| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

(?)
[<<Předchozích 2210] Názory 22112220 z 2295  [Dalších 75 >>]
Marcela,Adámek
  • 
24.5.2005 23:38:23
Holky, mrkněte na www.zubor.cz, co říkáte na tu cenu rámečků, nedomluvíme se?
Jitko, poslala jsem mejlík, těším se do babycafé.
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
24.5.2005 12:56:35
Jitko - obrázek je super :o))) Škoda že ho budeš darovat.Chtěla jsem tě poprosit , aby jsi ho vzala s sebou do babycaffe.Moc se mi líbí obrázky které jsou na rámečku domalovávané.Lionka dělala jeden moc pěkný s tuleňátky a neprodá :o(((

Teda koukám, že o rámečky je docela zájem.Asi budu muset požádat o další várku.A to jsem si myslela, že je nikdo nebude chtít, že už všechny máte doma zásobu :o)))Už tu mám jen pár kousků.
Ke společnému brněnskému srazíku v babycaffe ( Lesná )se přimlouvám.

Ahoj Dáša
Jitka a Matyášek 9398
24.5.2005 10:36:00
Marcelo, počítám s tím. Až budou, ozvu se. Zatím Dáša nabízí termín ve čtvrtek nebo pátek. Mám nějaké povinnosti, musím zjistit, kdy mi to vyjde. Ty bys mohla?
Když mi napiš na meil, ale budu na příjmu až večer nebo zítra.
JJ
Marcela,Adámek
  • 
24.5.2005 10:15:21
Ahojky, Jitko, jsem z okolí Brna,ale zajet do Brna, to není problém. Až bude nějaká slezina, dej prosím Tě vědět. Zájem mám o dané ubrousky, až budou-díky.
Jitka a Matyášek 9398
24.5.2005 7:08:16
Marcelo, jsi taky z Brna?
Co se týká toho MB, tak právě ty ubrousky bych měla v Brně mít a to v tost velkém množství. Snad dorazí.
JJ
Marcela,Adámek
  • 
23.5.2005 23:11:07
Holky, jste šikulky. Lionko, mrzí mě, že jsem nestihla ubrousky, ale malý byl nemocný a pak já a jaksi nebyla nálada ani na net.
Dášo, pro Tebe mám adresu na dortíky. Mrkni na sveettooth.biz/birthday.html
Pokud některá prodáváte ubrousky, tak mrkněte na diskusi na mimibazaru.
Chci napsat sestře do Londýna, ať omrkne ubrousky a cenu, pokud něco bude, dám vědět.
Pořádáte nějakou slezinu v Brně?
Jitka a Matyášek 9398
23.5.2005 20:59:06
Děkuji za podporu! To jsem asi potřebovala slyšet. Uvidím zítra, až obrázek daruju :-)
Jo a holky budu mít na prodej v dohledné době úžasné, ale drahé ubrousky. Medvídek Pú (aspoň dva různé), Spiderman, rybka Nemo, Úžasňákovi, včelka Mája a možná i další. Kus za 15Kč.
Až je budu mít, tak je tu nabídnu, jo?
JJ
néni 24998
23.5.2005 20:41:28
Jitko - určitě pokračuj - je moc pěkný. Dáši, já čekám teď dobírku, ale jsem ráda, když vím, že je někdo má za tuto cenu. Určitě se časem ozvu. A ta první fotka - nemá chybu.
rascal-ka 15516
23.5.2005 19:50:28
Dášo, já bych brala tak čtyři a taky se přimlouvám za hromadnou návštěvu Babycafé. Můžou si tam dát sraz holky ubrouskářky :o)).
Jitka a Matyášek 9398
23.5.2005 18:27:55
Dášo, obě fotky super!!!
Brala bych zatím tak dva rámečky a přijedu si pro ně do Babycafé. Šlo by?
Já totiž včera stvořila svůj první obrázek a zjistím, jak se líbí okolí :-) a jestli má cenu pokračovat :-)

[<<Předchozích 2210] Názory 22112220 z 2295  [Dalších 75 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.