teď jsem raději zvolila ty od Dáši, vypadájí kvalitněji :-)
JJ
[<<Předchozích 2200] Názory 22012210 z 2295  [Dalších 85 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.