| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 1645  [Dalších 545 >>]
lilien
  • 
2.4.2009 14:26:41
Ahoj, ja jdu ted darovat uz po nekolikate. Behem stimulace se Ti trochu zvetsi brisko, ale spise jako pred menstruaci, pokud na to trpis tak jako ja. Ale vzdy zalezi na reakci tela, nekdy jsem mela bricho vetsi, ale kalhoty jsem vzdy zapla :-) a nekdy jsem treba bricho zvetsene nemela vubec. Vajecniky jsou nekdy bolestivejsi- stejne jako pred mz. Ja reaguj docela v pohode. Kolik vajicek jsem darovala, nevim, u mne na klinice se to nesmi rikat, a je to asi tak lepsi,asi by o tom clovek pak moc premyslel :-)
Žížalice 87481
30.3.2009 12:06:22
Ještě bych se chtěla zeptat vás, co už to máte za sebou: Teď jsem ve fázi, kdy dobírám HA, po které mi v přesně vypočítaný den musí přijít MS. Když přijde, i když nepřijde, mám zavolat na kliniku. Předpokládám, že pokud půjde vše podle propočtů, bude se pokračovat podle plánu, tj. začátek píchání injekcí, kontroly...
Ale co se bude dít, pokud MS přijde dřív nebo později? Budu muset zase brát HA, nebo dostanu nějaké injekce pro pravidelný cyklus....? Díky ~x~
Žížalice 87481
30.3.2009 7:36:17
Jejda, omlouvám se, samozřejmě nebudu mít HA, ne ATB ~t~ Jsem po ráno trochu mimo ~t~
Žížalice 87481
30.3.2009 7:32:04
Co se týká sexu, tak my jsme jenom byli informováni, že během stimulace už nebudu mít ATB, takže buď nesexovat, nebo se sakra dobře chránit, protože může hodně snadno dojít k otěhotnění ~2~
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
28.3.2009 20:07:05
Ničeho se neboj.Já neměla žádné nálady,ani tloustnutí ani nic takového. Co se týká psychiky tak naprosto v poho~z~
S tím bříškem to asi záleží,kolik vajuch se ti urodí~;) Holky tu psaly že měly 13-16 a neměly zvětšené bříško. Já jich měla 26 a měla jsem břicho jak v šestém měsíci:-) Ale po odběru zase zmizelo,takže v pohodě.
Držím palečky-třeba se tam potkáme~;)
Petra
  • 
26.3.2009 22:23:43
Ahojte,
tak jsem se taky rozhodla rozšířit řady dárkyň, dnes jsem byla na vyšetření v Gennetu, už jen čekám na výsledky testů. Trošku mě ale děsí několik věcí - například to, že bych po stimulaci mohla nějak markantně přibrat, stalo se to některé z Vás? Taky se bojím, že mě během ní přítel hodí z okna, doktorka mi říkala, že budu dost náladová až protivná a agresivní :)Ještě by mě zajímalo, jestli při stimulaci nějak výrazně naroste bříško. Nebo se jen nafoukne jako při menstruaci? A poslední dotaz - jaký jste měly postoj k sexu během stimulace? Doktorka mi ho nezakázala, ale říkala, že asi moc nebudu mít chuť, tak jsem zvědavá, jak to příteli vysvětlím :) Děkuju za případnou reakci na moje možná trošku hloupý dotazy a přeju hezký večer :)
Žížalice 87481
24.3.2009 12:08:56
Jsem ráda, že jsem mohla pomoct ~;)
23.3.2009 15:59:58
Díky za dodání kuráže-zavolala jsem tam a opravdu mi je dali bez důvodu.~b~
Takže je mám poslat do toho druhého Caru a domluvíme se na odběrech atd...
Žížalice 87481
23.3.2009 12:22:56
Jestli z jednoho CARu potřebuješ výsledky genetiky pro druhý CAR, neměl by to být problém - pokud ti ty výsledky nedali, tak si o ně normálně řekni. Mě bylo v UNICE řečeno, že výsledky testů dostanu - originál, oni si založí kopii. Takže bys jim nemusela vysvětlovat, proč ty výsledky chceš, mělo by to být automatické, že ti je dají ~x~
22.3.2009 7:46:33
Violet-můžeš mi napsat na mailík Marge01zavinačcentrumtečkacz?~2~
Potřebovala bych se tě na něco zeptat~j~
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 1645  [Dalších 545 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.