Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pavlísekP | 95607 |
|
|
12.4.2009 23:27:20
Ahojky
Nene, já jdu poprvé. Ale před třemi roky jsem už mohla jít v jiném městě, měla jsem za sebou všechna potřebná vyšetření a to kolem a měla jsem začít stimulovat, ale tak trochu se to zkomplikovalo mým náhlým ukončením školy a odjezdem, už jsem se zpátky nedostala, ale to je na dlouhý vyprávění...prostě jsem byla v takové situaci, že to nešlo vrátit a u nás doma to nešlo z organizačních důvodů. Bylo mi to moc líto, ale věděla jsem, že časem to určitě nějak půjde a letošní rok už bydlím jinde a mohla jsem se k tomu vrátit. Tak jsem sama ráda. No a k dotazu, tak abych řekla pravdu, tak mě to ani nějak nezaskočilo, myslela jsem, že je to běžný postup.....nebo neni? Já už půl roku neberu HA, tak třeba je to těžší sladit s příjemkyní a zatím nám to na ten květen vychází. Jinak nevím. V pátek jdu na UTZ, potřebují prý zkontrolovat výšku děl.sliznice a budou výsledky krve a podle toho se spočítá kolik si pak budu píchat hormonů,jestli to tak je. Teda čtu si o tom často, ale pořád mám těch informací asi málo. |
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
12.4.2009 8:52:00
Pavli a ty už jsi jednou darovala? Že už tě píchali do břicha a dělali UTZ při MS?
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
11.4.2009 23:25:39
Ahoj všem,
tak jsem konečně našla na netu diskuzi pro "nás" dárkyně (skoro všude jsou jen snažilky, čekatelky, atd.). Všem bych přála, aby z nich ze všech byly nakonec maminky a moc jim všem držím pěsti!!! A tak jsem se chtěla přiznat, že i já k tomu snad budu nápomocná, když vše dobře dopadne, půjdu darovat asi v květnu, i když se přiznávám i z druhé strany, že zatím v tom mám pěkný zmatek....takže nevím. Jediné co vím jistě, že už v sobě mám Zoladex, na tu injekci totiž asi nezapomenu, a že mám jít na kontrolní UTZ a pak se uvidí. Typ UTZ mě taky trošku překvapil, obvzlášť ten v první den ms ale dalo se to přežít. Hlavně díky skvělému panu doktorovi a sestřičcce jsem se pak stydět přestala. No a ta injekce do břicha, to bylo pro mě poprvé a docela zabolela, ale to bylo možná spíš jen nervozitou. Jen doufám, že až si budu píchat sama, tak to bude menší jehla...no nic, jinak se jmenuji Pavlína a na těchto stránkách jsem už každý den, sháním informace kde se dá budu vděčná za každou radu a o své zkušenosti se taky ráda podělím...tak se zatím mějte krásně, jdu spinkat, mám pracovní víkend tak musím čerpat síly |
|
|
11.4.2009 8:01:03
A ty nemáš děti? Já jsem na tento UTZ zvyklá z těhu
A vlastně na celé to vyšetření. Za dvě tehotenství mi tam koukalo takových doktorů,že mě to už vůbec nerozhodí![]() |
| Žížalice | 87481 |
|
8.4.2009 8:06:17
No, podlě původních výpočtů kolem 17. dubna, ale do té doby jdu teď v pátek a pak nejspíš v úterý ještě na kontrolu. Mimochodem, ten ultrazvuk (né ten přes břicho) byl pro mě docela šok, protože zatím jsem neměla "tu čest" ho podstupovat. Takže když mi doktor na minulé kontrole řekl, co mě v dalších pár minutách bude čekat, byla jsem lehce rozhozená. Ona vidina "vibrátoru" a cizího chlapa...
Taky jsem si tam vzpomněla na tu diskuzi, co byla nedávno tady - jak probíhá návštěva u gynekologa. Neměla jsem totiž s sebou sukni ani to dlouhé tričko, na sobě rifle... takže na to křeslo jsem capala přesně s tím holým zadkem ![]() |
|
|
7.4.2009 11:39:40
tak to tě upřímně lituju
Nechápu proč ti nedali to pero bylo by to daleko příjemnější!! Tak vydrž.Už víš kdy jdeš na odběr? |
| Žížalice | 87481 |
|
7.4.2009 7:29:19
Marge, moc děkuju za uklidnění. Jsem zvědavá, pokud se to nedá srovnávat (snad jsi to myslela tím lepším způsobem
), tak to nebude taková hrůza. Teď přes týden mi ty injekce přítel píchat nemůže, jsme v práci (nemám to pero právě, ale injekceeeeee ). Mám ale štěstí, že mám v práci kolem sebe samé doktory, tak se nemusím ničeho bát . Přítele to čeká zase až o víkendu a to už nějak zvládnem ![]() |
|
|
6.4.2009 19:38:13
hele,já měla trošku bolesti,ale s MS se to nedalo srovnat.jinak jestli si pícháš tím perem,tak to je vážně sranda.jen povol bříško,chyť si špíček
a pomalu to zapíchni.A hlavně tu jehličku pomalu vyndavat! Když ji vyndáš rychle tak to zabolí.Já to pak už vychytala tak,že jsem to vůbec necítila Ničeho se neboj,je to jen na chvíli,pak ti ´dobnou narkozu a po probuzení poděkují a budeš to mít za sebou. mě bylo jen líto,že mě nenechali po probuzení ještě chvíli spinkat ![]() Držím palce a napiš kdyby něco ![]() ![]() |
| Žížalice | 87481 |
|
6.4.2009 8:39:46
Tohle už je to v pohodě, včera mi přítel píchl první injekci. Brrr
![]() Musím se přiznat, jsem strašná cíťa, měla jsem chuť se zamknout v koupelně (sama) a nevystrčit nos bylo to dost nepříjemné (až pak mi přítel řekl, že jsem měla povolit ty svaly ), ale zase, za mimčo pro šťastnou mamku to stojí, tak to prostě nějak zvládnu (to píchání injekcí).Jenom teda... při té stimulaci, jak moc se to podobá stavu před/při MS? Já jak to dostala, myslela jsem že nepřežiju (mívám hodně bolestivou MS, bez Dolminy/Algifenu nejsem schopná pomalu dojít si ani na WC ). Jestli mě tohle čeká po celou dobu stimulace, tak to teda potěš koště Kdyby nešlo o tak velkou a důležitou věc (a teď už hodně zodpovědnou), nejspíš bych z toho vycouvala ![]() Jak jste to zvládaly vy, citlivější (injekce, bolavá MS, strach z narkozy,...)? |
|
|
5.4.2009 19:45:12
Luci-u mě to nebylo nějak vypočítané. prostě mi řekli,ˇat zavolám ten den jak to dostanu a druhý den ať rovnou přiijedu a dostanu injekce.Takže se prostě čekalo až mi MS začne...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.